![]() |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - نسخهی قابل چاپ |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۳ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: این دیپلمات ها که می یان ایران عجب عذابی می کشن اتفاقا من میگم واسه اونا خنده داره و شاید بخندن تنها اتفاق اینه که آبروی ما بیشتر میره |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - Breeze - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
دوسم داره .... دوسم نداره ..... دوسم داره .... دوسم نداره ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
لطفا منو نخور ! ![]() ![]() زنم بهم گفت دو دقه صب کن من برم خرید و بیام ! ![]() آخر عاقبت لایک ! ![]() ایده جالب برای اینکه چکش رو نکوبین رو شصتتون ![]() شرح در عکس … ![]() من هیچی نمیگم ! ![]() تفاوت بله گفتن قلب و عقل ! ![]() ![]() اولین زنی که وارد ماه شد ![]() (جالبه که اولین زن انوشه انصاری هم بوده ، کدبانوی ایرانی !) ![]() فرق مسی و ماری ! ![]() ونک ! ![]() آخی …! ![]() خلاقیت ! ![]() شرح در عکس ![]() واقعیت … ![]() الفاتحه ! ![]() خلاقیت با مغز گردو ![]() کم کم زمین به این صورت در میاد … ! ![]() من بدون مامانم نمیتونم .. ^.^ ![]() کاربرد بسته چیپس ! ![]() تفریح گربه های اشرافی ! ![]() خود شاه پندار ! ![]() فست فود میل میکنن ![]() ![]() قسم میخورم دوستت داره ![]() ![]() از آشناییتون خیلی خیلی خوشحال شدم ! ![]() پشه ها زمستونا اینجا میرن ! ![]() ![]() ایده جالب و باحال ! پسورد وای فای ، جواب مسئله ریاضیه! حل کن ، حالشو ببر ![]() ![]() پ.ن: سوالش سری فوریه ریاضی مهندسیه ولی حیف شکلش نیس بشه حل کرد ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
شرح در عکس ! ![]() ناخن تمام استیل ویژه دختران ![]() ![]() ممنونم دکی جون ![]() ![]() خیلی هم ریلکس …. ! ![]() نمایی زیبا از پله های ترقی بنده ! ![]() به نظرت این روستا خوبه بهش حمله کنیم !؟ ![]() آخه مگه من چیکارتون کردم ![]() ![]() قربونش برم بچم چه نازه ! ![]() خیلی سوز داره هوا ! ![]() سلمونی فَشِن حیوانی ! ![]() بابا این جلف بازیا چیه ! دارن عکس میگیرن ازمون ! ![]() ای جان ^.^ ![]() این گوسفند استرالیایی حدود ۴ سال گم شده بوده ! ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
یکی بخر ، دو تا ببر ![]() از راه های ترک اعتیاد به فیسبوک ![]() آخیی ناززززززززززی ![]() ما کی هستیم ![]() ![]() اعصاب نداره هااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() درگیری فکری ![]() ![]() ![]() ![]() پر مدعا ![]() ![]() |
کاریکاتور و تصاویر خنده دار - sahar121 - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
