|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 03 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۵۲ ق.ظ
یکی از آهنگ های جدید خوب. از ریتمش خیلی خوشم اومد.... آهنگ Stressed Out از Twenty One Pilots ![]() دانلود : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Pure Liveliness - 07 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۸ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خیلی قشنگه. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - crevice - 08 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ق.ظ
ناز داره- علیرضا روزگار مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ... ناز داره تنش بوی نرگش شیراز داره کنارش باشی دل آواز داره ناز داره ناز داره ، ناز داره ، ناز داره ناز داره تو کنارش باشی دل ناز داره تو حرفاش لذت پرواز داره ... |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - semaphore - 08 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
نمیدونم این آهنگ کسی گذاشته یا نه ، اگه تکراری بود که فک کنم ارزششو داره آهنگ فاصله سیاوش قمیشی فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن ما می خواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم آیینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم رو درخت با نوک خنجر زنده با درخت نوشتیم زنگ خوش صدای تفریح واسمون زنگ خطر شد همه ی چوبای جنگل دسته ی تیغ تبر شد فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن اگه حرفم شنیدی جنگل نده به پاییز کاری کن درخت باغچه تن نده به خنجره تیز با جوونه ها یکی شو قد بکش نگو که سخته جنگل تازه به پا کن هریه آدم یه درخته فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن ما می خواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم آیینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم رو درخت با نوک خنجر زنده با درخت نوشتیم زنگ خوش صدای تفریح واسمون زنگ خطر شد همه ی چوبای جنگل دسته ی تیغ تبر شد فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن فاصله یه حرف سادست بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه شنیدن یا نشنیدن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - SepidehP - 10 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ۱۰:۳۰ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Sadi_gh - 13 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
آهنگ زیبای A Great Big World Ft. Christina Aguilera – Say Something ![]() لینک : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - miss msv66 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ق.ظ
بد نیس یادی بکنیم از اسطوره های موسیقیmodern talking من خودم این اهنگاشونو واقعا دوس دارم ^_^ "Cheri Cheri Lady" "Brother Louie" |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط: اسطوره
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - jazana - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ق.ظ
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - miss msv66 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:الان چرا میخند؟(18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ق.ظ)miss msv66 نوشته شده توسط: اسطوره ![]() ![]() ![]() ![]() اینم خوبه ![]() ![]() ![]() ![]() شاهرخ -حظ کردم اینم لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Ms. Saba - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ق.ظ
Alla pugacheva - Million Alux Roz (Russian) ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Riemann - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کد: When you were here before |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Skyrim - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۳ ب.ظ
کلا با آهنگهای شهرزاد خیلی حال کردم. بخصوص این دوتا آخری ... خداحافظی تلخ و دیوونه. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم سریالش هم آهنگاش منو دچار توهم شکست عشقی میکرد!! ![]() همش فکر میکرد شکست عشقی خوردم خودم حالیم نیست!!یا مثلا عاشقم ولی چون گرمم نفهمیدم ![]()
|
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - salam5 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
لالایی. علی زند وکیلی Sent from my C6603 using Tapatalk |