![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mehrdad7soft - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
دوستان یکی لطف کن جواب من بده ایا رو پاسخ نامه تیک حضوری داشت؟ اخه کارنامه من نیومده میگه غیبت در امتحان |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: 71 معماری ۷۶ هوش ۱۶۰ نرم به نظرم بتونید شریفی شید ![]() امیدوارم انشاالله |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - matt2007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
پی دی اف یا منبع خاصی تو مانشت هست که رتبه ها و قبولی های سالای قبل رو گفته باشه ؟! |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - atti joon - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: ۹ آی-تیواقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟افرین. و تبریک.و خوش ب حالت.... |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۶۲ نرم خدا رو شکر |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nhd - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
از کنکوری ۹۲ به کنکوری ۹۳/// به نظرم الان وقتش نیست چون همه تو شوکن برو فردا بیا:-) |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - engeneer_19 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
نتیجه اومدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - amirhussain.sh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)SHF نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ)amirhussain.sh نوشته شده توسط: آقا با ۲۱۳ کجا و چی میشه آورد؟؟؟؟ :-)اصفهان صد در صده ولی امسال شاید تهرانم بشه ۲۱۳ IT گرایش ۱و۴ شدم! کجا میارم؟؟؟؟؟ اصفهان و تهرانم کجا بود؟؟؟؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - didar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
۴۹ ای تی ۴۱۱ شبکه |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mehrdad372 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)silver_0255 نوشته شده توسط: خدا را شکر. درصد مشترک چنده؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadali1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
۱۶۷ اف جی ام اس |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)humorkhan نوشته شده توسط: گرایش ۱و۴ مهندسی فناوری اطلاعات ۳۷۶امید داشته باشید ![]() (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: دوستان یکی لطف کن جواب من بده ایا رو پاسخ نامه تیک حضوری داشت؟ اخه کارنامه من نیومده میگه غیبت در امتحانبهشون اطلاع دهید. |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nana0 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ
PDF سال پیشو از کجا میتونم بگیرم؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - engeneer_19 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
یکی بگه گرایش های آی تی چی بود ۱و۴ ۲و۳ چی بودن؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - matt2007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
پاسخنامه هم بالاش یک سری مربع بود که باید پر میشد البته مربعاش برای ما که با شماره صندلی هامون نمیخوند و گفتن همینجوری بزنید ! پایینش هم باید امضا میشد کارت هم با امضا و اثر انگشت بود شما فکر کنم اگه از طریق سازمان سنجش پیگیری کنید بهتره قبلا ها تو سایتش یک جایی بود که میشد مشکلات رو گفت و اونها هم جواب میدادن |