زندگی برنامه نویسان به روایت تصویر وقتی که من الگوریتمی ۲۰۰ خطی را با ۱۰ خط پیاده میکنم. ![]() وقتی که یک کارآموز به من میگوید که برنامه را تست کرده و درست کار نمیکند.(البته این بنظرم بنظرم مناسبتر بود) ![]() وقتی که کدی را بدون یکبار تست روی production(محصول نهایی) اجرا میکنید و کاملاً درست کار میکند. ![]() وقتی که یک استایل جدید را روی وبسایت اجرا میکنید ![]() ![]() وقتی که مدیر سیستم دسترسی روت می دهد. ![]() - وقتی که بعد از ساعتها برنامه نویسی، اسکریپت تان را برای اولین بار اجرا میکنید. ![]() - زمانی که همه در حال تلاش برای رفع باگ ها هستند و شما مشغول رفتن به تعطیلات آخر هفته هستید!!! ![]() - زمانی که به من گفته میشود که کدهایم در محصول نهایی(production) از کار افتاده اند. ![]() - هنگامی که از شما درخواست می شود کدهای همکار تازه کارتان را کامل کنید!(الزاماً طرف تازه کار هم نباید باشد!) ![]() - زمانی که در نهایت(احتمالاً بعد از کلی کلنجار رفتن) اسکریپت بدرستی کار میکند. ![]() ۰- وقتی که مشتری میخواهد ویژگی هایی را، ۲ روز مانده به انتقال اصلی محصول(production) اضافه کند.(با اینکه خیلی پیش می آید ولی هنوز متنفرم از این مورد) ![]() وقتی که مدیر پروژه بصورت ناگهانی به مانیتور من نگاه میکند. ![]() - وقتی که بعد از دوساعت ور رفتن با کد و دیباگ کردن، متوجه می شوید که یک سمیکالون( ![]() ![]() - وقتی رئیس یا مدیر پروژه، جایزه ای برای تحویل پروژه قبل از deadline در نظر میگیرد. ![]() - زمانی که در طی یک ارائه به مشتری، متوجه باگی در برنامه می شوید که مشتری آنرا نمیبیند(یا متوجه آن نمی شود)! ![]() - وقتی که میخواهید کدهای بدون کامنتی را که قبلاً نوشته اید را توسعه مجدد بدهید. ![]() - زمانی که میخواهید یک باگ رفع شده را به رئیستان نشان دهید. ![]() - وقتی مدیر پروژه وارد شرکت می شود؟! ![]() - زمانی که دارید تلاش می کنید، باگی را در ۳ بامداد رفع کنید. ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 10 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۶ ب.ظ
تصویر منتشر شده از رونالدوی برزیلی بعد از دریافت سبد کالا ![]() واسه شادی آن مرحوم دست و جیغ و هوراااا ![]() ![]() خیلی هم عالی ، خیلی هم دوست داشتنی . . . ![]() مصداق جمله ی : ” مثل سیبی که از وسط نصف کرده باشی ” ![]() ![]() بفرمایید بالا مدرک حاضره :| ![]() باورتون میشه اینو با روزنامه ساختن ؟! باورتون شه ! ![]() ما تو دانشگامون اینطوری امتحان میدیما ![]() ![]() با آت و آشغال این سایه رو پدید آوردنااا ، دمشون گرم . . . ![]() واقعا همینطوریه :| ![]() خیلی هم عالی ، خیلی هم کارآمد ! ![]() الان موندم این یارو شجاعه یا مغز نداره ! ![]() ![]() مرد باید پستونکشم سیبیل داشته باشه ![]() ![]() سلام به همه ، این خونه ی ماست که داره آتیش میگیره Love all :| ![]() آخه مامانی چرا باید اینجوری عکس بندازیم !؟ ![]() ![]() قلقلک نده نمیرم نمک بیارما ![]() این نمک جریان داره ! ![]() در این تصویر معنی واقعی نظم را مشاهده می کنید :lol: ![]() گند زده به زندگی حالا راحت دراز کشیده واسه خودش :| ![]() عکس مونالیزا میگیرم ۵۰۰ تومن ![]() ![]() بله عزیزم ، جام بین قاره ای و بین سیاره ای هم میتونه بازی کنه ! ![]() ![]() مسیر پر رفت و آمد جوونای امروزی ! ![]() تا حالا همچین پرتغالی دیده بودین !؟ ![]() فک کن ، یه همچین برفی ! ![]() اگه همه سگ و گربه ها اینجوری بودن ، دنیا گلستون میشد ! ![]() هر وقت مامانا حوصلشون سر میره ! ![]() خلاقیت ! ![]() خلاقیت در اوج بی حوصلگی ! ![]() یه روز معمولی … هند ! ![]() شکار لحظه ها ! ![]() اخیییییییشش چه هوایی … ! ^.