|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nazanin_sh - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
دوستان ازمون دیروز مدرسان چطور بود؟ رتبه درصدارو به اشتراک بذارید بلکه جومون رقابتی بشه و همینطور بدونیم چه دروسی مهمتر هستن و قوت و ضعف رقیبا هم دستمون بیاد اندکی. |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ
دوستان جامعه آماری شبکه مدرسان چند نفر بود؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - PicaKing - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۳ ب.ظ)Mar Mar نوشته شده توسط: دوستان جامعه آماری شبکه مدرسان چند نفر بود؟ به تفکیک چیزی رو ننوشته، برای کل مهندسی کامپیوتر (نه آی تی): ۲۰۰۴ نفر هست (۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: ۲۰۰۴ نفر کل شرکت کننده ها تو مجموعه گرایش ها بوده اصلاح میکنم صحبت شما رو .... آی تی جزء آمار نیست و مجموعه مهندسی کامپیوتر ۲۰۰۴ نفر هستند (برای مدرسان) |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - popoloo - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ
این جامعه آماری چه کمکی به من و شما میکنه؟ ولله سایپا هم الان بزرگترین خودروساز خاورمیانه هست! تبلیغش هم که میدونیم . سایپا مطمئن!! الان این نشونه برتری این خودروسازه یا مطمئن بودن خودروهاش؟! بهتره تمرکزمون روی کار خودمون باشه. من وقتی میانگینم ۵% درصد هست. صدنفر باشند یا دو هزار نفر فرقی برام نداره. سطح من رو تغییر نمیده! دنبال بهبود عملکرد خودمون و پیدا کردن ایراداتمون باشیم... تو هر موسسه ای شرکت کردید. تمرین زمان کنید، تمرین آزمون دادن، پیدا کردن اشکالات، برنامه ریزی منظم. اون چیزی که بدردمون میخوره سر جلسه کنکور میانگین بالاتره. به رتبه یک هیچ کنکور آزمایشی تا حالا نگفتن بفرما دانشگاه تهران، نمیخواد کنکور بدی! مثال موسسات کنکور مثال سگ زرد برادر شغال هست. یکی از یکی افتضاح ترررر |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Paraande - 07 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط: دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد میکنید؟سلام دقیقا منظورتونو از کتاب تست متوجه نشدم ولی میشه گفت تو کتابای کنکوری واسه نظریه کتاب شاپوری انتشارات علوم رایانه اولویت اول هست(البته همراه لینز). تست هم آخر هر فصل داره. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - atefe222 - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: دوستان ازمون دیروز مدرسان چطور بود؟ رتبه درصدارو به اشتراک بذارید بلکه جومون رقابتی بشه و همینطور بدونیم چه دروسی مهمتر هستن و قوت و ضعف رقیبا هم دستمون بیاد اندکی. کدوم رشته؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - melika kd - 07 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان یسوال مثه من که هیچ ازمونی شرکت نکردم بنظرتون اول همه ی کتابا رو تمام کنم و بعد کنکور های سال گذشته رو بزنم خوبه ؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bazardeh - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام دوستان نه عزیز ، مثل کسانی که آزمایشی شرکت میکنن ۲۵ درصد ۲۵ درصد از خودت آزمون بگیر سال های قبل یا امسال رو بگیر و... بدون تست زدن شانست کمه موفق باشی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Mahsash - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام دوستان من تقریبا همین کارو کردم.(البته آزمون هم میدادم! منظورم این بود ول که کلا تست نمیزدم فقط میخوندم) ولی نه واسه همهی درسها! مثلا سیستم عامل و ساختمان داده و الگوریتم رو باااااااااید تست زد زیاد! خوندن خالی واسشون به درد نمیخوره اصلا! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - raeika - 08 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام می تونی از این کانال ازمونای موسسات رو دانلود کنی و استفاده کنی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - farzin3 - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:من از خیلیها پرسیدم . جامعه آماری مدرسان شریف کلا" دروغه. یعنی یه روش تبلیغیه کثیف این موسسه است.(07 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط: دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد میکنید؟ بیشترین جذب موسسان شریف برای کنکور آزمایشی که ۵۰ درصد تخفیف داشته همین سایت مانشته که یه جورایی زیرمجموعه مدرسان هست. شما برید لیستها را که اعلام کرده اند از ثبت نامها ببینید. اگه همه اسامی درست باشه و اسم تقلبی توش نچپونده باشه را بشمارید. مدرسان شریف بجز تک و توک کتابهاش بقیه اش فقط دکهای برای خالی کردن جیب داوطلبان کنکوره. دوست من رشته برقه. گرایش قدرت. میگه نفر اول برق ۹۳ اولش یه مصاحبه تو نت گذاشته که گفته من فلان موسسه (غیر از مدرسان)را کنکورهاش را شرکت کردم. که هنوزم هست. بعد یکماه رفته با مدرسان مصاحبه کرده که تو سایت مدرسانه گفته من تو مدرسان شرکت کردم. الآن هم این گند جدید مدرسان که طراحان سوالش که اکثرا هم دانشجویان ارشد بودن را دیگه پول بهشون نمیده و سوالات سالهای قبل را بعنوان کنکور آزمایشی میده. یعنی مثلا" سی چهل تومنی که بابت هر آزمون از مردم گرفته حداکثر ۵۰۰۰ تومان خرج چاپ یه دفترچه و یه پاسخنامه و زدن یه رتبه و اجاره یه صندلی برای دو سه ساعته است . بقیه اش هم استفاده موسسه است. ![]() واقعا" مایه تاسفه. اما کتاب ۱۰۰۰ مسئله فرشاد صفایی یه کتاب قدیمیه و خیلی از مباحث مثل تورینگ و اینا را در موردش مسئله ای نداره. مسئله میخواین همون لینز. اگه تستهای سالهای قبل را میخواهید کتاب نگرشی نو به نظریه زبانها که مال فرشاد صفایی هست خوبه. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)farzin3 نوشته شده توسط:کتاب لینز کدوم ویرایش؟(07 آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط:من از خیلیها پرسیدم . جامعه آماری مدرسان شریف کلا" دروغه. یعنی یه روش تبلیغیه کثیف این موسسه است.(07 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ق.ظ)PicaKing نوشته شده توسط: دوستان برای نظریه زبان یک کتاب تست میخوام که پر از ایراد نباشه، چی رو پیشنهاد میکنید؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali77 - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام به همه کتاب بانک تست ساختمان داده والگوریتم دکتر یوسفی دیروز چاپ شد هر کی میخاد با پستش میشه ۱۵ تومن انشتارات پوران سفارش بده |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - luxe - 08 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ب.ظ
دوستان تاپیک منابع ارشد کامپیوتر کجاست؟ کسی میتونه لینک بده |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - nazanin_sh - 09 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۷ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب.ظ)atefe222 نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: دوستان ازمون دیروز مدرسان چطور بود؟ رتبه درصدارو به اشتراک بذارید بلکه جومون رقابتی بشه و همینطور بدونیم چه دروسی مهمتر هستن و قوت و ضعف رقیبا هم دستمون بیاد اندکی. من مجموعه مهندسی کامپیوترم. گرایش هوش مصنوعی |