![]() |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - نسخهی قابل چاپ |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - hamid88 - 19 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
شایعه؟ باشه برادر کار نشد نداره تا همینجاشم ...... موفق باشی Sent from my iPhone using Tapatalk |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - ۱آسمان - ۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
شما واسه استخدامی بانک همه درسارو میخونین؟؟ تو ماه رمضون چیجوری این همه درسو بخونیم؟؟ |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - virtual girl - 04 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
چقد سوالاتش سخته بابا .. ![]() یه کتاب گرفتم دارم نمونه سوالاشو میخونم حالا زیاد بودنش به کنار سطحش هم بالاست .. بیشتر به نفع بچه های انسانی و ایناست تا ماها .. |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - virtual girl - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
خب دیگه فردا هم که امتحان داریم من نزدیک ۲۰۰۰ تا سوال خوندم حیف باشه تعطیلاتم هم خراب کرد یجورایی.. با اینکه میدونم احتمال بالایی نداره قبولی ام ولی بالاخره تیری هست توی تاریکی نمیخاستم بعداپشیمون شم.. خدایا بهترین هات رو برای من سرازیر کن ![]() ارزوی موفقیت براتون |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - happy07 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: خب دیگه فردا هم که امتحان داریم من نزدیک ۲۰۰۰ تا سوال خوندم حیف باشه تعطیلاتم هم خراب کرد یجورایی.. با اینکه میدونم احتمال بالایی نداره قبولی ام ولی بالاخره تیری هست توی تاریکی نمیخاستم بعداپشیمون شم.. انشاالله موفق باشی عزیزم و یه امتحان خیلی عالی بدی ![]() ![]() ![]() ![]() |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - sand - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
امیدوارم همه موفق بشن. راستی نمره منفی داشت ؟ سوالای دانش سیاسی و اجتماعی اش خیلی سخت نبود؟ |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - diligent - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ
من دو صفحه آخر عمومیا رو ندیدم، نمیدونم چطور شد :| همونا ۴۰ تا سوال میشدن! حالا خوبه نخونده بودم چیزی و گرنه خیلی دلم میسوخت وضع کلاسای مرکز آزمون ما افتضاح بود، کلاسا کولر نداشت. فقط یه کولر آبی گذاشته بودن تو سالن به اون بزرگی :| ما هم تو کلاس بودیم :| |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - خانه سبز - ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
خیلی خوشحالم که نرفتم سر امتحان درسته هزینه ازمون ۳۵ تومن از جیبم رفت لااقل وقتم بیشتر هدر نرفت و حرس نخوردم.. |
پاسخ : RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - sanahin - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: خیلی خوشحالم که نرفتم سر امتحان درسته هزینه ازمون ۳۵ تومن از جیبم رفت لااقل وقتم بیشتر هدر نرفت و حرس نخوردم..منم ۳۵ تومنو دادم و نرفتم سر امتحان. عیب نداره. فدای سر جیب بابام. ![]() Sent from my C6603 |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - virtual girl - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
دوستانی که گفتن امتحان نرفتیم بدیم از همین تریبون بهتون تبریک میگم ... واقعن حیف به اون زمان وهزینه ای که گذاشتم ... خیلی مسخره بودواقعن ! تعطیلات نازنینم رو بگو از دستم رفت ..خورد تو پرم !عاخه این چی بود خب ![]() حالااینا به کنار اون خانومایی که باشوهراشون اومده بودن وفکرمیکردن حالاقراره چه امتحانی بدن رو کجای دلم بذارم انصافن وجدانن! ![]() خود منو بگو دیشب چه حسی گرفته بودم!ولی خدایی خیلی دوس داشتم بانک کارکنم خب ![]() |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - نازین - ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
من اصلا نتونستم بخونم برای بانک!!!امروزم نرفتم!مغزم نمی کشید.یعنی درسایی مثل پایگاه و شبکه که باز کردم بخونم از دنیا،زده می شدم حالم خراب می شد...برای همین خواستم یکم آبدیت شم.و فکر کردم الان بهترین موقع است با مشکلاتی که داشتم کنار بیام روحیمو تقویت کنم شاید بعدا به خاطرنرفتن سر جلسه آزمون پشیمون شم...هذکی رفته موفق باشه!!! |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - maryamb70 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
چجوری بودامتحانش بچه ها؟منم حال نداشتم این همه راه بکوبم برم امتخان بدم.تازه از خابم بزنم.خخ |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - خانه سبز - ۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: دوستانی که گفتن امتحان نرفتیم بدیم از همین تریبون بهتون تبریک میگم ... شما ببینید من سال گذشته دست کم ۱۰۰ هزارتومان برای ازمون ها و ۵۰ هزارتومان برای تهیه جزوات و ساعت ها وقت و زمان صرف ازمون ها کردم اینطوری نبوده که الکی نرم.. با این حال سرم کلاه رفت و اشتباه کردم ۳۵ هزارتومان هزینه کردم برای این ازمون ولی وقتی دیدم شهر ما ۱ نفر در کل سهمیه و بدون سهمیه میگیره واگه کسی سهمیه داشته باشه در اولویت هم قرار می گیره و از طرفی هم ۱۰ تا رشته اعلام کردن که دست کم ۱۰۰۰ نفر شرکت کننده ( تخمین بنده ۳ هزار نفر!) داره... و از طرفی درسای حسابداری و بانکی به عنوان عمومی اعلام شده نمره منفی هم داره.. تازه مصاحبه هم داره خب مشخصه ناچار می شم تز صادر کنم که این ازمون برای من نیست و بیخودی دلم خوش کردم.! امیدوارم واقعا اینطور نباشه و اونایی که واقعا لیاقتش دارن قبول بشن |
RE: اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - hamid88 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: یه چیزایی من شنیدم که از ثبت نام کردن انصراف دادم..........!!! |
اگهی استخدام بانک سپه در کل کشور - Menrva - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
کاش منم میدونستم قبلش میخوندم و شرکت میکردم...امروز تصادفی ب یکی از دوستام زنگ زدم تصادفی حرفش شد گفت امروز رفته بود امتحان داد گفت خوب داده بودم برام دعا کن قبول بشم... من:!!!، خوبه قبلش بهش گفته بودم اگه ازین ازمونای استخدامی با خبرشدی ب من هم بگو، حالا دوست صمیمیم هست!!!!دوسته داریم ![]() (۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: دوستانی که گفتن امتحان نرفتیم بدیم از همین تریبون بهتون تبریک میگم ...انشاا که قبول بشین امیدداشته باشین دوست من ک میگفت خوب داده، ازنظرشما سوالاتش چجوری بود مگه؟ |