|
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - zhila67 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها کسی هست علوم تحقیقات گیلان بدونه آخرین فرد قبولیش ترازش چنده؟ منم انتخاب نهمم بود ۵۸۷۵ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - moh65 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: سلام کارنامت مثل اینکه از دستشون در رفته چون با باقی کارنامه ها فرق می کنه. |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - frzn - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: کسی هست که آیت الله آملی رو انتخاب اول زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ کسانی که سهمیه داشتن نمره آخرین فرد پذیرفنه شده وسشون ۵۶۳۹ ، بدون سهمیه ها ۵۹۰۶ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - farshid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:نقل قول: ۵۳۲۹ نرم افزارقبول شدی؟ با این تراز چطور؟ آخرین نفر قبولی ترازش ۵۸۸۵ است. بله اینم کارنامه :: |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط: من ترازم ۵۸۲۹ بود جایی فبول نشدم...... |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - sa16ra - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - FSNHAAE - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
- شهر قبولی :مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد علوم و تحقیقات ۲- رتبه در انتخاب :۲۶ ۳- نمره کل :۷۴۸۹ ۴- آخرین فرد قبولی :۴۳ ۵- نمره آخرین فرد قبول شده :۶۸۲۴ ۶- نوع سهمیه : عادی |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - zhila67 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز اونایی که سهمیه دارن ترازهاشون با عادی ها فرق می کنه. |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - moh65 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ)moh65 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط: جددا ؟ سهمیه داشتی.... شاید بخاطر آن باشه |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ گویا بعضیا سهمیه داشتن.... واسه اونا آخرین فرد قبولیشون ترازش کمتره |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - sa16ra - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ عزیز من الان ۳ تا کارنامه توی سایت هست که مثلا ترتز آخرین فردی که بابل قبول شده توی کارنامه هاشون متفاوته....تازه این تراز ها با تراز توی کارنامه ی من هم فرق میکنه (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ کسیکه بابل قبول شده یه تراز داره دیگه...۳ تا نداره که ............... |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - golrokh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
من هوش بوشهر قبول شدم رتبه ۳۰
|
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sa16ra نوشته شده توسط: بچه ها چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمره آخرین فرد قبولی توی کارنامه ها متفاوته؟؟؟؟؟؟ من که سهمیه نداشتم.... قبولم نشدم شما کارنامتو بذار ببینیم چجوریه؟ |
RE: قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - aryaeei - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)FSNHAAE نوشته شده توسط: belakhare natijaro zadan .. دیدی دوستم قبول شدی حالا ثبت نامت کی هست ؟ |
|
قبولی های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد - masa - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
اونایی که قبول شدن موفق باشن اونایی هم که نشدن انشالله سال بعد من مهندسی کامپیوتر_ نرم افزار تهران مرکز قبول شدم. رتبه ۱۷۳ |