|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 07 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ)تلاشگر نوشته شده توسط: کمک من ۱هفتس هیچی نخوندم میترسم تنها کاری که باید بکنی ترس و استرسو فراموش کن همین.گذشته ها گذشته فدای سرت، امروز بخون |
|
گروه درسی مهر ماه - lidaaa - 08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
منم تازه امروز استارتو زدم.......................پیش به سوی موفقیت |
RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دوستان شما ها میتونین تا سرفصل ۲۵ درصد اول بخونین واسه کنکورش عایا؟ لایک
|
|
گروه درسی مهر ماه - pani*joon - 08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ
سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید توصیه ی من بهت اینه کتابه مدرسانو تهیه کنی همشو بخونی تا اینکه رو پارسه وقت بزاری |
RE: گروه درسی مهر ماه - pani*joon - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید خب تازه خریدم مگه پاریه کم داره؟ یعمی میگی شما من برم یک کتاب دیگه بخرم؟ راستی کتاب اسلام ناظمی انتشارات جلوه چاپ آخرش کیه؟ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 08 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید منظور من این بود که مدرسان هیچ جاییش نباید حذف شه اینطوریه که به دردت میخوره،بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
|
RE: گروه درسی مهر ماه - aida! - 08 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط:پارسه؟ به نظر من به جای اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری همین کتابو ادامه بده . از نظر محتوا کتابا تقریبا مشابه هستند . تا کتاب عوض کنی و به فرمت جدید عادت کنی تازه ممکنه به این نتیجه برسی کتاب قبلی بهتر بوده یک ماه از دستت رفته. مدرسان سوالات بیشتری داره به نظر من. کتاب مهندسی نرم اسلام ناظمی تعریفشو شنیدم اما نتونستم پیدا کنم.(08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)pani*joon نوشته شده توسط: سلام کسی از دوستان که مهندسی نرم مدرسان داره میتونه زحمت بکشه تصویر خلاصه هاشو بزاره؟ من پارسه دارم میخوام خلاصه کنم انگار باید همشو بنویسم لطفا راهنماییم کنید این لینک فصل اول مدرسان هست میتونی مقایسه کنی ببینی با کدوم راحت تری.از سایت خرید کتاب برداشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مهر ماه - hamid88 - 09 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
خداقوّت به همه دوستان مانشتی |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ƊƦЄƛM - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ
سلام. بچه ها من به ی نفر که داره جدی واسه کنکور میخونه احتیاج دارم که هر هفته بهم گزارش بدیم چقدر خوندیم و هم اینکه با هم رفع اشکالم کنیم. لطفا! |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - L3ila - 10 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام و خسته نباشید به همه دوستان... کسى هست که بتونه به این سوال من جواب بده... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون... |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 10 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
بچه ها چرا کسی نیست؟ همه سرگرم درسین دیگه ان شا الله... |
|
گروه درسی مهر ماه - aida! - 10 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
من چند روزه درس نخوندم متاسفانه سرماخوردم انشالله از فردا دوباره شروع میکنم.زبان تخصصی پارسه خوبه؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ
اولین روزِ درسیمه،حسِ بدی دارم حسِ تنهایی! بچه های قدیمی و آشنا کیا هستین اینجا؟
|
|
گروه درسی مهر ماه - abji22 - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ب.ظ
بخوووووووووووووووونید |