|
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - نسخهی قابل چاپ |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - blackhalo1989 - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
من واسه لیسانس پدرمو فرستادم سازمان سنجش (خودم تهران نبودم) و پاسخنامهٔ من رو دیدن و با کلید مطابقت دادن ولی سنجش درست تصحیح کرده بود. البته من با کلید اعلام شده از سوی سنجش جوابامو چک نکرده بودم ولی حدس میزدم سنجش اشتباه کرده که حدسم غلط بود. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - Morteza_s - 14 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
من با حرف اقای تنهایی موافقم اگر بچهها موافق باشن همه باهم یه روز بریم سازمان سنجش شاید اینجوری به اعتراضمون رسیدگی کنند بازم بهتر از دست رو دست گذاشتن هستش. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 15 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
با فرمایش این دوست عزیز موافقم. یه روز قرار بزاریم بریم سازمان اینطوری فایده نداره.... |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - admin - 16 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ
اگه بازداشت شدین نگید که تنهایی گفته بیایم شلوغ کنیم
|
|
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - Mile Stone - 16 تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۹ ب.ظ
لینک اینجارو میدیم بهشون خودشون میفهمن جریان چیه
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - marygoli - 20 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: بدون شرح...! گفتم اگه می شه این عکسارو و اگه کسی جوابی داره از سازمان سنجش که اوومده و اوونایی که جواب داده بودن که دو هفته و ۱۰ روز و تا آخر این هفته و ... نتایج میاد و منتظر باشید.همه رو اینجا بزاره و شمام اگه لطف کنید و جمعشون کنید و بفرستیم برای ۲۰:۳۰ و صرفا جهت اطلاع و جاهایی که می شناسیم فکر کنم کمی بجنبه سازمان سنجش. من دارم برای مدتی می رم مسافرت وگرنه خودم جمعشون می کردم. ممنون. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 23 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سازمان سنجش خیال نداره اقدامی برای رسیدگی به اعتراضات بکنه. دیگه اینو هممون فهمیدیم. بهتره دیگه بی خیالش شیم.... با نهایت تاثر و تاسف باید قبول کنیم در مملکتی زندگی می کنیم که اعتراض جایی نداره |
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - marygoli - 23 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: سازمان سنجش خیال نداره اقدامی برای رسیدگی به اعتراضات بکنه. دیگه اینو هممون فهمیدیم. بهتره دیگه بی خیالش شیم.... با نهایت تاثر و تاسف باید قبول کنیم در مملکتی زندگی می کنیم که اعتراض جایی نداره من همین جا اعلام می کنم که اینو قبول دارم ولی هنوز امیدوارم و تا نتایج نهایی منتظر می مونم. البته این نظر منه ولی به همگی توصیه می کنم که هیچ وقت نا امید نشین. به بزرگی مشکلتون فکر نکنید بلکه به بزرگی کسی فکر کنید و امیدوار باشید که قراره مشکلتونو حل کنه. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 23 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ
بزرگی اون وجود خاص که سرجاشه. هممون هم به همون توکل کردیم و الا معلوم نبود الان چی به سرمون میومد. امیدوارم که خدا بخواد و امسال سازمان سنجش اشتباهشو قبول کنه. |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - farshid - 25 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ
رسیدگی میکنه ولی به ما نمیگه جوابشو جواب نهایی معلوم میشه |
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - leilast - 25 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: رسیدگی میکنه ولی به ما نمیگه جوابشوشما اینو از منبعی شنیدید؟ یعنی ممکنه نتیجه با اونی که فکر میکنیم فرق کنه؟ |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - mehrdad123 - 25 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ب.ظ
سلام دوست من نزدیک به ۳ هفتست که جواب اعتراضش اومده و ۲۰۰ تا رتبش تغییر کرده بطوری که الان تو ۳ گرایش رتبه های زیر ۱۰۰ کسب کرده! نمی خوام ناامیدتون کنم ولی خواستم مطلع بشین |
|
به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - arshad90 - 25 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
اون یکی هم از دستشون در رفته! من تا خودم با دو تا چشمام نبینم باورم نمی شه که سنجش کارنامه ای رو اصلاح کرده باشه! خدا بهمون صبر بده فقط... |
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - marygoli - 26 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ب.ظ)mehrdad123 نوشته شده توسط: سلام سلام. کدوم گرایش؟ چه طوری نتیجه اعتراضو بش گفتن؟ پارتی نداشته؟ اعتراضش از چه طریقی بوده؟ چه تغییراتی تو درصداش شده؟ می شه جواب اعتراضشو اینجا بزنید؟ |
RE: به اشتراک گذاری پاسخ سنجش به درخواست بررسی مجدد نتیجه - farshid - 26 تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط:(25 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۲ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: رسیدگی میکنه ولی به ما نمیگه جوابشوشما اینو از منبعی شنیدید؟ میتونید همین سوال رو از سنجش بپرسید بهتون میگه |