|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - m@hboobe - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
من برنامه سه هفته ای داشتم یعنی خیر سرم خیلی ذوق زده شدم که تونستم دو هفته ای تمامش کنم و یه هفته جلو افتادم! بخاطر بی انرژی ماه رمضان و یه سری برنامه ها که داشتم یه هفته ام از دست رفت و از شنبه طبق برنامه ریزی که داشتم (!) زوج درس جدید باید شروع کنم
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ب.ظ
آقا یه توصیهی همینجوری : اگه دارین مثلا دو تا درس رو میخونین بعد یه جوری از جفتش خسته شدین، برین وسطش یه درسی که میدونین توش قوی هستین رو ۱ فصلش رو بخونین. خیلـــــــی تاثیر خوبی داره ![]() من داشتم گسسته و معماری میخوندم. وسطش یه فصل ساختمان داده خوندم اصن عااالی بود )الانم که معماری رسیده جایی که یه کم بلدم. دیگه خعیلی حال میده ![]() خلاصه اینکه یه کم هم مطابق دل عمل کنین نه برنامه و منطق !!!! البته یه کم :-" |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - saeidkhan - 28 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: سلام ممیشه یکی به من بگه که چطور باید درس خوند . والا من میخونم ولی نمیدونم درسته یا نه . مرسی دوست عزیز . |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - alagh - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای گل منم شرایطی مثه تو دارم .کنکورمو خوب ندادم ولی به قول تو با کلی تجربه میخوام بشینم بخونم زمان منم کامل خالی نیس پروژه پایانیم مونده.ریاضی...دست رو دلم نذار که پارسال بدبختم کرد زبان و مشترک هم مثه تو فقط با این تفاوت که من هوش میخوام شرکت کنم..امیدوارم هردومون موفق باشیم
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ
امروز رفتم کتابخونه دانشگاهمون شبکه کراس و نظریه لینز (صراف زاده و ناصری) رو گرفتم اما خدائیش اینقد که این ۳۰۰ و خوردهای صفحهی نظریه استرس داره، این عظمت راس ۱/۱۰ اونم استرس نداره ![]() خدا به همه کمک کنه ))
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - esisonic - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
۳،۲ روزه حال درس خوندن ندارم...از اول مرداد هم میشینم پای مدار الکتریکی و گسسته |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: 3،۲ روزه حال درس خوندن ندارم...از اول مرداد هم میشینم پای مدار الکتریکی و گسسته آقا میشه بگی مدار از روی کجا میخونی ؟؟؟ اگه چیزیشو خوندی، راضی هستی یا نه خیلی ممنون
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - sir_ams - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:شما هم آی تی رو میخونی هم نرم افزار؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:شما هم آی تی رو میخونی هم نرم افزار؟ اگه خدا قبول کنه ![]() بدیش اینه که نظریه رو هیچی بلد نیستم ازش :-S |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
بچها من ۶/۱ اعزامم ![]() ولی ۸/۱ میام چون معافم ![]() نمیدونم این دوماه چه تاثیری میتونه داشته ولی فک کنم تاثیر خوبی نباشه
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچها من ۶/۱ اعزامم با این پشتکاری که من میبینم، والا طوری نیس شما بری و بیای همچین میخونی که اصن درو میکنی درسا رو یه سوال : شما اصفهانی هستی ؟؟؟ :-؟ |
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۱ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:خدا از دهنت بشنوه(29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بچها من ۶/۱ اعزامم ایشالا که همه بچه های این گروه امسال موفق بشن. نه عزیز من اصفهانی نیستم ولی اصفهانی ها رو دوس دارم
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۳۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: خدا از دهنت بشنوهایشالا که میشن ![]() ( اخلاقت یه کم شبیه اصفهانیاس البته خودم اصفهانیماااا )
|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
میشین؟؟؟ میشیم. مگه تو تو گروه نیستی؟؟
|
گروه درسی مانشت تیرماه ۹۲ - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: میشین؟؟؟ آخه گفتی " موفق بشن" منم گفتم "ایشالا که میشن" میخوره به هم دیگه )البته که همه موفق بشیم
|