![]() |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - شبگرد - ۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
بچه ها به نظر شما کسی که در دانشگاه علمی وکاربردی درس میخونه میتونه کارشناسی ارشد روزانه قبول بشه؟ من که تصمیم گرفتم حتما قبول بشم هر چند سخته |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - Amir V - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:ببین مهمترین چیز درک مطلبه. واسه گرامر و لغت که کتاب هست. واسه درک مطلب من Sample های IELTS رو میخوام بخونم.(02 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:دایره لغاتم تقریبا خوبه ولی واسه تقویتش دارم لغات تافل (از رو فلش کارت) و ۵۰۴ (از رو کتاب) میخونم .(02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:گرامر؟- ارزش نداره وقتتونو هدر میدن. به جاش مشترک بخونید. زبان ۲۰ درصد هم بزنید قابل قبوله.(02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:من یه سری کتاب دارم که در حد بالاتری هستند ولی میترسم بخونم و واسه کنکور مناسب نباشند. این کتابا بیشتر در زمینه گرامر هستند به نظرتون وقت واسه خوندنشون بزارم یا همینایی که گفتید کافیه؟(01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: برای زبان عمومی ، خوندن pdf های یادگیری گرامر هم مناسبه؟یا لغت کافیه ؟ کلا تو کنکور از چی میاد ک اماده باشیم.ربانم تعریف نداره اصلازبان ۵۰۴ و دو تا کتاب پارسه خوبن + چکیده مقالات انگلیسی. |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - white bird - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ
بچه ها کسی کتاب قلی زاده خونده؟ بنظرتون چطوره؟ حل تمرینش هست تو نت؟ |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها کسی کتاب قلی زاده خونده؟ بنظرتون چطوره؟این کتاب خلاصه گریمالدیه. کتاب خوبیه و حل تمرینشم تو نت هست. |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - m@hboobe - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها کسی کتاب قلی زاده خونده؟ بنظرتون چطوره؟این کتاب خلاصه گریمالدیه. کتاب خوبیه و حل تمرینشم تو نت هست. منم موافقم دوران دانشگاه قلی زاده رو خوندم کتاب بدی نیست اما اینجا خیلیا گریماندی رو توصیه میکنن ![]() خیلی دیره واسه تهیه منابع اما... من واسه کتاب CLRS واقعا نمیدونم چی کار کنم با این وقتی که دارم نمیدونم ارزش داره کتاب به اون عظمت بخرم ![]() ![]() راستی میخواستم از پارسه کتاب سیستم عامل حقیقت ظاهرا مانشتی ها گفتن جلد مشکی که رویکرد حل مسئه است گفتن مناسبه. میخواستم بدونم دقیقا کتابهای ریاضی مهندسی مقتعدی و آمار طورانی و مدار الکتریکی و زبان ، چه عنوانی دارند و نویسنده مدار و زبان کی هست ؟! ![]() |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۸ ب.ظ
شما اگه فکر میکنید نمی رسید clrs رو بخونید، تمریناشو بخونید کافیه. حل المسایلشم خوشبختانه هست. در مورد عنوان کتابها و نویسنده هاشون تشریف ببرید سایت پارسه |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - skygirl_00 - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
من چرا انقد عقبم!!!!! زبان ، نظریه , معماری ، الگوریتم، برنامه نویسی ، ۴ تا ریاضیات........ حتی ی بارم نخوندم. خیلییییییییی استرسی شدم. برای ریاضیات ک اگه ۲تاشو بخونمم همه وقتم رفتن. روحیمو باختم ۲ روزه...مثل مرغ سرکنده شدم . ب امید خدا فقط......... (۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ)پارمی نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: بچه ها کسی کتاب قلی زاده خونده؟ بنظرتون چطوره؟این کتاب خلاصه گریمالدیه. کتاب خوبیه و حل تمرینشم تو نت هست. منظور از قلی زاده همون کتاب سبز رنگ!! فکر کنم انتشارات شریف؟؟؟؟اینو میگین؟بخونیمش بد نیس |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - Sunshine Off - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من چرا انقد عقبم!!!!! زبان ، نظریه , معماری ، الگوریتم، برنامه نویسی ، ۴ تا ریاضیات........ حتی ی بارم نخوندم. خیلییییییییی استرسی شدم.دوست خوبم به نظرم اصلا هم عقب نیستی تازه الان خیلی ها شروع میکنند بیخودی روحیه خودتا خراب نکن.به نظرم حتما ۲تااز ریاضیات رابخون واز هیچی هم نترس.موفق باشی. |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - skygirl_00 - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
بجه ها میشه سریع ی کتاب خوب واسه حل تمرینهای نظریه صراف زاده بگین! میخوام فردا بخرم. فصل اولش فقط اثباته تمرینای اینم باید حل شه تا خوب نظریه بفهمیم!!!!! من اونقدر کشش ندارم ک بخوام ی چیزی رو اثبات کنم!!! |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - شبگرد - ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
بچه ها به یک مقاله انگلیسی در مورد مهندسی نرم افزار شدیدا نیاز دارم |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - nomad:D - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
بچه ها به نظرتون روزی ۵ -۶ ساعت درس خوندن تا کنکور بسه؟ یا باید ساعت درس خوندنمو زیاد کنم؟ |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - skygirl_00 - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون روزی ۵ -۶ ساعت درس خوندن تا کنکور بسه؟ یا باید ساعت درس خوندنمو زیاد کنم؟معلومه ک کمه تو ۲۴ ساعت همش ۶-۵ ساعت!!! اگه بیشتر ازین وقت آزاد داشته باشی و کشش خوندن داشته باشی تا ۱۰-۱۳ اضافش کن. من ک اینطوریم |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - nmusavi - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون روزی ۵ -۶ ساعت درس خوندن تا کنکور بسه؟ یا باید ساعت درس خوندنمو زیاد کنم؟۶ ساعت مفید خیلی خوبه البته مفید باشه ها (۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:۱۰ تا ۱۳ ساعت اگه مفید باشه می دونید یعنی چی.(03 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون روزی ۵ -۶ ساعت درس خوندن تا کنکور بسه؟ یا باید ساعت درس خوندنمو زیاد کنم؟معلومه ک کمه تو ۲۴ ساعت همش ۶-۵ ساعت!!! اگه بیشتر ازین وقت آزاد داشته باشی و کشش خوندن داشته باشی تا ۱۰-۱۳ اضافش کن. من ک اینطوریم |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - saho - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون روزی ۵ -۶ ساعت درس خوندن تا کنکور بسه؟ یا باید ساعت درس خوندنمو زیاد کنم؟ اگه هرروز ۶ ساعت مفید میخونین عالیه واقعا |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - skygirl_00 - 03 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
من ۱ ماهه دارم میخونم مفید روزی ۵ ساعت. اما باید تا ۱۳ ببرمش من واس ۲ تا کنکور قبلیمم همین بودم .رتبه عالی هم بدست آوردم. ارشد هنوز تلاش بیشتر از اونا میخواد. من حیفم می یاد روزی فقط ۵ ساعت بخونم وقتی علاقشو و امیدشو دارم. تازه من صفرم واس کنکور .شاید شما بلدین و قبلا آماده بودین ۵ ساعت کافی باشه!! |