تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mahance - 06 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ

سوالات مدرسان امروز . .. . .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - PicaKing - 06 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ)mahance نوشته شده توسط:  سوالات مدرسان امروز . .. . .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مدرسان خیلی سوالاش شبیه کتاباش هست!
مثلا من کتاب سیستم عاملشو خوندم چند فصل، دقیقا مشابه با نکته های کتاب خودش در میاره!

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nobody90 - 06 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ

من کتابای مدرسان نداشتم ولی سوالاس رو دیدم سخت بود امارش.زبانشم سخت بود .گند زدم [CRYING FACE]

فرستاده شده از HUAWEI Y520-U22ِ من با Tapatalk

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 06 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ

سلام بچه ها، امیدوارم حال همه خوب باشه ..یه سوال
به نظر شما اینکه یه درس رو کامل بخونیم بعد بریم سراغ یه درس دیگه بهتره یا اینکه موازی درسها رو جلو ببریم و مثلا در روز ۳ تا درس بخونیم؟
چون من روش دوم رو امتحان کردم اما سه ساعت ک میخوام وقت بزارم برای یه درس تا میام درسنامه رو بخونم و درک کنم یا خلاصه بنویسم دیگه وقت نمیشه تستشو بزنم..به نظر شما باید چیکار کرد؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - payam7 - 06 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  سلام بچه ها، امیدوارم حال همه خوب باشه ..یه سوال
به نظر شما اینکه یه درس رو کامل بخونیم بعد بریم سراغ یه درس دیگه بهتره یا اینکه موازی درسها رو جلو ببریم و مثلا در روز ۳ تا درس بخونیم؟
چون من روش دوم رو امتحان کردم اما سه ساعت ک میخوام وقت بزارم برای یه درس تا میام درسنامه رو بخونم و درک کنم یا خلاصه بنویسم دیگه وقت نمیشه تستشو بزنم..به نظر شما باید چیکار کرد؟

سلام
من از این روش استفاده میکنم
دوهفته اول هر روز زبان + ۳ درس رو میخونم فقط درسنامه ، هفته آخر فقط تست
اگر تست و همزمان با درس بزنید مزیت تست از دست میره بهتر هفته بعد یا چند روز بعد زده بشه که یک یادآوری از درس هم شده باشه

لطفا دوستانی که آزمون پارسه و مدرسان وسنجش شرکت کردن جامعه آماری رو اطلاع بدن
من ماهان شرکت کردم آزمون اول ۲۹۰ نفر کل کشور شرکت کرده بود !!! امیدوارم واسه بقیه اینطوری نباشه !!

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bazardeh - 06 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  سلام بچه ها، امیدوارم حال همه خوب باشه ..یه سوال

سلام
هر کی یه روشی رو دوست داره و اصطلاحا روش جواب میده
بستگی به اندازه یک فصل و موضوعات توی اون برنامه ریزی کن حدود اطلاعاتی که میخونی حدسی بسنج + تست هایی که میزنی

روش دیگه روزانه یا نصفه روزه که روتین تره Smile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ)payam7 نوشته شده توسط:  
(06 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  سلام بچه ها، امیدوارم حال همه خوب باشه ..یه سوال

سلام
من از این روش استفاده میکنم
دوهفته اول هر روز زبان + ۳ درس رو میخونم فقط درسنامه ، هفته آخر فقط تست
اگر تست و همزمان با درس بزنید مزیت تست از دست میره بهتر هفته بعد یا چند روز بعد زده بشه که یک یادآوری از درس هم شده باشه

لطفا دوستانی که آزمون پارسه و مدرسان وسنجش شرکت کردن جامعه آماری رو اطلاع بدن
من ماهان شرکت کردم آزمون اول ۲۹۰ نفر کل کشور شرکت کرده بود !!! امیدوارم واسه بقیه اینطوری نباشه !!
ممنون

جامعه آماری آی تی پارسه ۲۲۶ نفر
و جامعه آماری مهندسی کامپیوتر پارسه ۵۵۲ نفر بود

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ)bazardeh نوشته شده توسط:  
(06 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  سلام بچه ها، امیدوارم حال همه خوب باشه ..یه سوال

سلام
هر کی یه روشی رو دوست داره و اصطلاحا روش جواب میده
بستگی به اندازه یک فصل و موضوعات توی اون برنامه ریزی کن حدود اطلاعاتی که میخونی حدسی بسنج + تست هایی که میزنی

روش دیگه روزانه یا نصفه روزه که روتین تره Smile
برای بعضی از درسهای آسون مثل پایگاه و منطقی میشه با ۳ ساعت مبحث رو جمع کرد اما برای یه سری درسها مثل سیستم عامل مخصوصا پارسه ک توضیحات زیاد داره هر بار برنامه ریزی میکنم وسط مبحث وقتم تموم میشه..
در هر حال ممنون

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - payam7 - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  جامعه آماری آی تی پارسه ۲۲۶ نفر
و جامعه آماری مهندسی کامپیوتر پارسه ۵۵۲ نفر بود

