|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - trol - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان کسی هست که یک کتاب خوب در زمینه فتوشاپ فلش اگر اشتباه نکنم بهم معرفی کنه؟ ببخشید که اینجا مطرح میکنم آخه جوابش رو سریع میخواستم... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - jamshidi - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)trol نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز . منظورت Adobe flash هست ? فوتوشاپ فلش نشنیدم. |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - monmon123 - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان منم هستم منم تو دوراهی گیر گردم دانشگا آزاد قبول شدم یه دلم میگه برو یه دلم میگه بشین بخون یه دانشگا معتبر برو نمیدونم چکار کنم یه دلمم میگه الان خیلی دیره واسه شروع !!!چیکارکنم خداااااااااااااااااااااااگه منظورت فتوشاپ برو سایت مکتب خونه استاد بردیا علمی فیلم آموزشی هست عالیه لینک سایت خودشم اونجا هست واسه مباحث دیگه گرافیگی کسی هست که یک کتاب خوب در زمینه فتوشاپ فلش اگر اشتباه نکنم بهم معرفی کنه؟ ببخشید که اینجا مطرح میکنم آخه جوابش رو سریع میخواستم... [/quote] سلام دوست عزیز . منظورت Adobe flash هست ? فوتوشاپ فلش نشنیدم. [/quote] سلام دوستان منم هستم منم تو دوراهی گیر گردم دانشگا آزاد قبول شدم یه دلم میگه برو یه دلم میگه بشین بخون یه دانشگا معتبر برو نمیدونم چکار کنمConfusedیه دلمم میگه الان خیلی دیره واسه شروع !!!چیکارکنم خداااااااااااااااااااااا اگه منظورت فتوشاپ برو سایت مکتب خونه استاد بردیا علمی فیلم آموزشی هست عالیه لینک سایت خودشم اونجا هست واسه مباحث دیگه گرافیگی |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - konkuri92 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟؟ میخوام بدونم از کی شروع کردین به خوندن واسه ارشد آی تی؟؟ الان دیگه دیر شده واسه شروع؟؟؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - jparisa - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ق.ظ)konkuri92 نوشته شده توسط: سلام دوستان جمنم تازه میخوام شروع کنم فکر نمیکنم دیر شده باشه من فقط دنبال یکیم پایه با هدف بلند که باهم بخونیم بچه های پارسال اکتیو تر بودن ،امسال هیشکی رو نمیکنه کجای کاره |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - konkuri92 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ
مرسی عزیزم دوستان خب بقیه هم بگید کجای کارید.... چند وقته شروع کردین؟؟
|
Re: RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Donna - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ)konkuri92 نوشته شده توسط: مرسی عزیزم دوست عزیز کار نداشته باش که بقیه کی شروع کردند.برنامه بلند مدت و کوتاه مدت برای خودت بریز و یه یاعلی بگو و شروع کن. مقابسه کردن خودمون با بقیه هیچ سودی نداره جز اینکه ترس و استرس مارو بیش از حد کنه .منم تازه شروع کردم. بخون فقط. اسب اصیل هیچگاه در طی مسابقه به اسبهای دیگر نگاه نمیکند؛ بلکه تمام توجه خود را روی سریعتر دویدن معطوف میکند. من در رقابت با هیچ کس جز خودم نیستم هدف من مغلوب کردن آخرین کاریست که انجام داده ام! |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - monmon123 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
من بیخیال شدم دیگه نمیخونم پک پارسه رو دارم میخام بفروشم کی میخاد پول لازمم وگرنه اهدا میکردم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - trol - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:سلام به شما.(07 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)trol نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز . منظورت Adobe flash هست ? والا منم نشنیده بودم اما یکی از دوستان گفته بود در این زمینه بپرسم گفتم شاید شما شنیده باشید... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - jamshidi - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۶ ق.ظ)trol نوشته شده توسط:دوباره سلام دوست عزیز. دو حالت داره یا آموزش فوتوشاپ می خای یا آموزش فلش. در هر صورت به نظر من دنبال کتاب نباش فیلم آموزش شرکت لیندا رو دانلود کن . از آموزش لذت ببر. فقط زبان اصلیه(08 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:سلام به شما.(07 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)trol نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز . منظورت Adobe flash هست ? ![]() عالیه عالی
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - trol - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
ممنون از شما دوست گرامی...موفق باشید |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sadegian - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان منم امسال قصد دارم کنکور بدم. شدیدا ذهنم درگیر انتخاب کتاب مناسب هست. یه سری کتاب ماهان دارم ولی زیاد ازش خوشم نمیاد! از دوستان کسی کتابای ماهان رو امتحان کرده و نظری در موردش داره؟ کنکور آزمایشی به نظرتون کدوم موسسه عملکردش بهتره؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - batouei - 29 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)sadegian نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام دوست مانشتی عزیز، بهتره همه ی درسا رو از یک انتشارات نگیری چون هر انتشاراتی میتونه تو یکی دو درس قوی باشه ولی نه همه! من هیچکدوم از کتابای ماهان رو نخوندم نمیتونم دراین مورد نظر بدم، ولی ازمونای ماهان بدک نیستن ولی کافی نیستند.درواقع هر موسسه ای که رفتی فقط به آزمونای اون موسسه اکتفا نکن .برای منبع هم باید دید پایتون در چه حده تا بشه بگی با چه کتابایی شروع کنی.درضمن دوست من اگه قصد داری امسال شرکت کنی زودتر شروع کن.اگه سوالی داشته باشی خوشحال میشم بتونم کمک کنم....موفق باشی
|
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sadegian - 30 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم هنوز بین انتخاب گرایش نرم یا هوش نتونستم درست تصمیم بگیرم به خاطر همین فعلا از دروس مشترک شروع کردم. شما در این رابطه تجربه ای دارین؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 02 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
یادش بخیر وقتی این تاپیکو زدم همینجا همراهان کنکورمو شناختم امیدوارم ۳ ماه دیگه که این تاپیک بسته میشه، همه خوشحالو راضی باشیم و به اندازه زحماتمون نتیجه بگیریم... |