|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Nesyan - 09 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ
من عاشقت شدم - مهدی یغمایی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 23 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
این پیانو رو خیلی دوست دارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - codin - 23 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آهنگ لاره لاره (مازندرانی) استاد خوشرو که واقعا دم عیدی حس خاصی بهم میده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - salam5 - 29 اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
آهنگ بهار مارتیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم شاده هم خاطره انگیز :
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - x86 - 02 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ
--- |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Parisa-SH - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
آهنگ شاد شهرام صولتی و شهیاد - مگه نمیدونی عیده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - miss msv66 - 04 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ب.ظ
alexander rybak _first مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۰۹ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
حذف |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - tabassomesayna - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ب.ظ
همیشه آخرِ قصه یکی راهی شده رفته یکی مبهوتِ و یادِ روزای رفته می افته نه اونکه میره میخواد نه اینکه مونده میخنده شاید اینجوری فسمت بود چی میشه بی تو آینده چی میشه بی تو روزایی که هر لحظه ش یه دنیا بود نمیشه بی تو خندید و نمیشه فکر فردا بود تموم لحظه هام آهِ خیال با تو بودن شد چه روزایی که پژمرد و چه رویایی که پر پر شد یه عمرِ با خودم تنهام ولی سخت میشه عادت کرد نمیشه رفته باشی تو نمیشه اینو باور کرد خیابونای تاریک و یه از خود بیخودِ شبگرد یه مشت رویای توو خالی همه دلتنگتن برگرد *** آینده _سیاوش قمیشی. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 13 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۶ ق.ظ
افسار- محسن چاوشی و سینا سرلک یجورایی واسه این آهنگ میمیرم ; ) چه شبهایی که به صبح کشیده شدن با این آهنگ..! |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - fatemesoleimani - 13 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ
حواست نیست از بابک جهان بخش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Parisa-SH - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ
آهنگ جدید محسن چاوشی - خداحافظی تلخ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - diligent - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ
آهنگ «رفتی» از علی زندوکیل فوق العاده بود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sara9009 - 19 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ق.ظ
آهنگ جدید حجت اشرف زاده به نام ماه و ماهی لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عاشق این اهنگ هستم هم شعرش هم اهنگش ، پیشنهاد میدم حتما یکبار گوش کنید تو ماهی و من ماهیِ این برکه ی کاشی.. اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی! آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و حجره ی فیروزه تراشی.. پلکی بزن ای مخزن اسرار که هر بار فیروزه و الماس به آفاق بپاشی! ای باد سبک سار! مرا بگذر و بگذار! هشدار! که آرامش ما را نخراشی.. هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم! اندوه بزرگی ست چه باشی.. چه نباشی.. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 20 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ
البوم "فصل خزان" علیرضا قربانی با جاش به لیست علاقه مندیهام اضافه شد! (; |