برای بعضی از درسهای آسون مثل پایگاه و منطقی میشه با ۳ ساعت مبحث رو جمع کرد اما برای یه سری درسها مثل سیستم عامل مخصوصا پارسه ک توضیحات زیاد داره هر بار برنامه ریزی میکنم وسط مبحث وقتم تموم میشه..
در هر حال ممنون

ممنون
آره منم با بعضی از درسا مثل سیستم عامل - آمار و مدار الکتریکی این مشکل رو دارم معمول قبل از این شروع کنم یکبار سرفصل های مبحث رو سریع میخونم و اون فصل رو به ۲ قسمت تقسیم میکنم ی قسمت رو میخونم و قسمت بعدی + مروز قسمت قبل رو دو روز بعد
برای هر درس ۲ تا ۳ باکس در هفته در نظر میگیرم

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bazardeh - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ

آی تی مدرسان ۷۷۵ نفر

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ashena1 - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ

مدرسان ۲۰۰۴ نفر نرم افزار
اگه اونا اینطورن من فک کنم خطای دیده Smile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Mahsash - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ

من اول یه درسو تموم می‌کردم و بعد می‌رفتم سراغ درس بعدی. روزهای و هفته‌م رو تقسیم می‌کردم بین درس‌ها. مثلا به قول شما منطقی که آسون بود رو با یه درس دیگه مثل نظریه می‌ذاشتم تو یه روز. ولی مثلا درس سیستم‌عامل رو واسش یک یا حتی دو روز کامل می‌ذاشتم. از اونجا که اینطوری تایم ۲ هفته ممکنه واسه کسانی مثل خودم که موقع کنکور دادن هنوز دانشجو هستن، کم بیاد واقعا، من همه درسارو با برنامه نمی‌خوندم. مثلا آمار و رو گذاشته بودم اون آخرا از رو جزوه‌ی پارسه خوندم زمانی که بقیه‌ی درسارو داشتم دوره می‌کردم. همین‌طور محاسبات رو!
درسای اصلی‌تر و سخت‌تر و مهم‌تر رو تو برنامه‌تون بگنجونید حتما. بقیه رو بعدا جداگانه بخونید. (پیشنهاد منه البته! برای من جواب داد این کار)

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ق.ظ

(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:  

من اول یه درسو تموم می‌کردم و بعد می‌رفتم سراغ درس بعدی. روزهای و هفته‌م رو تقسیم می‌کردم بین درس‌ها. مثلا به قول شما منطقی که آسون بود رو با یه درس دیگه مثل نظریه می‌ذاشتم تو یه روز. ولی مثلا درس سیستم‌عامل رو واسش یک یا حتی دو روز کامل می‌ذاشتم. از اونجا که اینطوری تایم ۲ هفته ممکنه واسه کسانی مثل خودم که موقع کنکور دادن هنوز دانشجو هستن، کم بیاد واقعا، من همه درسارو با برنامه نمی‌خوندم. مثلا آمار و رو گذاشته بودم اون آخرا از رو جزوه‌ی پارسه خوندم زمانی که بقیه‌ی درسارو داشتم دوره می‌کردم. همین‌طور محاسبات رو!
درسای اصلی‌تر و سخت‌تر و مهم‌تر رو تو برنامه‌تون بگنجونید حتما. بقیه رو بعدا جداگانه بخونید. (پیشنهاد منه البته! برای من جواب داد این کار)
ممنون

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - PicaKing - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ

دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد می‌کنید؟
لینز + کارگهی رو دارم میرم جلو، ولی کتاب تست هم میخوام که تمرینم بیشتر بشه

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fot30 - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ

(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط:  دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد می‌کنید؟
لینز + کارگهی رو دارم میرم جلو، ولی کتاب تست هم میخوام که تمرینم بیشتر بشه

کتاب تست کنکور یا ۱۰۰۰ مساله فرشاد صفایی

(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ashena1 نوشته شده توسط:  مدرسان ۲۰۰۴ نفر نرم افزار
اگه اونا اینطورن من فک کنم خطای دیده Smile

۲۰۰۴ نفر کل شرکت کننده ها تو مجموعه گرایش ها بوده
یعنی کل کامپیوتر + کل آیتی =۲۰۰۴ نفر
رتبه تو هر گرایش شما در بین این ۲۰۰۴ نفره
و طبیعی که مدرسان با این حجم تبلیغات و تخفیفات ۲ برابر پارسه جامعه آماری داشته باشه
برای آزمون های بعدی این آمار به بیش از سه هزار هم میرسه
من دوسال پیش پارسه بودم
اون زمان کامپیوترش ۱۱۰۰ نفر بودن
مدرسان ۱۴۰۰ نفر
الان این موازنه بهم خورده

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sahabi2015 - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ب.ظ

دوست عزیز میشه در مورد کتاب فرشاد صفایی توضیح بدید ؟؟؟؟؟