![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mahdi_d3000 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)sara_mo نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۷۴ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۴۰۰توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ،مرسی ------------------------------------------------------------ پارسال آخرین نفر رتبه ۷۰ بوده با تراز ۶۵۹۴ (۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)maryam-golozar نوشته شده توسط: با سلام رتبه ۸۶ رشته نرم افزار با نمره کل ۶۳۴۸ توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده ۶۹۰۰ بوده ---------------------------------------------------------------------------------- خوشبختم رتبه ۸۹ نجف آباد ![]() بعیده نجف آباد هم شما و هم من.....اما دوستان میگن علوم تحقیقات اصفهان میشه اراک را نمیدونم اما من پارسال به نمره ۶۲۲۱ علوم تحقیقات قزوین آوردم تو تکمیل ظرفیت |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - Fantasy - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)kakerojan نوشته شده توسط: هوش چی؟کارنامت رو بزار تا کمکت کنم با تراز چیزی مشخص نمیشه باید درصد هات باشه ! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arman4343 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:دوستان کسی نظری در مورد کارنامه من نداره؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ
دوستان عزیز خواهش میکنم بیایم فکرامونو روی هم بذاریم ببینیم ترازی که تو کارنامه مون زده چطوری تو انتخاب یه شهر دیگه کمکمون میکنه امسال فکر نکنم رتبه در تکمیل ظرفیت اهمیت زیادی داشته باشه ها |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - fmka2f - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ق.ظ
دوستان یکی به من بگه با تراز ۵۰۷۵ نرم افزار علوم تحقیقات تهران....جایی هست که من تو تکمیل ظرفیت بیارم؟اصلا امیدی هست؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ghostdog01 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ق.ظ
سلام رشته انتخابی : شبکه های کامپوتری قزوین رتبه ام ۶۱ تراز خودم ۶۴۵۱ تراز اخرین نفر قبولی ۶۹۹۶ رتبه اخرین نفر ۲۳ به تکمیل ظرفیت امیدی هست؟ قزوین قبول میشم؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - sanaz_a - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ
سلام رشته معماری تبریز آخرین رتبه ۲۳ رتبه من ۷۷ تبریز علوم تحقیقات هم این رشته رو داره علوم تحقیقات بزنم یا همون تبریز؟تورو خدا یکی کمک کنه سال دومم بود حالم خیلی خرابه ![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - soli - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ق.ظ
سلام دوستان - من ترازم شده ۵۰۳۱ و رتبم ۱۵۴ محلات انتخاب کرده بودم - تراز آخرین نفر قبولی ۵۷۱۶ و رتبه ۲۶ بوده است - بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - npour - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:دوستان کسی نظری در مورد کارنامه من نداره؟ شما حتما قبولی خیالت راحت و با اعتماد به نفس فراوان بزن تهران راستی یه نکته دیگه هم هست ...یک سوم داوطلبان قبول نشده اصلا در تکمیل ظرفیت شرکت نمیکنند. داوطلبی که شهرستان قبول نشده هیچوقت تکمیل ظرفیت تهران را انتخاب نمیکند..نصف داوطلبانی که تهران قبول نشدند تکمیل ظرفیت تهران را انتخاب نمیکنند..به نظرم شانس قبولی در تهران خیلی بالا میره..موافقید دوستان؟ |
قبولی ازاد مشهد (نرم) میشه کمک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟ - network115 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
مگه رتبه شما چنده؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - network115 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ
یکی نیست بگه با رتبه ۱۳۳ مشهد قبول میشم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - happyfeat - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)arman4343 نوشته شده توسط:دوستان کسی نظری در مورد کارنامه من نداره؟ چه طور به این نتیجه گیری دست پیدا کردید . کسی که تهران رو انتخاب اولش زده حتما دلیلی داشته که این کار رو کرده . اگه غیر از این بود همون دفعه اول یه جا میزد که شانس قبولی بالاتری داشته باشه قبولی تو تکمیل به نظر من که شانس توش دخیل نیست . باید انتخاب درستی داشته باشیم |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - fifii - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
یکی جواب بده لطفا Sad بچه ها من ترازم ۶۳۰۰ - رتبه ۳۷۰ تهران مرکز آخرین نفر ۹۸ هست ، به نظرتون تکمیل ظرفیت تهران قبول می شم ؟ یا کجا قبول می شم؟ قزوین می شم؟ بچه ها من ترازم ۶۳۰۰ - رتبه ۳۷۰ تهران مرکز آخرین نفر ۹۸ هست ، به نظرتون تکمیل ظرفیت تهران قبول می شم ؟ یا کجا قبول می شم؟ قزوین می شم؟ راستی میدونید جواب تکمیل ظرفیت کی میاد و اگه قبول شیم ، وردوی بهمن می شیم یا مهر؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehrhanieh - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ
این برای من هم سوال هست ، که اگه فردی تکمیل ظرفیت قبول شه مهر میره یا بهمن ؟! مگه میشه همه قبول شده های مرحله اول ثبت نام کنن ؟! پس جای اون چند نفر که نمیرن ثبت نام باید تا بهمن خالی باشه!! کسی شنیده که فردی تو تکمیل ظرفیت قبول بشه و مهر شروع کلاساش باشه؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - javid_1110 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ)mehrhanieh نوشته شده توسط: این برای من هم سوال هست ، که اگه فردی تکمیل ظرفیت قبول شه مهر میره یا بهمن ؟! سلام سال گذشته کلاسها از مهر آغاز شده . یکی از دوستام در تکمیل ظرفیت قبول شد و کلاساش از مهرماه شروع شد .. |