|
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: با اجازهasusx59sr عزیزمرسی داداشی |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Payam92 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بچه ها من یه کتاب آمار پارسه دارم برای احمد گائینی برای رشته ی مهندسی صنایع و سیستم هستمن که اون کتابو ندیدم ولی این برای طورانیه ببین چند صفحه اس و سرفصل هاش چیه. مقدمه این کتاب نوشته که برای کامپیوتر و برق و... بکار میاد. |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - samereh - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
بچه ها علیرضا اجلالی واسه منطقی خوبه یا معماری؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها علیرضا اجلالی واسه منطقی خوبه یا معماری؟کلا ً اجلالی خوبه..!!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بچه ها من یه کتاب آمار پارسه دارم برای احمد گائینی برای رشته ی مهندسی صنایع و سیستم هستآمار برای رشته های مهندسی برق و کامپیوتر و علوم کامپیوتر یادم رفت بگم یه سری جزوات ۹۰ درصد هست به نظرم خوبه ۹۷ صفحه است میتونید از اینجا دانلودش کنید من نگاهی بهش انداختم انگار مثال و تست های مهم کتاب رو در جزوه ۹۰ درصد اورده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دیگه استرس گرفتم ![]() ![]() ![]() اون روز جبرانی قبلا سوخت شده بود و امروز اضافه برسازمان مد درس خوندن نداشتم فقط ساختمان تست کار کردم
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: با اجازهasusx59sr عزیز خیلی خیلی ممنون اقا مهران |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Hamed92 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
اگر امتحان اخر هفته پارسه رو کسی خراب کنه بعدش چی میشه??? روحیه...برنامه ریزی... |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: اگر امتحان اخر هفته پارسه رو کسی خراب کنه بعدش چی میشه??? روحیه...برنامه ریزی... به اف میره. (فنا) البته بستگی داره. یکی هست که خودش میدونه خوب نخونده، پس دلیلی نداره بخواد ناراحت شه. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mohammad-A - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: اگر امتحان اخر هفته پارسه رو کسی خراب کنه بعدش چی میشه??? روحیه...برنامه ریزی... پیشنهاد میکنم مصاحبه رتبه ۵ شبکه امسال رو بخوانید. |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: من نمیدونم چرا پست میزنم حتی به یکی کمک میکنم منفی میخورم؟ شما نمیدونید چرا؟ نه بابا من با هیچکی تو زندگیم مشکل نداشتم. انقدر خوبم که حد نداره |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
شایدتو مشکل نداشتی با کسی ولی کسی باهات مشکل داشته خب :دی |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - fatemenp - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ب.ظ
من ۲روزه همش روزا خوابم ((((ساعت ۱ شب تازه مغزم بیدار میشه انگار ... نمیدونم چی کار کنم ساعت مطالعم اومده پایین ناراحتم از این بابت ![]() یه تجربه :: من سیستم رو از کتاب حقیقت میخوندم خیلی کند بود خیلی ی ی ... اما تو دوره ۲۵% اول , کتاب مقسمی رو خوندم دیدم چه روند یادگیریم سریعتر میشه ... تصمیم گرفتم واسه ادامه سیستم خوندنم اول مقسمی بخونم وقتی مطالب رو یاد گرفتم برم سراغ سیستمه حقیقت !!! نظرتون چیه ؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - skygirl_00 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ
من خیلی از خودم شاکی ام در طی روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بیکارم و میتونم کامل به درسای کنکورم برسم. اما همش راکدم مثلا یکیش همین امروز فقط فصل ۲ مقسمی(پیچیدگی زمانی) با ۷۰ تا تستی که داره رو خوندم.همین!! تو شرایط من خیلییییی افتضاس. کلا همیشه همینمم انگار.شماها چطور؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من خیلی از خودم شاکی ام در طی روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بیکارم و میتونم کامل به درسای کنکورم برسم. اما همش راکدم مثلا یکیش همین امروز فقط فصل ۲ مقسمی(پیچیدگی زمانی) با ۷۰ تا تستی که داره رو خوندم.همین!! تو شرایط من خیلییییی افتضاس. کلا همیشه همینمم انگار.شماها چطور؟ خیلی کمه ک..... هم خونه ای من مفید روزی بالغ بر ۲۵-۳۰ دقیقه درس میخونه )
|
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - csharpisatechnology - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟ من نزدیک ۱۰ تا کتاب نظریه داشتم اول چیزی نمی فهمیدم چون مفاهیم اولیه رو بلد نبودم بالاخره تنها کتابی که از صفر آموزش داده بود و یکم منو راه انداخت کتاب نظریه ی موسسه ی ماهان بود. اگه سوالی هم چیزی داشتید آیدی منو توی یاهو اد کنید: csharpisatechnology |