![]() |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - asp_vb - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)haasti نوشته شده توسط: میشه کسی راجع به این مدارکی که باید اسکن شه توضیح بده، مدرک ۱ که نوشته اصل فرم دفترچه سنجش چیه؟ منظور از اصل فرم سنجش فرم تایید معدله که تو صفحه ۲۸ دفترچه شماره ۱ (موقع ثبت نام) برای کسانی بوده که تا تاریخ ۶/۳۱ فرار هست فارغ التحصیل بشن اگه فارغ التحصیل شدید و مدرکتون دستتونه دیگه لازم نیست وگرنه باید ببرید آموزش دانشگاه کارشناسیتون پر بشه عکسشو براتون میزارم مدارکم باید ببرید ﺧﯿﺎﺑﺎن ﮐﺎرﮔﺮ ﺷﻤﺎﻟﯽ (اﻣﯿﺮآﺑﺎد) ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﺗﻘﺎﻃﻊ ﺑﺰرﮔﺮاه ﺟﻼل آل اﺣﻤﺪ ـ ﭘﺎﯾﯿﻦﺗﺮ از ﮐﻮی داﻧﺸﮕﺎه ـ ﭘﺮدﯾﺲ ﺷﻤﺎره ۲ ﻓﻨﯽ |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - haasti - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
ممنون از لطفتون. بچه ها یه قسمت اطلاعیه زده که موقع تحویل مدارک باید درخواست تاییدیه تحصیلی از ادره اموزش محل تحصیل بگیریم، این یعنی چی؟ اگه عکسا حجمش از ۲۵۰ بیشتر باشه چی میشه؟ اخه یه مدرک من اندازش ۳۰۰ و کمم نمیشه |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - a1i - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: منظور از اصل فرم سنجش فرم تایید معدله که تو صفحه ۲۸ دفترچه شماره ۱ (موقع ثبت نام) برای کسانی بوده که تا تاریخ ۶/۳۱ فرار هست فارغ التحصیل بشنوالا این مورد یکم گنگ گفته آخه برای منم سوال ایجاد شده اگر مورد یک شامل همه نمیشه (منظور فقط شامل افرادی که هنوز فارق نشدن هست) پس چرا شماره یک و دو رو داخل یک شماره ذکر تکردن یا حدالقل آخرش تو پرانتز ننوشته فقط شامل افرادی که هنوز فارق نشدن یا مدرک موقت دارن ؟؟ در ضمن منظورشون از فرم شماره یک این هست فکر کنم : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
آخه کسی که مدرک داره دیگه این گواهی مسخره به چه دردش میخوره؟؟ اگه واقعا ضروری باشه..من یکی نمیرسم ۲ روزه مدرکو جور کنم...۲ روز طول میکشه که این مدرک برسه به اون دهاتی که من از توش مدرک گرفتم فقط |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - haasti - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
ببخشید که سوالمو تکرار کردم اما ممنون میشم کسی در جریانه جواب بده. یه قسمت اطلاعیه زده که موقع تحویل مدارک باید درخواست تاییدیه تحصیلی از ادره اموزش محل تحصیل بگیریم، این یعنی چی؟ اگه عکسا حجمش از ۲۵۰ بیشتر باشه چی میشه؟ اخه یه مدرک من اندازش ۳۰۰ و کمم نمیشه |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - shervinrs - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)haasti نوشته شده توسط: اگه عکسا حجمش از ۲۵۰ بیشتر باشه چی میشه؟ اخه یه مدرک من اندازش ۳۰۰ و کمم نمیشهعکس رو کوچکتر کنید. ۲۵۰ KB زیاد هم هست. با Microsoft Office Picture Manager خیلی راحت می تونید عکس هاتون رو کوچیک کنید. (۱۷ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: آخه کسی که مدرک داره دیگه این گواهی مسخره به چه دردش میخوره؟؟منم کلا بی خیال مورد ۱ شده بودم. اما به نظرم استدلال a1i منطقی هستش. میشه فردا یک زنگ زد تا تکلیف معلوم بشه. |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ق.ظ
بچه ها شما تونستید وارد سیستم شید؟؟ من نمیتونم..میگه رمز عبور یا شناسه اشتباست... همه چیو هم طبق همون چیزی که خودشون گفتن زدم.. شماره تلفنی دارید ازشون که جواب بدن؟ |
RE: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - shervinrs - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط: بچه ها شما تونستید وارد سیستم شید؟؟بله، من تقریبا کارم هم تموم شده. ut911 رو اول شماره داوطلبی میزنید؟ در همون فایل PDF راهنمای ثبت نام شماره تلفن ها داده شده. |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ
آره میزنم...الان تماس گرفتم با خود دانشگاه...انگار میدونست...خودش هم هرکاری کرد نتونست باز کنه...گفت نیم ساعت دیگه بزنگ شاید باز شد...چه میدونم...اینم از شانس ماست.. شما ثبت نام کردید؟ اون مدرک شماره ۱ رو میخوان واسه همه؟ |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - shervinrs - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط: شما ثبت نام کردید؟من هنوز نهایی نکردم. تا زنگ بزنم بهشون که اون مدرک لازم هست یا نه؟ اما توی سایت جزو مدارک الزامی برای آپلود چیزی خواسته نشده! |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ
بعد از کلی مکافات واسه گرفتن یه شناسه و رمز جدید...حالا هر کاری میکنم عکس هام آپلود نمیشه...شما از IE ورژن ۹ استفاده میکنید؟؟ مال من ۸ اه..به نظرتون عوضش کنم...؟؟ اعصابمو خورد کرده دیگه.. |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - a1i - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
آقا من یه پرسو جو کردم انگار مدرک شماره یک باید تهیه بشه !! من رفتم دانشگاه یه تاییده مهر و امضا گرفتم جهت اطمینان حالا تا اسکن کنم... شما ها چه خبر؟؟ |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ
چجوری؟؟ مثلا من که دانشگاه آزادم باید برم دانشگاه مبدا یا اینکه سازمان مرکزی همینجا مدرکو بهم میدن؟؟ |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - asp_vb - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
منم عکسها آپ نمیشه همش میگه مشکلی پیش آمده مجددا سعی کنید این مدرکم اجباری نیست اگه دقت کنید تو همون صفحه آپلود سیستم فقط تصویر شناسنامه و کارت ملی اجباریه!! |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - arixooo - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
من که دارم اینترنت اکسپلورر ۹ رو دانلود میکنم...هرچند که میدونم عیب از سرور اونهاست امیدوارم نخوان...اصلا حوصله دنبال مدرک افتادن ندارم...چی گیری کردیم ها... |