![]() |
تغییر گرایشها و ضرایب مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
IT بای بای - mcse2010 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
تعداد سوالات ازمون چند تاست؟؟؟؟؟؟؟ الان موندم این رایانش ابری چیه؟اصلا ظرفیت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاک عالم تو سرشون دوستم داره انگلیس دکترا میگیره ما داریم .......................... من اگر تهران بودم .سازمان سنجش را به اتیش میکشیدم من سرم درد میکنه برای این کارها |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - tanhatarin - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: همه بیایید گروه درسی ابان ماه همه اونجا حمع شید یه کاری کنیم متفرق نباشید =============== موافقم بچه ها بیان جمع بشیم امضا جمع کنیم بچه های تهران هم امضا ها رو ببرن سنجش بچه های ایتی اگر من وتو شما... ما نشیم یکسال زندگیمونو حداقل باختیم و یکی امثال من تموم زندگیشو بخدا زندگیم نابود میشه |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - FFK_IT - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
بچه ها تورو خدا بیاید به کمک هم راهی برای اعتراض پیدا کنیم........توروخدا نشینید نگاه کنید ک با زندگیمون بازی کنن حالم خیلی بده.... |
دفترچه شماره ۱ ارشد - shamim_70 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:ببینید هرکسی میتونه در دو رشته امتحان بده یکی رشته اصلی و یکی رشته شناور...(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:احتمالا ظرفیتای اون دو رشته باقی مونده از ای تی رو افزایش میدن وگرنه بچه هایی فارغالتحصیل این رشته خیلی متضرر میشن!..چون کامپیوتر ک شناور نیس برن اونو هم امتحان بدن!(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: وقتی زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر میشه به احتمال زیاد ظرفیت رو سرشکن میکنن. ای تی جز شناور هست ولی کامپیوتر نیس...یعنی کسی که کامپیوتر رو انتخاب کنه بعنوان رشته اصلی میتونه ای تی هم بده ولی برعکسش امکان نداره! |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:ببینید هرکسی میتونه در دو رشته امتحان بده یکی رشته اصلی و یکی رشته شناور...(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:احتمالا ظرفیتای اون دو رشته باقی مونده از ای تی رو افزایش میدن وگرنه بچه هایی فارغالتحصیل این رشته خیلی متضرر میشن!..چون کامپیوتر ک شناور نیس برن اونو هم امتحان بدن!(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: وقتی زیرمجموعه مهندسی کامپیوتر میشه به احتمال زیاد ظرفیت رو سرشکن میکنن. نه عزیز فرقی نداره ، ما میتونیم هر دو تارو شرکت کنیم . ترتیبش مهم نیس . یه اصلی یه شناور آیتی شناوره و کامپیوتر اصلی |
گرایش های رشته فناوری اطلاعات چی شده - ۸Operation - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
چند سالی این برنامه رو داشتن !بالاخره کار خودشون رو کردن!!!بدون هیچ اطلاع قبلی متاسفانه و این یعنی بازی با سرنوشت کلی جوون! |
RE: گرایش های رشته فناوری اطلاعات چی شده - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: چند سالی این برنامه رو داشتن !بالاخره کار خودشون رو کردن!!!بدون هیچ اطلاع قبلی متاسفانه و این یعنی بازی با سرنوشت کلی جوون! ما رو له کردن با این کارشون ![]() |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - mary1234 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
بچه ترو خدا همتون به شماره ۱۰۰۰۲۰۳۰ که برای سوژه های مردمی ۲۰:۳۰ هست اس ام اس بزنید ..... ایشاالله درست میشه . |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - newuser - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
واقعا بدبختیم بلانسبت بقیه خودمو میگم چه تظمینی هست فردا شبکه نشه گرایش یه رشته دیگه بریم درسای اونا هم بخونیم چطوره بریم درس همه رشته ها رو بخونیم؟!!!!!!! معلوم نیست ظرفیت این گرایش ها تو کامپیوتر چی بشه |
گرایش های رشته فناوری اطلاعات چی شده - Vahid789 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ
من کلی وقتم رو روی معماری گذاشتم خدا لعنتتون کنه |
RE: ضرایب جدید مجموعه مهندسی کامپیوتر!!! دفترچه شماره ۱ سال ۹۴ - mojistd - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
منم تعجب کردم!!!!!!!!!!! ![]() پارسالم واسه ما ضرایب از ۲ به ۴ تغییر کرد و چند هفته تو شوک بودیم! هدفشون فقط گیج کردن بچه هاس |
RE: دفترچه شماره ۱ ارشد - vahidvahid - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
از قدیم گفتن حق گرفتنی هستش نه دادنی.پس همه باهم همدل بشید تا حق خودمونو بگیریم |
دفترچه شماره ۱ ارشد - behruz_p - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
من برا هر اعتراضی هستم |
دفترچه شماره ۱ ارشد - mcse2010 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
۳ماه بیشتر وقت نداریم....... اعتراض یعنی وقت تلف کردن.من که دارم بیخیال ثبت نام میشم. ایکاش برنامه نویسی میخوندم که حداقل وقتم تلف نمیشد |
RE: ضرایب جدید مجموعه مهندسی کامپیوتر!!! دفترچه شماره ۱ سال ۹۴ - bahman2000 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)golche70 نوشته شده توسط: الان این ضرایب برای مایی که قراره کنکور ۹۴ بدیمه واقعا؟ این انصافه هر سال یه خواب میبینن؟به نفع: ۱) افرادی که درس زبان خوراک شون هستش. ۲) افرادی که میانه زیادی با دروس ریاضیات نداشتن که بجاش می تونن در درس زبان حساب باز کنن. به ضرر: ۱) افرادی که از درس زبان منصرف شده بودند. ۲) افرادی که برای گرایش های امنیت و شبکه به عنوان گرایش های رشته IT برنامه ریزی کرده بودند. با این اوضاع اگه فردی درسی مثل ریاضی مهندسی رو بشینه بخونه خیلی مسخره به نظر میاد. به نظر من که ارزش نداره. |