|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ
همچنان منتظر نتایج هستم - متاسفانه خیلی دیر می گذره این روزها - هنوز ۲ ماه دیگه مونده تا نتایج .. . . وای خدا جون کمک کن زنده بمونم تا ۲ ماه دیگه .... |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 17 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
سلام بچه ها من تازه عضو شدم. درصدهام فکر میکنم به این صورت باشه زبان:۱۵ ریاضی:۲۰ مشترک:۴۰ تخصصی:۱۰ انتخاب اولم نجف آباده، به نظرتون قبول میشم؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ق.ظ
دوست عزیز نجف آباد ترازش بالاست - بستگی به رقیبات داره اگه اونا بیشتر زده باشن شانس شما پایین می یاد - امکانش هست بری تکمیل ظرفیت - اما ایشالا بقیه هم مثه خودت باشن - حتما خبر بده قبولیت رو |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 19 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ
مرسی- اگه قبول شدم چشم- حتما خبر میدم |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - somaye68 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
bacheha khaste nahsodin az in entezarrrrrr,cheghad delam mikhad natyej biad az in bela taklifi nejat peyda konam
|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ
بجه ها نتیجه ها نیمه اول شهریور می یاد یا نیمه دوم شهریور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ
اعلام کردن نیمه دوم شهریور - من هم بی صبرانه منتظر نتیجه هستم دوست عزیز- |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ق.ظ)soli نوشته شده توسط: اعلام کردن نیمه دوم شهریور - من هم بی صبرانه منتظر نتیجه هستم دوست عزیز-ولی در چند سال اخیر نیمه اول شهریور اعلام شده بود همون نیمه اول اعلام می کنن چون چند روز بعد تکمیل ظرفیت هم اعلام می کنن. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ق.ظ
من هم شدیدا منتظر نتایج هستم |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - پری - ۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ)golrokh نوشته شده توسط: کلید سوالات هوش مصنوعی دانشگاه ازاد ۱۳۹۱ را کسی نداره؟ پاسخ رو اعلام نمیکنن مگر اینکه یک کدوم از انتشارات کتابش رو بده بیرون و گرنه سایت سنجش فکر نکنم پاسخ هارو اعلام کنه؟!!!!!!!!!!!! |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam_f - 30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲ شروع میکردم . امسال تقریبا خونده بودم و بد نزدم اما نمیدونم واقعا چقدر از دو گزینه شک هام درست باشه ! گرایش تجارت بودم . از ۲۰ تا سوال هر درس ، زبان ۷ تا تست زدم مشترک ۱۶ . مدیریت ۱۷ . پایگاه ۱۷ . هوش ۱۴ . سیستم ۱۳ و معماری هم که هیچی بخاطر گرایشم . نصف سوالا رو مطمئن زدم ولی نمیشه گفت در چه حد بشه رتبه ام |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲شما سوالای ای تی رو داری ؟ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam_f - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲شما سوالای ای تی رو داری ؟ نه متاسفانه تعداد تستایی که زدم و همون سر جلسه شمارش کردم !! |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ق.ظ
این جور نمی شه قضاوت کرد - اگه مطمئن هستین که همه درست هست شانس قبولیتون بالای ۸۰ در صد هست - اما اگه مطمئن نیستین بایستی منتظر نتایج بود بعد قضاوت کرد - منم بی صبرانه منتظر نتایج هستم ..... نمی دونم چی پیش میاد ..... خدا خودش ختم به خیر کنه به حق همین ماه عزیز قبول بشم .... |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - javid_1110 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط:(31 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:(30 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)maryam_f نوشته شده توسط: واقعا این دیر اومدنه نتایج آزاد اعصاب آدمو خورد میکنه . نمیدونم اصلا چی میشه . اگر مشخص بود حداقل واسه ارشد ۹۲شما سوالای ای تی رو داری ؟ من که سر جلسه حتی فرصت نکردم که اونایی که ۲ به شک بودمو برگردم نگاه کنم یا اینکه اصلا بشمرم چند تا در کل زدم . از بس وقت کم بود. |