![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
سلام به همه دوستان و رفقا رقبا و .... همگی خسته نباشین کم کم اونایی که میخوام با روش مز( مجید زرین کلاه) پیش برن، جمع و جور کنن که داره مهر میاد منم میخوام با روش مز برم جلو بخاطر همینم فقط میتونم آزمونایه جامع رو شرکت کنم واسه همدیگه دعا کنین واسه منم زیاد و سفارشی دعا کنین |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hiddenman - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ
خسته نباشن همه درس خونا - امروز نسبتا راضی کننده بود ولی بازم باید بهتر بشه از دو درس ریاضی مهندسی میخام فقط محاسبات و گسسته رو بخونم چون وقت و انرژی برای بقیش ندارم با توجه به پایه ضعیفم امیدوارم اخرسر پشیمون نشم دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - armita1369 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام بچه ها با خوندن نوشته های شما انرژی میگیرم...مرسیی از همگی ایشالا منم از ۱مهر شروع میکنمممم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - haghighi_mahmood - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
خوش به حالتون ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۷ ب.ظ
سلام محاسبات تموم(مرحله بعدی تست) ۱ درس ۵۰۴(درس ۱۳ ![]() آخر شبم معماری از شنبه تایمو به حداقل ۵ و تعداد درسارو به ۴ تا می رسونم ![]() ![]() راستی بچه ها الگوریتم من نیپولیتان می خونم من که چیزی ازش نفهمیدم خداییش.. می خوام یه کتاب دیگه بگیرم پیشنهادتون چیه؟؟پلیز هلپ می! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) نظریه وقت گیره وقت گیر البته تمارینش که مهمم هست ولی جالبه آخرش احساس باهوشی به آدم دست میده ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hosna73 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
منم امروز فصل مدارات ترتیبی , منطقی رو خوندم, درس اش رو فهمیدم, ولی نتونستم خوب تست هاشو بزنم؟؟؟؟ متاسفانه این مشکلیه که من اکثرا با کتابای پوران دارم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sajaddandy - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) اتفاقا وقت گیر نیس! :| درس جالبی هست.... من که سریع تمومش کردم سخت نیس! یه خرده باید باهوش باشی مباحثشو بگیری که چی به چیه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar bano - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ)sahar bano نوشته شده توسط:آره دیدی همه شبکه هستن آدم یه لحظه جوگیر میشه واسه شبکه بخونه(20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: بچه هااااااااااااا اینجا کسی نرم افزاری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا عزیزم من نرم افزاریم تو تنها نیستی ![]() ![]() ممنون از راهنمایهاتون والا اینقد این کتاب گسسته گریمالدی قشنگه که ادم حیفش میاد نخونش ![]() ولی از فردا تست رو بیشتر کار میکنم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - tiradan - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
من هم چند روزه شروع کردم لطفا دوستان برنامه درسی و شیوه مطالع خودشون رو بگن ممنون |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
پنج ساعتو نیم مفید درس خوندم، اونم معماری، ریاضی مهندسی، گسسته و طراحی. تا فردا |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ
اینقدر آمار خوندم که بدیهیات برام سوال شده :| همچنان متغیرهای تصادفی توام ... |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hiddenman - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) ممنون از جوابت - میشه یه کتاب روون براش معرفی کنی تا زودتر شروع کنم ![]() (۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)sajaddandy نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان نظریه رو هنوز شروع نکردم و تا حالا نخوندم میشه بگید درسش چطوریه ؟؟؟ (سخته ی معمولی - حفظیه یا محاسباتی )) با این تعاریف باید کم کم شروعش کنم میشه بگی شما کدوم کتابو براش پیشنهاد میکنی (روون و قابل فهم باشه ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - esisonic - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: اینقدر آمار خوندم که بدیهیات برام سوال شده :|کتاب طورانی رو اگه می خونی حتما ً آخر فصل هم از هر مبحث چند تا تست با هاش حل کن...واگرنه خیلی سخت مطلب برات جا میوفته!! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - violet - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
۳ هفتس اصلا هیچی نخوندم از این هفته ۲باره محکم شروع میکنم ![]() برا هدفم خواهم جنگیـــــــــــــــــــــــــــــــد ایشالله که خدا یاری کنه ![]() |