![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - m@hboobe - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
من برنامه سه هفته ای داشتم یعنی خیر سرم خیلی ذوق زده شدم که تونستم دو هفته ای تمامش کنم و یه هفته جلو افتادم! بخاطر بی انرژی ماه رمضان و یه سری برنامه ها که داشتم یه هفته ام از دست رفت و از شنبه طبق برنامه ریزی که داشتم (!) زوج درس جدید باید شروع کنم ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
آقا یه توصیهی همینجوری : اگه دارین مثلا دو تا درس رو میخونین بعد یه جوری از جفتش خسته شدین، برین وسطش یه درسی که میدونین توش قوی هستین رو ۱ فصلش رو بخونین. خیلـــــــی تاثیر خوبی داره ![]() من داشتم گسسته و معماری میخوندم. وسطش یه فصل ساختمان داده خوندم اصن عااالی بود ![]() الانم که معماری رسیده جایی که یه کم بلدم. دیگه خعیلی حال میده ![]() خلاصه اینکه یه کم هم مطابق دل عمل کنین نه برنامه و منطق !!!! البته یه کم :-" |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - saeidkhan - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: سلام ممیشه یکی به من بگه که چطور باید درس خوند . والا من میخونم ولی نمیدونم درسته یا نه . مرسی دوست عزیز . |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - alagh - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای گل منم شرایطی مثه تو دارم .کنکورمو خوب ندادم ولی به قول تو با کلی تجربه میخوام بشینم بخونم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ
امروز رفتم کتابخونه دانشگاهمون شبکه کراس و نظریه لینز (صراف زاده و ناصری) رو گرفتم اما خدائیش اینقد که این ۳۰۰ و خوردهای صفحهی نظریه استرس داره، این عظمت راس ۱/۱۰ اونم استرس نداره ![]() خدا به همه کمک کنه ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
۳،۲ روزه حال درس خوندن ندارم...از اول مرداد هم میشینم پای مدار الکتریکی و گسسته |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: 3،۲ روزه حال درس خوندن ندارم...از اول مرداد هم میشینم پای مدار الکتریکی و گسسته آقا میشه بگی مدار از روی کجا میخونی ؟؟؟ اگه چیزیشو خوندی، راضی هستی یا نه خیلی ممنون ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - sir_ams - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:شما هم آی تی رو میخونی هم نرم افزار؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:شما هم آی تی رو میخونی هم نرم افزار؟ اگه خدا قبول کنه ![]() بدیش اینه که نظریه رو هیچی بلد نیستم ازش :-S |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
بچها من ۶/۱ اعزامم ![]() ولی ۸/۱ میام چون معافم ![]() نمیدونم این دوماه چه تاثیری میتونه داشته ولی فک کنم تاثیر خوبی نباشه ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچها من ۶/۱ اعزامم با این پشتکاری که من میبینم، والا طوری نیس شما بری و بیای همچین میخونی که اصن درو میکنی درسا رو یه سوال : شما اصفهانی هستی ؟؟؟ :-؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:خدا از دهنت بشنوه(29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچها من ۶/۱ اعزامم ایشالا که همه بچه های این گروه امسال موفق بشن. نه عزیز من اصفهانی نیستم ولی اصفهانی ها رو دوس دارم ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خدا از دهنت بشنوهایشالا که میشن ![]() ( اخلاقت یه کم شبیه اصفهانیاس ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
میشین؟؟؟ میشیم. مگه تو تو گروه نیستی؟؟ ![]() |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: میشین؟؟؟ آخه گفتی " موفق بشن" منم گفتم "ایشالا که میشن" میخوره به هم دیگه ![]() البته که همه موفق بشیم ![]() |