تالار گفتمان مانشت
پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - arefeh.hp - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ

توی سایت memrise نمیشه لغت هارو با معنی فارسیش خوند؟؟ من چیزی که برای ۵۰۴ دیدم فقط معنی انگلیسی ش بود!

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - crevice - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ

بسته به کورسی که انتخاب میکنید و سازندش داره...
من خودم فک کنم که کورس ۵۰۴ واژه با معنی فارسی هم توی ممریز دیدم..یه سرچ بزنید پیدا میکند احتمالا...
هر چند ک من بهتون پیشنهاد میکنم که کلا فارسی رو بزارین کنار و با معنی انگلیسیش یاد بگیرین.

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - arefeh.hp - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:  
بسته به کورسی که انتخاب میکنید و سازندش داره...
من خودم فک کنم که کورس ۵۰۴ واژه با معنی فارسی هم توی ممریز دیدم..یه سرچ بزنید پیدا میکند احتمالا...
هر چند ک من بهتون پیشنهاد میکنم که کلا فارسی رو بزارین کنار و با معنی انگلیسیش یاد بگیرین.

من برای ۵۰۴ که فقط یه مدل کورس دیدم .

حالا اینکه با ی نفر دیگه مسابقه میدی چه جوریه؟!Big Grin

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - A V A - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ

میشه دوستانی که مایلن برای رقابت پروفایل memrise شونو بزارن؟

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - Elham_tm - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:  میشه دوستانی که مایلن برای رقابت پروفایل memrise شونو بزارن؟
من هستم،فقط با چ کتابی میخواید شروع کنید؟elham_tm

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - A V A - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  من هستم،فقط با چ کتابی میخواید شروع کنید؟elham_tm
چند روزی هست ۵۰۴ و اسنشیال تافل رو با جناب iammiti شروع کردیم
رقابت خوبی میتونه باشه
اینم منم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - crevice - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ

پروفایل من :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۰ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:  ره...
بعد از اینکه یکی رو به فالوئینگهاتون اضافه کردین برین توی برنامه اندروید و از منوی سمت چپ گزینه دوم رنکتونو بین خودتون و دوستاتون رو نشون میده به سه صورت هفتگی و ماهانه و کلی...
همینش خیلی خوبه.

یه نکته ی دیکه ای دوستان؛ سیستم تایم زونش هم رو تغییر ندین و بزارین همون UTC باشه چون طبق تجربه همین چند روزه ام؛ خودش یه جور خریدن وقت اضافه واسه روزایی هست که وقت نمیکنین بخونین و میتونین با این سیستم تایم زونه آخر شب و حتی تا نیمه های شب جبران مافات کنین (;

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - raakhshan - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۷ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۵ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:  من هستم،فقط با چ کتابی میخواید شروع کنید؟elham_tm
چند روزی هست ۵۰۴ و اسنشیال تافل رو با جناب iammiti شروع کردیم
رقابت خوبی میتونه باشه
اینم منم

اینم منم.

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - A V A - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ

چقد خوب شد، رقابت با جناب crevice فعلا سخته Big Grin

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - crevice - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ

آره خیلی خوب شد Smile
نه دگ هفته جدید که میاد امتیازات هفته ریسیت میشه دوباره رقابتا تنگاتنگ میشه Big Grin

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - f.b - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ ب.ظ

منم
ttp://www.memrise.com/user/f.b

RE: پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - A V A - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ق.ظ

دوستان لطفا course هاتونم پابلیک بزارین Big Grin

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - مریم۷۰ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ق.ظ

بچه ها ما با چند تا از دوستان مانشت در باب همین زبان گروه داریم اگر تمایل دارین اونجا همه دور هم باشیم پیام بدین ادتون کنم اونجوری میتونیم رو ماکلمه هاممون هم کار کنیم.

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - A V A - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  چطوری؟ من جایی برای پابلیک کردن نیافتم.
یه جا دیدمش که الان هر چی میگردم نمیابمش
شاید من میس اندرستود شدم
اما بالای course ها اینو نوشته
this page only shows the published courses you are learning, as this is all that other users can see. To see all the courses you are learning, see the Learning tab on your dashboard.
مریم ۷۰ شمام فالو بزنید تا بتونیم رقابت داشته باشیم

پایه میخوام واسه یادگیری دو تا کتاب ۵۰۴ و essential words for toefl - مریم۷۰ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ق.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  چطوری؟ من جایی برای پابلیک کردن نیافتم.
یه جا دیدمش که الان هر چی میگردم نمیابمش
شاید من میس اندرستود شدم
اما بالای course ها اینو نوشته
this page only shows the published courses you are learning, as this is all that other users can see. To see all the courses you are learning, see the Learning tab on your dashboard.
مریم ۷۰ شمام فالو بزنید تا بتونیم رقابت داشته باشیم

جان ؟متوجه منظورت نشدم؟