تالار گفتمان مانشت
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Aurora - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ

من که امروز با وزارت علوم تماس که گرفتم گفت پیام نوری ها هم می تونند از این جایابی استفاده کنند.
ولی این ۱۰ درصد تا جایی که می دونم برای کل کشور هست نه هر واحد.
یعنی پارسال که ۱۰ درصد رو اعلام کردند ۱۰ درصد کل کشور رو اعلام کردند. به احتمال خیلی زیاد هم شما با این معدل و اینکه نفر اول هستی باید جزو ۱۰ درصد بوده باشی.
حالا شما تماس بگیر با این شماره ۸۲۲۳۱۰۰۰ مشکلت رو بگو.

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ

ممنون از پاسختون ولی مگه قرار نیست ما طبق ۱۰درصدواحدخودمون ثبت نام بکنیم سنجش خودش بررسی کنه که حائز شرایط هستیم یا نه.چون اگه قرار باشه تو کل کشور مشخص شه اون وقت زیاد طول میکشه.دانشگاهمون حتی تو این زمینه هم کمکی نمیکنه که آیا جزوه ۱۰ درصد برتر تو کل هستیم یا نه(مطمئنم که میشم ولی...)؟!! بازم تماس میگیرم با سنجش ولی متاسفانه فک میکنم که سازمان تعطیل باشه و کسی پاسخگو نباشه.دانشگاه پیام نور میگه ما برا این فرم دستوالعمل نداریم.بازم ممنونم

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Aurora - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ق.ظ

بچه ها چرا تو قسمت اطلاعات ازمونی نوشته معدل تا پایان ترم ۶ وارد شود؟
یعنی هر کسی که فارغ التحصیل شده هم باید تا ترم ۶ رو وارد کنه؟

سوال در مورد معدل - ابراهیم۱ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ق.ظ

با سلام
یکی از دوستام دارای معدل ۱۶ در پایان ۶ترم است بنظر شما ایا اون شانس قبولی داره یا نه و به نظر شما چه جاهایی رو بزنه شانس قبولیش بیشتره ؟فرق دوره شبانه و روزانه چیه در صورتی که هر دو بدون شهریه هستند ؟ از بابت جوابهای قبلیتون هم تشکر میکنم با تشکر

سوال مهم - ابراهیم۱ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ

با سلام
یک سوال مهم برام پیش امده ،در صفحه انتخاب اولویتها در سربرگ بالا برای من نوشته شده،
جنسیت داوطلب: مرد
دوره پذیرفته شده فعلی: روزانه
مجاز به انتخاب رشته های مقطع: کارشناسی ارشد
منظور از دوره پذیرفته شده فعلی: روزانه یعنی اینکه من فقط مجازم روزانه رو بزنم یا نه میتونم دوره شبانه و موارد دیگر رو بزنم خواهشا کمکم کنید (من دوره کارشناسی ام در دوره روزانه گذراندم) از جوابهای قبلیتون ممنونم منتظر جوابتان هستم با تشکر

RE: سوال مهم - omidd1315 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ابراهیم۱ نوشته شده توسط:  با سلام
یک سوال مهم برام پیش امده ،در صفحه انتخاب اولویتها در سربرگ بالا برای من نوشته شده،
جنسیت داوطلب: مرد
دوره پذیرفته شده فعلی: روزانه
مجاز به انتخاب رشته های مقطع: کارشناسی ارشد
منظور از دوره پذیرفته شده فعلی: روزانه یعنی اینکه من فقط مجازم روزانه رو بزنم یا نه میتونم دوره شبانه و موارد دیگر رو بزنم خواهشا کمکم کنید (من دوره کارشناسی ام در دوره روزانه گذراندم) از جوابهای قبلیتون ممنونم منتظر جوابتان هستم با تشکر

نه اشتباه گرفتیIdea
این که روزانه کارشناسی قبول شدی پس دوره فعلی شما روزانه هست
شما میتونی هم کد رشته های روزانه و هم شبانه را انتخاب کنی
توجه داشته باش که در دوره شبانه لازم نیست شهریه پرداخت کنی

