|
|
مقایسه گرایش نرم افزار در دانشکاه تهران و دانشگاه شریف (گفتگو) - نسخهی قابل چاپ |
RE: مقایسه گرایش نرم افزار در دانشکاه تهران و دان... - TheNiGHT - 05 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: میخواین علوم کامپیوتر بزنین یعنی ؟؟!! چرا به مهندسی فکر نمی کنید ؟؟!! من به مهندسی فکر می کنم، کنکور سراسری شاید به ما فکر نکنه! آخه کنکور سراسری خیلی زرنگ نیست!
|
RE: مقایسه گرایش نرم افزار در دانشکاه تهران و دان... - shabnamZ - 05 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ)TheNiGHT نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: میخواین علوم کامپیوتر بزنین یعنی ؟؟!! چرا به مهندسی فکر نمی کنید ؟؟!! الان خیلی وقت دارید ، سعی کنید به همان مهندسی فکر کنید و برای همان مهندسی شریف تلاش کنید. ولی اگر خدای نکرده نشد اون موقع تصمیم گیری می کنید ... ولی نمیدونم قانون جذب رو قبول دارید یا نه ولی به هرچی فکر کنید همون میشه من برای لیسانس فکر میکردم به شریف می کنم ولی همش حرف دلم این بود حالا شریف نشد هم چیزی نمیشه و دقیقا همین شد نمیگم دانشگاه های دیگه خیلی تفاوت دارند با شریف .. نه منظورم این نیست ولی فعلا فقط توو ذهنتون همون شریف باشه و حداکثر تلاشتون رو بکنید انشالله همون نرم افزار شریف میارید
|
RE: مقایسه گرایش نرم افزار در دانشکاه تهران و دان... - TheNiGHT - 06 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ)TheNiGHT نوشته شده توسط:(18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: میخواین علوم کامپیوتر بزنین یعنی ؟؟!! چرا به مهندسی فکر نمی کنید ؟؟!! Stay hungry. Stay foolish. |