![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ati karimi - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
بچه ها جواب بدین خواهشا ![]() ![]() من هنوز ازمون ثبت نام نکردم ![]() امسال میخوام مهستان اسم بنویسمومیدونم جمعیت اماریش کمه اما سوالاش خوبه و درصدام مهمه نه رتبم در ضمن هزینشم مثل پارسه زیاد نیست.اما الان بعضیا میگن ماهان ![]() ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mehriana - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
چرا کسی به سوال من جواب نمی ده؟ کسی جزوه خلاصه پارسه ریاضی مهندسی رو داره؟ ممنون می شم |
Re: RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Amir V - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)ati karimi نوشته شده توسط: بچه ها جواب بدین خواهشا به نظر من واقعا اونقددددررررر تاثیر نداره که دلری اینقدر جوش میزنی. یکیشو ثبت نام کن بشین درستو بخون. خودت مهمی نه کنکور آزمایشی :-) Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mehriana - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
واقعا هیچ لینکی واسه جزوه خلاصه ریاضی مهندسی پارسه نیست که جواب نمیده کسی؟ عجب!!!!!!!!... جریان این منفیا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قلبم ضعیفه از این کارا نکنید با من!!!!!!! من که هنوز۴و۵ تا پست بیشتر نذاشتم کهههههههههههه |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mehriana - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
من که دیگه بیخیال پست گذاشتن شدم. وقت همگی بخیر |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)mehriana نوشته شده توسط: من که دیگه بیخیال پست گذاشتن شدم. منفی بشه خب --- نه مثبت جایزه داره و نه منفی تنبیه --- بندششش باش خودم مثبت دادم بهت ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mehriana - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:(24 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)mehriana نوشته شده توسط: من که دیگه بیخیال پست گذاشتن شدم. مرسییییییییییییییییییییییییی روحیم ۱۰۰ چندان شد ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
خیلی جالبه من هر بار از بچه ها تشکر میکنم منفی میخورممممم |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)mehriana نوشته شده توسط: چرا کسی به سوال من جواب نمی ده؟ کسی جزوه خلاصه پارسه ریاضی مهندسی رو داره؟بخاطر اینه الان همه بچه ها حسابی سرشون توی کتاب و درسه ![]() دوست من با یه سرچ کوچیک به جواب میرسیدی از اینجا میتونید بگیرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:حتما بخاطر اینکه تنبیه بشم که دیگه مانشت نیام منفی خوردم(23 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من خیلی از خودم شاکی ام در طی روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب بیکارم و میتونم کامل به درسای کنکورم برسم. اما همش راکدم مثلا یکیش همین امروز فقط فصل ۲ مقسمی(پیچیدگی زمانی) با ۷۰ تا تستی که داره رو خوندم.همین!! تو شرایط من خیلییییی افتضاس. کلا همیشه همینمم انگار.شماها چطور؟دقیقااااااا منم ۲-۳ روزه به همین مشکل گرفتار شدم و اتفاقا امروز داشتم ساختمان میخوندم ![]() (۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: آخه کسی نیست به این آدم بگه، آخه آدم مریض، تو فک می کنی ما به خاطر این منفی و مثبتا اینجا جمع شدیم؟!!!! به خاطر منفی و مثبت مجازی؟!!!! نه دادا، ما اینجا به خاطر کمک به هم جمع شدیم و میخوایم به کوریه چشمت مثبت واقعی بگیریم (قبولی تو کنکور با رتبه خوب). این منفی هایی هم که میذاری، اگه دلتو خنک میکنه برو ۱۰ تا نام کاربری درست کن و با هر کدوم بیا و ۱۰ تا منفی بهم بده.آخه مشکل اینه که باید امتیازت به یه حدی برسه که بتونی مثبت یا منفی بدی ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:(24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: آخه مشکل اینه که باید امتیازت به یه حدی برسه که بتونی مثبت یا منفی بدی بله یه مشکل همینه که اصلا نمیفهمیم از چه کاربری هست؟!! منم موافقم با برداشتنش ![]() اما یه موضوعی بگم حالا هر وقت اون شخص میاد میگه ببین چقدر مهم شدم!! برای اینکه باز مهم بودنشو نشون بده باز.... |
تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد / حتی آن ها که مجاز نشده بودند - pouya1391 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mr13 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
دوستان من سوال پرسیده بودم.کتاب لینز و پرات، ترجمه کی خوبه بگیرم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)mr13 نوشته شده توسط: دوستان من سوال پرسیده بودم.کتاب لینز و پرات، ترجمه کی خوبه بگیرم؟ برای درس زبانهای برنامه سازی اینجا رو نگاهی بندازید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای نظریه به نظر من کتاب پور محقق ترجمه اش قابل فهمه چندتا از مصاحبه رتبه های برتر هم ازش اسم بردن خودتون یه مقایسه کنید ببیند با کدوم ترجمه راحتر هستید |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: دوستان، همون شخص مریض با دوتا نام کاربری به تمام پستای من دوتا منفی دادن!!! اصلا ما منفیا رو مثبت در نظر میگیرم حالا هر چقدر دوست دارند منفی بدند |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
یه سوال دارم اینکه بعضی تست های خاص من الان بخاطر مرور حفظ شدم اشکال داره ![]() مثلا این سوال که میگه "مینیمم و ماکزیمم اعداد ذخیره شده در آرایه یک بعدی nتایی با چند مقایسه بین اعداد ذخیره شده بدست میاد؟" ![]() |