^ ![]() خود شیر پنداری ! ![]() از لحاظ عشق ! ![]() من هیچی نمیگم ! ![]() اووووووف ! ![]() خستم ![]() جای پارکم رو گرفته بود ! ![]() عکس جالب ![]() بدو تا نیومدن یه آزمایش دیگه روی ما بکنن ! ![]() خلاقیت جالب ! ![]() عجب انسان فداکاری … ئه صبر کن ببینم …! ![]() اسم من ، همیشه تنهای تنهاست … ! ![]() و باز هم واقعیتی دیگر ! ![]() باشه بابا تو خوابیدی ! ![]() شرح در تصویر ![]() ![]() عاشقانه های تروریستی ! ![]() ![]() خب بچه ها ، عکسای طنز تموم شد . . . اینبار دعا کنیم واسه شفای همه ی بیماران به ویژه کودکان ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
خدا بهش رحم کنه ![]() ![]() فک کن یه نفر بیاد و ندونه بالشته سکته می زنه ![]() ![]() شوخی شوخی با مامور راهنمایی رانندگی هم شوخی مردم داریم اصلا؟! ![]() ![]() سبد کالاشو پس بدههه ![]() ![]() کاش مث بچگیامون پاک و ساده بودیم ...! ![]() حقیقت محضه ![]() ![]() وقتی از بابام پول میخوام ![]() ![]() دانشجوی زرنگ به اینا می گن ![]() ![]() سوال واسش پیش اومده خو ![]() ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ب.ظ
یک هنرمند ساکن لندن با استفاده از مواد غذایی مناظر زیر را خلق کرده و از آن ها عکاسی می کند. به عنوان نمونه در تصویر زیر درختان از کلم بروکلی، ابرها از گل کلم و آب آبشار از شکر درست شده است. ![]() روستایی از نان ![]() روستای آب نباتی! ![]() این روستای کوچک از نوعی شیرینی ساخته شده ![]() کلبه هایی از جنس سیر ![]() قارچ، برنج و لوبیا ![]() دریایی از کاهو ![]() صخره هایی از جنس پنیر و درختانی از جنس کاهو ![]() جزیره ماکارونی! ![]() رودخانه کالباس (سالامی) ![]() این اثر هنری از ماست و خیار درست شده ![]() دیوار بزرگ چین از جنس آناناس ![]() معبد مایاها با فلفل قرمز ![]() تاج محل با پیاز ![]() انواع محتلف گوشت ![]() تصاویری از پشت صحنه و روش کار: ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - samaneh@90 - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: زندگی برنامه نویسان به روایت تصویر کلی خندیدم عالی بود!!!!!!!!!!!۱۱ ![]() ![]() ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
عـکسهای زیـر نـویس خـندهدار فـارسی فـیلمهای خـارجی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
بابا میتونی اینو درست کنی !؟ بله پسرم ![]() به همین لطافت ! ![]() شرح در تصویر ! ![]() بازهم شرح در تصویر ![]() یکی از واقعی ترین اتفاقاتی که شاهد هستیم همیشه ! ![]() این بچه بزرگ بشه این عکسو ببینه ضربه روحی میخوره ! ![]() پا تو کفش بزرگان کردن ینی این ! ![]() ![]() کیا از با این جور آدما سرو کله میزنن !؟ ![]() تفاوت گریم اینور و اونور ! ![]() ![]() استفاده بهینه از ابزار آلات ! ![]() حتما توش قرمه سبزی هستش ! ![]() قرار بوده یه چیز جالبی در بیاد ! ![]() سیب زمینی زغالی درجه ۱ معاوضه با ۱۰۰ عدد پیتزا خانواده ! ![]() گاهی وقتا نباید با بقیه هماهنگ باشی ! ![]() برنده بهترین طرح ابتکاری این پست ! ![]() دمش گرم ! ![]() شکار لحظه ها ![]() و باز هم ابتکار ! ![]() سیر تکاملی پیکان ! ![]() تمام هستی به رقص خواهند آمد … اگر سازت عشق بنوازد … ![]() چیزی که مینویسید و حالتی که تو اون لحظه دارید ! ![]() کیا این بلا سرشون اومده !؟ ![]() اینترنت اکسپرور لعنت الله علیه ! ![]() کفتر کاکل به سر …. !؟ ![]() بابا بیخیال دنیا … ! ![]() روباه ماده ! ![]() تولدم از این کیکا بیارین لطفا ^.^ ![]() تصویر کاملا گویاست ! ![]() شرح زندگی ما در یک عکس ! ![]() مبتکر بیکار ! ![]() آره خدایی :| ![]() نوه عزیزم همین یه دونه کوفته قلقلی رو بخور بعد برو خونهتون ! ![]() ![]() شرح در عکس ![]() ![]() آناتومی ![]() ![]() طرح جالب با قیچی ! ![]() قشنگ معلومه دعوا ناموسیه ! ![]() ![]() طرح ابتکاری روی یخچال ! ![]() فشن حیوانی ! ![]() شرح در عکس ![]() قیافت وقتی بابات از گوشیت استفاده میکنه ![]() چراغ قرمز جدید در ژاپن:دی ![]() آقا پلیسه بخدا قصد ازدباج دالیم ما ![]() لطفا آرزوهاتو به بازی نگیر...!! ![]() ماشینو که بدی دست این دخترکا همین میشه دیگه ! ![]() ممنون از دوستاى گُلم که بهم تبریک گفتن واسه خرید جدیدم . . . . . . . . . . . . . . . . . . دقیقا یه شلنگ خریدم عین همین که تو عکسه! ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
غرور شما را قوی نشون میده ولی شادی را ازتون میگیره !! ![]() در گذر زمان ![]() ![]() خلاقیت ![]() یعنی کسی می فهمه ؟ ![]() ![]() خونه رو که میتکونیم! یکی بیاد دل ما رو هم بتکونه… ![]() عاقله؟؟ ![]() ![]() خودکشی تضمینی ! ![]() بدون شرح ![]() علم ![]() اعتیاد به گجت ها ![]() ۲ روی زندگی ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
مراقبین امتحانای ما ![]() ![]() مگه نه خانوما ؟ ![]() ![]() |
RE: کاریکاتور و تصاویر خنده دار - tabassomesayna - 18 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
نون شیرمال ! ![]() از محله سرخپوستا جان سالم به در بردیم خلاصه ! ![]() شاهکاری دیگر از مهندسین عمران ! ![]() برنده بهترین داداش سال ۲۰۱۴ ![]() تصویر بعد از سونامی ژاپن ![]() ابتکار جالب برای لحظات پر ترافیک ! ![]() این تصویری فضایی از کره زمین نیست تصویر کهکشان راه شیری هم نیست ! این عکس ته قابلمه خونمونه که همسن من عمر داره ! ![]() ![]() نمای جلو ، نمای عقب ! ![]() مهربانی … ![]() ابتکار جالب ![]() اسکرین شات به این میگن !! ![]() ![]() یکی به من بگه اون چرا داره هلکوپتری میزنه اونجا !؟ ![]() نترس داداش ! ![]() هرکدوم از علامت های زیر حاوی استرس میباشد ! ![]() برف بازی به این میگن ! ![]() یکی بگه این عکس چه جوری اینجوری در اومده !؟ ![]() درسو ول کن بیا بازی کنیم ! ![]() الان کدوم بچه ای میفهمه اینا ینی چی !؟ ![]() کشتی و کاپیتانش ! ![]() چشاتونو ببنیدن فک کنین دارین میاین پایین از اینجا ![]() شرح حال ما ! ![]() رئیس همراه اول و رئیس ایرانسل روز اول فروردین ! ![]() شرح در عکس ! ![]() جکایت خیلی از ماها عقل و دل … ![]() بهترین چارتی که دیدم … ![]() شتر در خواب بیند پنبه دانه ! خسته نباشی قهرمان ![]() ![]() کفش دوکاره ! ![]() هوا سرده ! ![]() خیلی باحاله ![]() ![]() آخرین تصویر مرحوم ![]() ابتکار جالب ![]() دلم خواست ![]() ![]() ارتودنسی ! ![]() |