![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mahinjoon - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ)ENGii نوشته شده توسط:من امسال ضربه های زیادی خوردم و کلا روحیه ام رو از دست دادم و کنکور امسال هم مفت از دستم رفت....ولی خیلی مصمم هستم برای کنکور سال بعد ، اگه جایی برای من هست ،منم هستم(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط: سلام دوست گرامی تو تایپیک تا حدی متوجه وضعیت شدم بنده نیز تا حدی دچار مشکلات شما شدم برای کنکور امسال برای رسیدن به حد مطلوب برای سال اینده از هم اکنون دوباره تلاش رو شروع خواهم کردسلام. ![]() ![]() |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - آی لار - ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ)tiran22 نوشته شده توسط: ما که رفتیم مدرسان شریف تو سایتش ثبت نام کردیم درصدای تخمینی دادیم ..یه رتبه بهمون داد..یکم امیدوار شدیم..یکم ناامید شدیم..اما خب سلام فک نکنم این تخمین رتبه ها درست باشن چون نسبت به سالای گذشته طراحی کردن که امسال با پارسال و پیارسال خیلی فرق داشت |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - maneshth - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
پاسخنامه مدرسان شریف ۱۰۰۰% غلطه به هیچ عنوان روش حساب نکنید من تافل زبان انگلیسی دارم تستای زبانشو خیلی غلط جواب داده من تمام امتحانات سالهای قبل و پارسه و سنجشو زدم که نزدیک به ۱۰۰ تست گرامر میشه. تنها یک تست گرامر رو اشتباه زدم. چطور اینجا شد ۳تا از ۵تا؟ سوالای درک مطلبم که غلطه فاحش داره |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - neda_Network - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
کنکور تمومشد اما این دوست یا دوستانی که منفی میدن بازم ادامه میدن دوست عزیز با منفی بودن و انرژی منفی به جایی نمیرسید بهتر نیست زندگی و آدمها را کمی مثبت تر ببینید دنیا ارزش اینهمه منفی بافی نداره بخدا مثبت بودن بهتره پس سعی کن خودتا عوض کنی و دنیا را از زاویه ی دیگه ای ببینی |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - sue88 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ag barname ro monaseb bedonam manam hasam |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - shabah - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ)GHAYYARI نوشته شده توسط: بچه ها من متأهلم، یه بچه هم دارم، از تابستون روزی ۱ ساعت ۲ ساعت از وقت زن و بچم زدم، این اواخر هم که فرستادمشون خونه مادرزنم، از کارم مرخصی گرفتم، خیلی امیدوار بودم فکر نمیکردم اینقدر بد بزنم، ای کاش اصلا وقت نذاشته بودم، ای کاش بجای درس خوندن بچم رو برده بودم پارک، ای کاش... الهی بمیرم واسه همه ... منم ۶ ماه مامان مریضمو به امان خدا رها کردم این بیچاره لنگان لنگان همه کاراشو خودشو انجام می داد تا من احمق برم تو سه سوت گند بزنم به همه زحمتام . از زور ناراحتی اشکمم در نمیاد . البته مشکل من همش از بی دقتی خودم بود ولی این بی دقتی بخاطر اضطراب ترس از آینده و چندین سوال اشتباه موجود بود . فکر کن اینهمه باید صدمه دید از هفت خان رستم باید رد شد موهای سرو سفید کرد تا تازه فارغ التحصیل بشی و هر جا بری بهت بگن ما دکترامون تو نوبتن. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - neda_Network - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
بنظر شما یک شدم ماشین جایزه بگیرم یا پول تا مصاحبه کنم؟:دی |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - farnaz55 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
از اول تا آخر تاپیک رو خوندم و رو گریه م گرفت. مخصوصا امضای بعضی از بچه ها رو که دیدم. واقعا دلم به حال خودمون سوخت. البته من خودم امسال امتحان ندادم. آیه یاس نیستم ولی واقعا با این روندی که دیدم آزمون ارشد هر سال فضایی تراز سال قبل میشه قید دانشگاه دولتی رو زدم. آزاد هم توی تکمیل قبول شدم و شاید از ترم دیگه برم. توی این مدت میرم کلاس که برنامه نویسیم رو قوی کنم. فقط میخوام بگم بچه ها درسته خیلی زحمت کشیدین و حقتون خیلی بیشتر از این چیزاست ولی ناامید نباشین. اگه از یه راه به نتیجه نرسیدیم راههای دیگه رو امتحان کنیم. بالاخره یه روزی، یه جایی خدا جواب همه ی تلاشهامون رو میده. مهم اینه که امیدمون رو از دست ندیم ![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - alireza.ghp - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ
این کلیدها اصلا اعتبار نداره آقا... |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - tiran22 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ
کلیدا به مرور میاد کلیدای مهندسی احتمالا فردا میاد... بابا به کلیدای خود سازمان سنجشم اعتباری نیس....والا...کنکور ۸۷ آی تی سیستم عامل پارسه رو اگه دیده باشین.. گفته که دوتاسوالا به درخواست دانشگا ه شریف حذف شده..ینی غلط محض..یه سوالا جوابش تو گزینه ها نبود..یه سوالام کلید سنجش .. متن ش اینه.. : در هرحال از طرف تمامی دانشجویان از طراحان محترم خواهش میکنیم که اولا به این کار اهمیت داده وبرای آن وقت بگذارید وثانیا ازطراحی تست هایی که یک گزینه درست واضح ندارد(نه لزوما ساده)خودداری کنند در سال ۸۷ چهار تست در سیستم عامل مطرح شده است .دو تست آن غلط است و بانامه دانشگاه صنعتی شریف حذف شده و از دوتست دیگریکی ابهام دارد(همین تسته که زیرش اینو نوشته)و در دیگری گزینه نادرست!!!!انتخاب شده است در این صورت چگونه این آزمون کسی که سیستم عامل بلد نیست را از دانشجویانی که ماه ها وقت صرف یادگیری دروس کرده اند متمایز می کند؟؟؟ پ.ن: ..کنکور ارشده داریم..واقعا معیار انتخاب دانشجو چیه؟ دی: دی: |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saaraa - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: من که اصن جرئت نمیکنم برم سراغ پاسخنامه ... به همین برکت قسم .... منم جرات نمیکردم ولی رفتم دیدم مرگ یه بار شیون هم یه بار نمیتونسم دیگه بیشتر کابوس ببینم ![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - moha - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
من زبان و مشترک و مدیریتم خوب شده اما فک کنم تخصصیام منفیم میشهههههههههههههههههههه ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - ehsan007 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
بابا بیــــــــــــــــــــــــــــــــــاین یه شکایت نامه تنطیم کنیم بفرستیم تهران ....سازمان سنجش ......................... اینا دیگه گندس رو در آووردن!!!!!!!!!!!! واقعا کههههههههههههههههههههههههههههههههه |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Amir V - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: امیر خانمرجان خان. برنامه اوکیه. پیشنهاد من اینه که اول یه نظر سنجی بزاریم و موضوعی که میخوایم صحبت کنیم رو مشخص کنیم. بعد من یه سری منبع مثل کتاب و ویدئو معرفی میکنم و شما توی مثلا ۴ روز یه بخشی رو میخونید. بعد میایم همگی روش بحث میکنیم و رفع اشکال. نظراتتون رو بگید دوستان. |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - SoheilGh - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
تا یکشنبه باید صبر کنیم ببینیم سازمان سنجش تو کلید اولیه اش می خواد چه بازی در بیاره |