|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - نسخهی قابل چاپ |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - hanieh18 - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
رتبه ۱ نرم افزار دانشگاه آزاد مشهد
|
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - سارا محمدی - ۱۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
من رتبه ۵ امنیت وشبکه رو میارم..... نگفتم یک که ریا نشه.
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - ghaderiyaser - 12 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)سارا محمدی نوشته شده توسط: من رتبه ۵ امنیت وشبکه رو میارم.....ایشالا که ۱ بیارید |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - masume_ml - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
من نگران تضعیف روحیه بچه هام وگرنه از اولم معلومه که الان در مقابل مامور مخصوص حاکم بزرگ که رتبه هشت هوش میاره هستید و دارین پیامش رو میخونین فقط علامتش (کارنامه اش) بعدا میرسه . مصاحبه کنید |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - esisonic - 13 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
ینی با این وضع مزخرف درسیم اگه رتبه ام زیر ۳۰۰ بشه کل مانشت رو شیرینی میدم!!! |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - mohammadali1990 - 13 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ق.ظ
جدی؟شمارتو بده من داشته باشم --زیر ۳۰۰ شدی نذاری در بری |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - M@A - 15 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ ب.ظ
رتبه ۶ فناوری اطلاعات گرایش شبکه و امنیت واسه منه...از حالا گفته باشم درضمن رتبه ۱۰۰ هوش مصنوعی |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - fsi2013 - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من این و دیروز گذاشتم پست اینجارو تازه دیدم لینک مصاحبه رو گذاشتم هرکی فقط یه بار جواب بده لطفا! ![]() منم ۲۲۰ هم بشم کلامو میندازم هوا بعد این ۲ سال درس خوندن
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - shahbazi - 18 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
من انشالله ۹۳زیر هفتاد میشم |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - nina69 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
چقدر روحیه داشتیم ما ۹۲ ی مصاحبه ...... |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - azad_ahmadi - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
بچه ها یادتون باشه که کلا تقریبا تا ۳۰۰ میشه به روزانه امیدوار بود(البته این ۳۰۰ هم حضرت عباسی هست). با این کامنتایی که شما گذاشتین، یا سازمان سنجش باید فکری به حال پذیرشش داشته باشه یا شما نظرتون رو عوض کنید هرچی خوندم همه زیر ۱۰۰ بودن. انشالله که همگی موفق باشید.
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
بچه ها ایشالا همتون همون رتبه هایی رو که گفتین به دست بیارین.تا دیگه سال آینده جزء شرکت کننده ها نباشین و شمایی که دو سال میخونید حق مایی که یه سال میخونیمو نخورید. البته فقط جهت مزاح بود. امیدوارم همه ی مانشتی ها زیر صد بشن. |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - ana9940 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ
من که امثال بد دادم کنکور رو. البته تقصیر سنجش بودا سال دیگه زیر ۲۰ میشم به امید خدا. |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: من که امثال بد دادم کنکور رو. البته تقصیر سنجش بوداالبته منظور رتبه زیر بیست سال دیگه ما از امثال همون امسال بود ![]() ایشالا ایشالا ایشالا که سال دیگه زیر بیست بشی داداش
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - soniasa - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
رتبه ۱۰۰ نرم افزار منم منم منم
|