تالار گفتمان مانشت
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ

همچنان منتظر نتایج هستم - متاسفانه خیلی دیر می گذره این روزها - هنوز ۲ ماه دیگه مونده تا نتایج .. . . وای خدا جون کمک کن زنده بمونم تا ۲ ماه دیگه ....

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 17 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ

سلام بچه ها من تازه عضو شدم. درصدهام فکر میکنم به این صورت باشه
زبان:۱۵
ریاضی:۲۰
مشترک:۴۰
تخصصی:۱۰
انتخاب اولم نجف آباده، به نظرتون قبول میشم؟

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ق.ظ

دوست عزیز نجف آباد ترازش بالاست - بستگی به رقیبات داره اگه اونا بیشتر زده باشن شانس شما پایین می یاد - امکانش هست بری تکمیل ظرفیت - اما ایشالا بقیه هم مثه خودت باشن - حتما خبر بده قبولیت رو

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 19 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ

مرسی- اگه قبول شدم چشم- حتما خبر میدم

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - somaye68 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ

bacheha khaste nahsodin az in entezarrrrrr,cheghad delam mikhad natyej biad az in bela taklifi nejat peyda konamSad

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ

بجه ها نتیجه ها نیمه اول شهریور می یاد یا نیمه دوم شهریور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ

اعلام کردن نیمه دوم شهریور - من هم بی صبرانه منتظر نتیجه هستم دوست عزیز-

RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ)soli نوشته شده توسط:  اعلام کردن نیمه دوم شهریور - من هم بی صبرانه منتظر نتیجه هستم دوست عزیز-
ولی در چند سال اخیر نیمه اول شهریور اعلام شده بود همون نیمه اول اعلام می کنن چون چند روز بعد تکمیل ظرفیت هم اعلام می کنن.

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ق.ظ

من هم شدیدا منتظر نتایج هستم

RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - پری - ۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ)golrokh نوشته شده توسط:  کلید سوالات هوش مصنوعی دانشگاه ازاد ۱۳۹۱ را کسی نداره؟

پاسخ رو اعلام نمیکنن مگر اینکه یک کدوم از انتشارات کتابش رو بده بیرون و گرنه سایت سنجش فکر نکنم پاسخ هارو اعلام کنه؟!!!!!!!!!!!!

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam_f - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ

واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲

شروع میکردم .

امسال تقریبا خونده بودم و بد نزدم اما نمیدونم واقعا چقدر از دو گزینه شک هام درست باشه !

گرایش تجارت بودم . از ۲۰ تا سوال هر درس ، زبان ۷ تا تست زدم مشترک ۱۶ . مدیریت ۱۷ . پایگاه ۱۷ . هوش ۱۴ . سیستم ۱۳

و معماری هم که هیچی بخاطر گرایشم .

نصف سوالا رو مطمئن زدم ولی نمیشه گفت در چه حد بشه رتبه ام

RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:  واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲

شروع میکردم .

امسال تقریبا خونده بودم و بد نزدم اما نمیدونم واقعا چقدر از دو گزینه شک هام درست باشه !

گرایش تجارت بودم . از ۲۰ تا سوال هر درس ، زبان ۷ تا تست زدم مشترک ۱۶ . مدیریت ۱۷ . پایگاه ۱۷ . هوش ۱۴ . سیستم ۱۳

شما سوالای ای تی رو داری ؟

RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam_f - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ

(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:  
(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:  واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲

شروع میکردم .

نه متاسفانه

تعداد تستایی که زدم و همون سر جلسه شمارش کردم !!

نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ

این جور نمی شه قضاوت کرد - اگه مطمئن هستین که همه درست هست شانس قبولیتون بالای ۸۰ در صد هست - اما اگه مطمئن نیستین بایستی منتظر نتایج بود بعد قضاوت کرد - منم بی صبرانه منتظر نتایج هستم ..... نمی دونم چی پیش میاد ..... خدا خودش ختم به خیر کنه به حق همین ماه عزیز قبول بشم ....

RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:  
(31 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:  
(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:  واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲

شروع میکردم .

نه متاسفانه

تعداد تستایی که زدم و همون سر جلسه شمارش کردم !!

من که سر جلسه حتی فرصت نکردم که اونایی که ۲ به شک بودمو برگردم نگاه کنم یا اینکه اصلا بشمرم چند تا در کل زدم . از بس وقت کم بود.