![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - northboy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ)SHF نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)leila_h2009 نوشته شده توسط: ۱۲۲ خداروشکرسلام همدانشگاهی من رتبه It هشتاده |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - hamed_benz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ
من ۳۷۰ IT شدم ، دوستانی که تجربه دارن یکم دلداری بدن ، من زیاد در جریان نیستم. چه جوریاست؟ میریم مهر کلاس یا نه؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - m-m - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
من ۶۶۶ نرم افزار و ۵۳۷ الگوریتم شدم !!! به نظرتون دولتی جایی قبولم؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mis masi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ
۶۵۰ IT تهران قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Afroz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ب.ظ
سلام من که نتیجه خوبی نیاوردم ۷۳۱ به همه کسانی که قبول شدن تبریک میگم ![]() الحمد لله رب العالمین |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nhd - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
من جایی قبول میشم آیا روزانه؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samira.it - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ب.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: ۵۷ ۱و۴/// خسارتمو بده دیدی ۲ تومنم پرید:(۱۸۱ شدم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ali123321 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
خدایا شکررررررررررررررررر............ ۲۷ گرایش ۲و۳ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: خو ش ب حال همه اونایی ک رتبشون خوب شده.من واقعا ناراحتم و افسوس میخورم ک چراااااااااااااااااااااا؟نگو یاد خودم می افتم. نمی دونم رتبه تون چند شده ولی الان کتابها رو بردار و اصلا نگو شاید بشه شاید نشه. اکثرا با دوسه بار کنکور موفق شدند. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۴ ب.ظ)حمید ال وی ان نوشته شده توسط: 57 1و۴///بهتون تبریک می گم. امیر کبیر رو نمی دونم ولی تهران یا علم و صنعت انشاالله (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)sadeghpc نوشته شده توسط: 331 نرم افزار امیدی به روزانه یا شبانه اصفهان یا شیراز هست ؟روزانه شیراز (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ)northboy نوشته شده توسط:خوبه. تهران نشید اصفهان و جاهای دیگه شاید یعنی از نوع خوبش(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ب.ظ)SHF نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)leila_h2009 نوشته شده توسط: ۱۲۲ خداروشکرسلام همدانشگاهی (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ)m-m نوشته شده توسط: من ۶۶۶ نرم افزار و ۵۳۷ الگوریتم شدم !!! به نظرتون دولتی جایی قبولم؟شهرستان |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - خانه سبز - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ب.ظ
تبریک می گم به همه دوستان مانشتی من هم رتبم با توجه به مشترک های امسال متاسفانه با توجه کوششم راضی کننده نبود |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - amirhussain.sh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ
ب ما خوشحالی نیومده ب قرآن!!!! خوشحال شدیم بیرجند میاریم ز زدم ب استادم گفت ب ما اعلام کردن استاد ندارین ظرفیت رو صفر اعلام کنین!!!! آخه این چ مملکتیه ک رو هیچیش نمیشه حساب کرد؟؟؟؟؟ آقا با ۲۱۳ کجا و چی میشه آورد؟؟؟؟ :-) |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - silver_0255 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ
خدا را شکر. منم به لطف دروس مشترک ۱۲۱ شدم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nhd - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ
کسی در مورد سوال من نظری نداره؟ رودرواسی نکنید توروخدا... راحت باشین |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ)amirhussain.sh نوشته شده توسط: آقا با ۲۱۳ کجا و چی میشه آورد؟؟؟؟ :-)اصفهان صد در صده ولی امسال شاید تهرانم بشه ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ffss - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ
یکی به من لطف کنه و بگه تا چه رتبه ای میشه روزانه دانشگاه های تهرانو قبول شد؟؟ با ۱۵۳ امیدی هس؟؟ |