تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  این کل جزوات طرح ۹۰ درصد هست!
دروس مشترک کامپوتر و همچینن ریاضی ها : آمار گسسته مهندسی
دروس ای تی : مهندسی نرم، شبکه، مدیریت

آمارش عالی هست
ریاضی مهندسی هم
اون درسای آی تی هم من یه نگاه انداختم خوب بود

انشاالله که هممون اون نتیجه ای که میخواهیم رو بگیریم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

واقعا ممنون دوست عزیز
امیدوارم به نتیجه دلخواهتون برسید الانم اگه حالتون بهتره شک نکنید دعای خیر پشت سرتونه

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra412 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ

بچه ها من دیگه نمیتونم
دیگه نمیکشم
شبا هم راس ۱۱ خوابم!!!!!!!
یکی ی سینی انرژی بخش کنه تو مانشت

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ

امیدوارترین مردم کسی است که اگر نقصی در کارش پدید آید بی‌تأمل در راه اصلاحش بکوشد.

حضرت علی(ع)
---------------------------------------------------------------------------------------
احساس منفی، ترمز موفقیت ماست؛ ترمزهای خود را رها کنید.

برایان تریسی

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mehrdad7soft - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ

آقایان خانوم‌ها سنجشی‌ها طراحان مدرسین جان عزیزتون بذارین من قبول شم داخل پرانتز(بچه‌های مانشت)

اگه بذارین قبول شمRolleyes قول میدم دیگه کنکور ارشد ندمSmile) Angel (تورو خدا دیگه چیزی نمی‌خوای؟!! نه مرسی‌ فعلا همین قدر کافی‌ ،همین که میگم یعنی‌ تهران) Wink

برو بشین سر درست بچه اولین کسی‌ که باید بذاره قبول بشی‌ خودتی
[تصویر:  242767_think_for_yourself_by_pincel3d.jpg]

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ)zahra412 نوشته شده توسط:  بچه ها من دیگه نمیتونم
دیگه نمیکشم
شبا هم راس ۱۱ خوابم!!!!!!!
یکی ی سینی انرژی بخش کنه تو مانشت

/--- انرژی ، انرژی ، انرژی .......---\
فقط نفری یه دونه بردارید به همه برسه .

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  راستی دوستان !
یادتون باشه هفته دیگه پیش از اینکه بساط کنکور رو جمع کنید عکس یادگاری ازشون بگیریدا : )
تو این تاپیک میتونید بذارید . بعدا کلی خاطره میشه : )

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

شاید بشه باهاش تو این جشنواره هم شرکت کنید

پ.ن : ارسال قبلیمو با این ارسال یکی کردم

وای فکر کن من از اتاقم عکس بگیرم یعنی .... با پالونش گم میشه نه میزارم کسی بیاد مرتب کنه نه خودم جمع میکنم Big Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ

آقای مقسمی دمت گرم ... حال کردم باهاش... دیگه هرچی به سمت ۹۳ که نزدیکتر میشم میبینم که تو کتابات حرکتایی در حد المپیک میزنی ... سال ۹۱ کامپیوتر کلا گرایشا تو کتابی که دارم جا به جا شده و سیستم عامل ۱ سوالش گزینه نداره...۳تا از سوالاشم حذف شده از کتاب ... ظاهرا بخشیو سنجش حذف میکنه مابقیم آقای مقسمی زحمتشو میشه ...
خلاصه آقا اینروزا پیچوندن ...استادو شاگرد نمیشناسه...ExclamationExclamationExclamationExclamation
مارو باش... دلمون به کیا خوشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - explorer - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ

دوستان کسی جواب واسه سوالای طراحی الگوریتم سال ۸۹ (تخصصی هوش و تخصصی نرم) نداره؟؟؟
خیر ببینی پسرم/دخترم اگه داری که یه مددی برسون Big Grin

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ

تفکرات فعلی خانمها و آقایون

[تصویر:  242786_5b78f8f4.jpg]

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  تخمین رتبه از کجا بیارم؟

آبجی من،عزیزم انقد به این تخمین رتبه ها و درصدا فک نکن
ولا این تخمین رتبه ها کلا اشتباه از آب در میاد
حتی بعد کنکورم رتبه تو تخمین نزن چون جواب اشتباه میگیری

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:  عمق فاجعه یک آزمون میتونه همین باشه، که ماشالا مدرسان پیشه ای ، در دادن چنین سوالات داره
اتفاقا مدرسان خوبیش همینه جواب غلط سوال غلط سوالهای حال گیری
بدترین حالات کنکور رو شبیه سازی می کنه که مقاوم بشیمBig Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ق.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط:  خیلی ستمه !
ستم :دی

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:  آقای مقسمی دمت گرم ... حال کردم باهاش... دیگه هرچی به سمت ۹۳ که نزدیکتر میشم میبینم که تو کتابات حرکتایی در حد المپیک میزنی ... سال ۹۱ کامپیوتر کلا گرایشا تو کتابی که دارم جا به جا شده و سیستم عامل ۱ سوالش گزینه نداره...۳تا از سوالاشم حذف شده از کتاب ... ظاهرا بخشیو سنجش حذف میکنه مابقیم آقای مقسمی زحمتشو میشه ...
یه سوال معماری و یه سوال منطقی هم شکل و اشتباه کشیده. بماند که تو تخصصی ها چقدر جواب اشتباه داده.
حتی کپی کردن هم بلد نیستن.

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ

(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  آقایان خانوم‌ها سنجشی‌ها طراحان مدرسین جان عزیزتون بذارین من قبول شم داخل پرانتز(بچه‌های مانشت)

[تصویر:  242767_think_for_yourself_by_pincel3d.jpg]

سنجش :
عزیزم هر وقت خودتم اومدی داخل پرانتز قبولت میکمیمSmileSmile
بعلهه اینطوریاس که رتبت اینجوری میشه Big GrinBig Grin

گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sonia1990 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ

حافظه من همش دوچاره نقص صفحه میشه یه مطلب جدید که می خوام وارد کنم اون مطالب قبلی رو به صورت LRU میکشه بیرون تا جا واسه صفحه جدید باز بشه
واسه همین هم بهره وری cpu اومده پایین بهره وری disk رفته بالا .........اصلا به کوفتگی رسیدم

RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ

خدایا ما را نجات بده تا میایم به یه منبع مسلط شیم یه از خدا بیخبر اجنبی یه مبحث جدید کشف میکنه ما چه گناهی کردیم به همه چی میرسه میشه تولید داخلی به امتحان میرسه تمام منابعشون برا آمریکا و روس و.. والا ما چیا باور کنیم دم خروس یا قسم حضرت عباسExclamationاین اجنبیام که شب میخوابن صب پامیشن یا فرمول کشف میکنن یا در جدیدی به روی علم باز میکنن باشمام آقای راس و آقای کروز دست از سر ما بر داریدSad کتابتون آسونه اما خیلی زیادهDodgy