|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
میشه درصداتون رو بگید .در آی تی. |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - kh.jafarzade - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
در حوضی که ماهی نیست غورباقه سپه سالار است... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدا عاقبت همه رو بخیر کنه ...آرزوی موفقیت برای همتون دارم حتی شما دوست عزیز
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ
نسیم جون درصدها و معدل رو میگی؟لطفا.پلیز. |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - helena - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
ای بابا سایت سنجش اخبار کاردانی به کارشناسی آپدیت شد !!! هیچ کس مارو دوست نداره (
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: جدیدا وقتی کارت شارژ میخرم بغض گلومو میگره آخه یاد رتبه کنکورم میفتم!! لطفا همه اشکا نریز امروز اینجا تا باشن واسه فردا!!!!خخخخخخخ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان IT ترتیب درست چیه؟امیرکبیر یادت رفت بعد شریف بنویسیش (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: یعنی این دوتا از دانشگاه های اصفهان بهترن؟؟شیراز از اصفهان بهتره(البته هر کس میگه دانشگاه ما بهتره ولی این نظر منه) خواجه فکر کنم بهتر باشه چون اولین بار هست اسم خوارزمی می شنوم
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: اییییییییییییییییییی بگو چیکار کنیم تا بشیم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
آقا یه سوال؟ آموزش و پژوهش محور با شهریه س؟؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eh3an2010 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: ای بابا سایت سنجش اخبار کاردانی به کارشناسی آپدیت شد !!!خداییش سنجش انگاری بچه های ارشد رو از تو سبد تو رودخونه گرفته!! اینقد تبعیض!! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: خواجهنصیر (پژوهشمحور) تربیت مدرس از شهید بهشتی بهتر هست ؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: بچه ها اگر دو رقمی می شدم حاضر بودم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - m.t - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
بچه ها پارسال ساعت چند رتبه هارو اعلام کردن؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - nasim** - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: نسیم جون درصدها و معدل رو میگی؟لطفا.پلیز. باشه عزیزم... مشترک ۲۳ مدیریت ۷۰ تخصصی ۳۸ زبان (نرسیدم بزنم) ۰ معماری ۰ البته اینو برای ۱و۴ گفت و برای ۲و۳ هم گفت بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: بچه ها پارسال ساعت چند رتبه هارو اعلام کردن؟ ظهر بود فکر کنم |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: آقا یه سوال؟نه آقا شهریه مال شبانه هست چرا هر کی میخواد حرف یزنه یه پسوند آقایی داداشی میذاره مردسالاریه دیگه ![]() یه چیز جالب اطلاعیه ای که سنجش جدید زده برای کاردانی باز کنی خطا میده باز نمیشه ) بدجوری خوابیدن سنجشی ها
|