![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - kabirkooh - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
من که امروز سر نماز برا همه دوستان مانشتی دعا کردم!! دعا کردم که خدا به برکت این روزای عزیز همه دوستانو خوشحال کنه و همه نتیجه زحماتشونو ببینن!!!! همه کسانی که تو این مدت به هم کمک میکردن به هم امید میدادن به فکر دوستاشون بودن تو همه حال هدفشون کمک کردن بود با حرفاشون به بقیه بچهها امید میدادن و ..... دوستان خوبمون مث دکتر، afagh1389, alavinejad, alime, ali_computer69, arezu_2020, banou, BlackBrigade,fardad,سارا ارشد ،نیما، هوش، Complement, fuzzy, goleyas, hadilg, , robotics, ronaldo, موج، پارسانا، summer_66، delta ،fatima1537، daneshju-arshad ، , saba_1984, sadafiranpoor, SaeedB12, shahryar, sila.bora, sjj, zhale و همه دوستان عزیز مانشتی ............. با آرزوی موفقیت برا تک تک مانشتی های عزیز و دوس داشتنی |
RE: زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - goleyas - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)kabirkooh نوشته شده توسط: من که امروز سر نماز برا همه دوستان مانشتی دعا کردم!! دعا کردم که خدا به برکت این روزای عزیز همه دوستانو خوشحال کنه و همه نتیجه زحماتشونو ببینن!!!! بالاخره بعد از صبح تا حالا یه چیزی خوشحالم کرد،ممنون ![]() ![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - Xilinx - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
واقعا آدم بعضی از حرفا رو میبینه دلش میسوزه ![]() ![]() سال بعد همین موقع خودم همین وضع رو دارم: -) |
RE: زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - summer_66 - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)kabirkooh نوشته شده توسط: من که امروز سر نماز برا همه دوستان مانشتی دعا کردم!! دعا کردم که خدا به برکت این روزای عزیز همه دوستانو خوشحال کنه و همه نتیجه زحماتشونو ببینن!!!!انشالله خدا به خاطر نیت پاک شما نگاهی به ما کنه و همین جا به بزرگیش قسمش میدم که به خواسته های قلبیتون برسید. ![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - delta - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
ازنتایج که تا حالا خبری نیست فردا که اعلام بشه همزمان با شب عید فطر هست ان شاا... خدا به هممون یکی از هدیه های این ماهها عطا کنه و همه خوشحال بشن ببینیم هدیه کدامامون قشنگ تر(البته در زمینه تحصیل) |
RE: زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - MJRS - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
سایت سنجش فعلا واسه من که بالا نمیاد، فکر می کنم یه اتفاقاتی بعد بالا اومدنش بیوفته ![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - mfXpert - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)MJRS نوشته شده توسط: سایت سنجش فعلا واسه من که بالا نمیاد، فکر می کنم یه اتفاقاتی بعد بالا اومدنش بیوفتهظهر هم همینطوری شده بود.آخرشم هیچ اتفاقی نیفتاد |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - shahryar - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)MJRS نوشته شده توسط: سایت سنجش فعلا واسه من که بالا نمیاد، فکر می کنم یه اتفاقاتی بعد بالا اومدنش بیوفتهواسه من که عین شاخ شمشاد میاد بالا ![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - rascal1364 - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ
بابا بچه که نیستم مملکت اسلامیه و پرسنل سنجش به اجبار روزه! خدارو مگه خوش میاد که روزه داران رو تا این ساعت سر پست اداری نگه دارن؟ حاضرم شرط ببندم که فردا اگرم بیاد بعد از وقت اداری میاد!! پس بهتره خودمونو اذیت نکنیم |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - میترا - ۰۷ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ
من که خسته شدم آنقدر به سایت سنجش چشم دوختم |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - alime - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
اون برای کنکور سراسری هست |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - farshad_pickup - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
ای خدا adsl نداشته باشی بخوای با dial-up وصل شی، سازمان سنجش هم ناز کنه !!!!! من میگم فردا هم نمیاد، آخه انتخاب رشته کاردانیه !! |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - kabirkooh - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ق.ظ
فک کنم دارن میزنن این پیغام رو داده سنجش سازمان سنجش آموزش کشور با عرض پوزش هم اکنون سایت در حال بروزرسانی می باشد لطفا برای دسترسی دوباره به سایت برروی لینک زیر کلیک نمایید |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - ۸۷۸۵۵۶۱۱ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ق.ظ
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره اعلام فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی ۱۳۸ کدرشتهامتحانی از ۱۴۸ کد رشته امتحانی آزمون ورودی تحصیلاتتکمیلی (دورههایکارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۰ و هم چنین تاریخ انتشار اطلاعیه این سازمان در مورد پذیرش دانشجو در برخی از کد رشته محلهای جدید و تکمیل ظرفیت سازمان سنجش آموزش کشور بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان شرکتکننده در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۰ میرساند که آزمون مذکور در ۱۴۸ کد رشته امتحانی برگزار گردیده، که نتیجه اقدامات انجام شده تاکنون به شرح ذیل اعلام میگردد. الف - فهرست اسامی قبول شدگان نهایی ۱۳۸ کد رشته امتحانی از ۱۴۸ کد رشته امتحانی در تاریخ ۸/۶/۹۰ ساعت ۱۴ بر روی سایت این سازمان به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قرار خواهد گرفت. منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد ۹۰ - kabirkooh - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ق.ظ
بچهها زدن نتایجو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره اعلام فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی ۱۳۸ کدرشتهامتحانی از ۱۴۸ کد رشته امتحانی آزمون ورودی تحصیلاتتکمیلی (دورههایکارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۰ و هم چنین تاریخ انتشار اطلاعیه این سازمان در مورد پذیرش دانشجو در برخی از کد رشته محلهای جدید و تکمیل ظرفیت به اطلاع کلیه داوطلبان شرکتکننده در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۰ میرساند که آزمون مذکور در ۱۴۸ کد رشته امتحانی برگزار گردیده، که نتیجه اقدامات انجام شده تاکنون به شرح ذیل اعلام میگردد... ادامه » |