RE: اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی - Aurora - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه ها چرا تو قسمت اطلاعات ازمونی نوشته معدل تا پایان ترم ۶ وارد شود؟

کسی این سوال رو جواب نمیده! Sad

RE: اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی - omidd1315 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  بچه ها چرا تو قسمت اطلاعات ازمونی نوشته معدل تا پایان ترم ۶ وارد شود؟

کسی این سوال رو جواب نمیده! Sad

آره دیگه فرقی نمی کنه فارغ شده باشی یا نه همش همون معدل ترم ۶ باید ثبت بشه برا اطمینان مراجعه بکن به دانشگاه خودت که اون فرم رو باید تصدیق کنه!!!Blush

برا من که معدل ترم ۶ بهتر از معدل فارغی هست Big Grin

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ب.ظ

دوستان من از یکی از آشنایان شنیدم،یکی از بچه های سال های قبل که معدل خوبی داشت، اولویت های بالایی رو زده بود و به یکی از دانشگاههای تهران معرفی شده بود اما چون رزومه (مقاله و اختراع و ...) نداشت توی مصاحبه رد شد!همگی این نکته رو هم در نظر داشته باشید!

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Aurora - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ

کسی از دانشجوهای پیام نور هست که برای این سهمیه اقدام کرده باشه و دانشگاه فرم رو براش امضا کرده باشه؟

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - omidd1315 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ

دوستان اگر کسی انتخاب رشته کرده لطفا کمک کنه!!!
کد رشته های زیادی هست آدم گیج میشه کدوم رو اول بزنه تا شانسش بیشتر باشه

قبول شدن در مرحله ی مصاحبه بیشتر باعث گیج شدن میشه
اومدیم و فلان جا قبول شدیم اما نه مقاله ای نه isi و دیگر هیچ....

اگر کسی این راه رفته کمک کنه تا از کیفیتش آگاه بشیم.

۱۱ - clarence - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ

نیاز به کمک فوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که ثبت نام کردند
۱-آیا با زدن تیک با جایابی سازمانی موافقم دیگر میتوان در مرحله بعدش ۱۰ تا اولویت انتخاب رشته را انتخاب نمود؟

RE: 11 - omidd1315 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ق.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)clarence نوشته شده توسط:  نیاز به کمک فوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که ثبت نام کردند
۱-آیا با زدن تیک با جایابی سازمانی موافقم دیگر میتوان در مرحله بعدش ۱۰ تا اولویت انتخاب رشته را انتخاب نمود؟

بله میشه انتخاب کرد
ظاهرا اینجوریه اگر شما در یکی از اون ۱۰ تا اولویت قبول شدی فبها اگر نشدی با زدن اون تیک بر طبق قوانین سازمانی سنجش جایابی میشی.Rolleyes

من هنوز در انتخاب این ۱۰ تا محل مرددم لطفا کسی به ما کمک کنه!!!Huh
با معدل ۱۷ دانشگاه دولتی که قبلا مجتمع آموزشی بوده و اعتبارش بالا نیست!!!!!Cool
کجا بزنم قبولم؟

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - unique_as14 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ

این جایابی سازمانی چیه؟ بزنیم یا نه؟ چی کار میکنه؟ چه سازمانی؟ (نباید یه توضیحی بدن)

اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ

من دانشجوی پیام نور تبریز هستم ولی متاسفانه فرمو امضا نمیکنن.ما هم نمیدونیم باید تو اون فرم جزوه ۱۰ درصد برتر کل پیام نور ایران باشیم یا ۱۰ درصد مرکز و استان کافیه!!!! اگه قراره تو کل ایران باشه آخه قراره کی اعلام بشه!!!!!!خودشون هنوز تکلیفشونو نمیدونن.واقعا جای تاسفهAngry فرصتمونم که کمه
(۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  کسی از دانشجوهای پیام نور هست که برای این سهمیه اقدام کرده باشه و دانشگاه فرم رو براش امضا کرده باشه؟