|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - shahryar711 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
من که انگیزه زیاد نداشتم برای خوندن ارشد توانم گذاشتم برای دولتی چون تنها یک انتخاب داشتم و اونم هم نرم علوم تحقیقات فارس است بچه ها کسی می دونه چه تعداد داوطلب مهندسی کامپیوتر شرکت می کنه |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mehrdad372 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
اینم پست آخر من قبل کنکور کنکور چه دولتی باشه چه آزاد شب قبلش یک حالت خاصی داره آدم یک جوریه حس خاصی داره منم امشب یک حس خاصی دارم دلم واسه این تاپیک تنگ میشه با آرزوی موفقیت همه دوستان عزیز |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
اینم پست آخر من خسته نباشید بچه ها، ممنون واسه راهنمایی های این مدت.واسه همگی آرزوی موفقیت میکنم. الهی به امید تو.... |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - yasermrz - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
من هم برای همه آرزوی موفقیت میکنم ، به امید اینکه همتون ۴ ماه دیگه سر کلاس ارشد نشسته باشید . توکلتون به خدا باشه . موفق و پیروز باشید . |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
خدایا به امید تو ما رو نا امید نکن انشالا خدا فردا پشت و پناهمون باشه |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - milad8525 - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ
ایشالله هر کی که زحمت کشیده جوابش رو بگیره . همین...... یا حق |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - hamid88 - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ
اینم اولین پُست بعد کنکور معمولی بود سوالاتش |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zsalehiz - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
من نتونستم خوب بدم سخت بود زبان نزدم....ریاضی ۱ یا ۲ تا زدم ... |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
سوالات معمولی بود! به آسونیه سالای قبل نبود! یکمی مفهومی تر شده بود به نظرم.... وقت خیلی ی ی ی ی ی ی ی ی ی کم بوووووووووووووووووووووووووووووود..... ۲ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mahsarasht - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
جواب میدین کدوم جواب درسته ((( ۱- پیچیدگی زمانی کدام بهترین است :log n ۱-الگوریتم زده بود تعداد مقایسه ها من زدم هیچکدام ۲- در رابطه بازگشتی کدام موارد صورت میپذیرد : جواب دادم همه موارد ۴- تعداد وابستگی های باقی مانده ( زدم ۵تا ۵- در کدام سطح است : ۳nf ۶ :کدام مورد توجه ندارد مهندسین نرم افزار من فکر کردم که هزینه کیفیت و زمان مهمه و اونیکی که زده بود ابزار و.... مهم نست این کل سوال تخصصی هایی بود که جواب دادم |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - navidghanad - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ
واقعا دانشگاه آزاد هیچیش حساب کتاب نداره !!!!!! سوالای هوش مصنوعی رو از کتاب راسل در آورده بود اما سال های پیش اینجوری نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zsalehiz - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
میخوام فقط گریه کنم اینهمه خوندم اما...... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: واقعا دانشگاه آزاد هیچیش حساب کتاب نداره !!!!!! آره هوشش مسخره بود! هیچی از ژنتیک و شبکه های عصبی و فازی نداده بودن!!!!!!!! یعنی واقعاً من نمیدونم این آزمون دانشگاه آزاد با این همه تغییراتی که هر ساله داره با این مدت زمان آزمونش میتونه از لحاظ استاندارد های کیفی سنجش داوطلب، اندازه یه کشور عقب مونده ی عقب مونده امتیاز کسب کنه؟! متاسفم!!!
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ق.ظ
خووووووووب .اینم از من :-) من زبان نزدم :-( ریاضیاتش آسون بود فقط محاسبات اون تصنیف رو بلد نبودم :-( پایگام همینطور...گیجم کرد.... نظریه هم که بازگشتی اینا رو نزدم |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 10 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
واقعا آقای دانشجو با همکاراش همگی رو همونطور که فکر می کردم سورپرایز کرد! زبانش واقعا وقتگیر بود و در حد زبان سراسری نه به پارسال و نه به الان.... سوال تکراری فقط ۲و الی ۳تا بود اونم به مفهوم و ادبیاتی متفاوت در طرح سوال در کل زمان آزمون ۱۲۰ دقیقه اول دیدم شوکه شدم آخه یکی از بچه ها اینجا از مرکز آزمون پرسیده بود و جواب داده بودند ۳/۵ تا ۴ ساعت خیالم راحت شده بود و یجورایی اونجوری برنامه ریزی کرده بودم! واقعا این زمان کم بزرگترین ایرادی بود که همه بعد آزمون می گفتند و ناراضی بودند. آخرش با دوتا از انتظامات اومدند و برگه رو از زیر دست من کشیدن :ِِD چندان دلچسب نبود واسم با اینکه زیاد هم براش وقت گذاشتم.... زبان رو گذاشتم آخر که این کار درستی نبود و وقت ۱۰ دقیقه داشتم و فقط ۹ تا زبان ریاضی سفید / سیستم عامل ۴تا ساختمان ۲ تا مدار ۴تا ،نظریه نخونده بودم /پایگاه اکثرشو و الگوریتم هم نرم افزار هم فقط ۳تا ج ندادم. |