|
|
ساختمان داده ایتی ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
ساختمان داده ایتی ۹۴ - alizl70 - 25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - noronet - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ سلام .. alizl70 .. خواستم فقط سلامی عرض کنم ![]() پایدار باشید
|
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - alizl70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)noronet نوشته شده توسط:سلام noronet(25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ چاکریم پ جواب سوالمو بده
|
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - mehdi.m2 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ منم دقیقا همین رو صفحه قبل گفتم دو گزینه درسته هستش توی این تست |
|
ساختمان داده ایتی ۹۴ - shamim_s - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
دوستان منم موافقم باهاتون .هم چنان منتظرم که کلید سنجش منتشر بشه بعد سیل اعتراض به کلیدها جاری خواهد شد.دوستان اعتراض یادتون نره( البته پیشاپیـــــــــــــــــــش گفتم) .... |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - alizl70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:بله اتفاقا منم وقتی نظر شما رو خوندم این اومد تو ذهنم و دیدم درست میگی.چیزی که مشخصه اینه که این سوال ۲ گزینه داره.تو کلید اولیه به نظرم گزینه ۲ رو سنجش اعلام میکنه و تو کلید نهایی ۲ گزینه رو به عنوان جواب میزنه(25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - Densike - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:بله اتفاقا منم وقتی نظر شما رو خوندم این اومد تو ذهنم و دیدم درست میگی.چیزی که مشخصه اینه که این سوال ۲ گزینه داره.تو کلید اولیه به نظرم گزینه ۲ رو سنجش اعلام میکنه و تو کلید نهایی ۲ گزینه رو به عنوان جواب میزنه(25 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط: دوستان سوال ۳۷ گزینه هر ۳ موارد مگه غلط نیس؟؟انگار ۲ تا گزینه جوابه.چی میگید؟؟؟ عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشه |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - mehdi.m2 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشهبه این دلیل که صورت سوال گفته کدام گزینه نادرست هستش
|
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - Densike - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشهبه این دلیل که صورت سوال گفته کدام گزینه نادرست هستش گزینه آخر میگه هر ۳ گزینه نادرست هستند که نیستند بحث ادبیات که نیست ... معلومه منظور سوال چیه به نظر من |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - alizl70 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشهبه این دلیل که صورت سوال گفته کدام گزینه نادرست هستش ببین دوست عزیز سوال چی میگه؟! میگه کدام از موارد زیر نادرستت است؟ در اینکه ۲ نادرسته شکی نیس. حالا گزینه ۴ میگه که هر سه موارد.خب ما میدونیم ۲ تاش درسته.پس این گزینه غلطه چون میگه هر ۳ مورد نادرسته که اینطور نیست.اگه تو صورت سوال میگفت کدام درست است اوضاع فرق میکرد...شما در صورتی میتونی بگی فقط گزینه ۲ جوابه که سه گزینه دیگه درست باشن؟! آیا هر ۳ تا گزینه دیگر درستن؟ قضاوت با خودت |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - mehdi.m2 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشهبه این دلیل که صورت سوال گفته کدام گزینه نادرست هستش بحث ادبیات نیست بحث منطقه که مال می خونیم و بیاد بلد باشیم منطقا گزینه سه نادرست هستش پس میتونه جواب سوالی باشه که می گه کدوم گزینه نادرست هستش طراح پول می گیره سوال درست طرح کنه نه هر جور که خودش منظور داره اگه این طوری حساب کنیم سوال سیستم عامل هم نباید حذف بشه طراح قصدش این بوده خودمون تعداد قاب ها رو تشخیص بدیم |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - Densike - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: عزیزان من وقتی گزینه ۱ و ۳ درست هستند به چه دلیل هر ۳ گزینه باید جواب باشهبه این دلیل که صورت سوال گفته کدام گزینه نادرست هستش بازی با لغات که نیست ... نظر شخصی من اینه همون گزینه ۲ جوابه و سوال مساله ای نداره ... باز میگم نظر شخصی من هست |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - mehdi.m2 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بازی با لغات که نیست ... نظر شخصی من اینه همون گزینه ۲ جوابه و سوال مساله ای نداره ... باز میگم نظر شخصی من هست بازی با کلمات چیه دوست عزیز گزینه ۱ درست گزینه ۲ نادرست گزینه ۳ درست با توجه به اینا بدون در نظر گرفتن صورت سوال گزینه ۴ درست هستش یا نادرست؟(البته صورت سوال رو در نظر نگیرید فقط گزینه ها) |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - Densike - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بازی با لغات که نیست ... نظر شخصی من اینه همون گزینه ۲ جوابه و سوال مساله ای نداره ... باز میگم نظر شخصی من هست گزینه ۴ میگه هر ۳ نادرست هستند که نیستند |
RE: ساختمان داده ایتی ۹۴ - mehdi.m2 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:بله دوست عزیز پس یک گزینه نادرست میشه(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بازی با لغات که نیست ... نظر شخصی من اینه همون گزینه ۲ جوابه و سوال مساله ای نداره ... باز میگم نظر شخصی من هست حالا دوتا گزینه نادرست هستن پس تست دوتا جواب داره که باید یا هر دو رو به عنوان کلید درست اعلام کنن یا تست حذف بشه |