|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - نسخهی قابل چاپ |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Bache Mosbat - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ
Those were the days my friend, Mary Hopkin یوتیوب /watch?v=gVdOQvx379Y ********* آستان جانان، شجریان /watch?v=SH5UrlYkgiA ******** Self control, Laura Branigan /watch?v=p8-pP4VboBk |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ
Coldplay - Sparks مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - x86 - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: Coldplay - Sparksامیر خان موزیک های سنگین گوش میدی... ![]() این آهنگی که الان میخوام بذارم شاید برای عموم آشنا نباشه ولی برای بچه های کامپیوتری که حداقل یک بار ویندوز ایکس پی نصب کردن آشناست... بله، موزیکی که بعد از نصب ویندوز اکس پی در مراحل پایانی نصب پخش میشه . والا من قدیما خیلی سرچ کردم تا ببینم که این آهنگو کی زده و از کجا در اومده ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم... ینی هیچ کی نرسیده نمونش رو میتونید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ببینید، واقعا موزیک زیبایی هست... بارها و بارها بهش گوش دادم... امیدوارم که شما هم از شنیدنش لذت ببرید... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. . Windows XP |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ
مرسی ولی من یادم نیست کجای ویندوز XP بود با این حال آهنگ قشنگه ممنون.---------------------------------- Coldplay - Strawberry Swing مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - pinar - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ
[The day that never com ---------Metallica (Death Magnetic مش رمضون---------------------رضایزدانی(آلبوم هیس) تیمارستان-----------------------رضایزدانی(آلبوم ساعت فراموشی) حرفهای بی مخاطب-------------رضایزدانی(آلبوم حرفهای بی مخاطب) ساربان + شکوه + زلف بر باد مده----------محسن نامجو تمام آثار ویوالدی(vivaldi) مخصوصا اثر winter و همچمین گری مور(gary moore) |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
This could really be a good life A good, good life مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. **************************************************************************** (۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ)pinar نوشته شده توسط: حرفهای بی مخاطب-------------رضایزدانی(آلبوم حرفهای بی مخاطب) خیلی حرفای بیمخاطب عالیه، تصویریشم خیلی خوبه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ** (بچه ها اینم یه نرم افزار خوب برای دانلود ویدئو های فیسبوک و یوتیوب و... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) ** آهنگ گرامافون رضا یزدانی هم واقعا قشنگه، اما یه کم غمگینه... |
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neilabak - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
آهنگهای Yann Tiersen همشون قشنگن ،ولی این آهنگش یه چیز دیگس: Rue des Cascades انگار یه حرکت از ناامیدی به امید توش هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - x86 - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مرسی ولی من یادم نیست کجای ویندوز XP بود والا ما که معمولا تو قسمت زیر این آهنگو میشنویم: ![]() احتمالا درایور کارت صداتو نتونسته بشناسه و صداش در نیومده
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - MSZ - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
خیلی با ترنس های Tiesto حال میکنم... اکثر آلبوم هاش رو خیلی دوست دارم و همچنین آهنگ های Swedish House Mafia هم خیلی دوست دارم و خفن هستن! با بیشتر آهنگ های این کچله (Pitbull) هم حال میکنم ... کلیپ هاشم خیلی خوب هستن!!!
|
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Amir V - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: خیلی با ترنس های Tiesto حال میکنم... اکثر آلبوم هاش رو خیلی دوست دارمواسه ترنس Armin Van Buuren و Aly and Fila هم عالیه. مخصوصا دومی که دو تا DJ اهل مصرن. نقل قول: ...کلیپ هاشم خیلی خوب هستن!!!کلیپاش که بعـــــــله
|
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - Menrva - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ
آهنگ فرانسوی Je Te Dis Tout از Mylene farmer خیلی قشنگ و آرامش بخشه، آدم میره تو رویا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - neilabak - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: آهنگ دوستت دارم از ۷ باندچقدر این آهنگ شاد بود و حال داشت!بدون سوت و کفشو ندارید؟ |
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - sellena - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Snow White نوشته شده توسط: آهنگ فرانسوی Je Te Dis Tout از Mylene farmer چقدر این آهنگ ملایم و بسیار قشنگ بود خیلی خوشم امد خیلی خیلی لایک |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - ITgirl - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
دوست دارم از ۷ لحظه ها از مازیار فلاحی نگونه از سهراب پاکزاد دختر چوپون از سیاوش شمس شب سرمه از احسان خواجه امیری follow the leader from lopez feat yandal maria from ricky martin ragheb alama آهنگ naseeni el donya bon bon & i know u want me from pitbull stereo love from edward maya feat alicia و۱عالمه آهنگ دیگهههههههه!! |
|
معرفی آهنگهایی که حسابی دوسشون داریم! - mhd3 - 30 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
فیلم کتاب قانون رو دیدید؟؟ یه آهنگ فرانسوی وسطای فیلم میخونه. من خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم. کسی هست این آهنگ رو داشته باشه؟! ممنون میشم اگه دارید اینجا بذارید :-) |