![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mehdi.nine - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
سلام بچه ها. من طبق پاسخنامه مدرسان درصدام بدک نشده مشترک کمی پایینم که اونم همه پایینن ولی اشتباه زیاد داره مخصوصا طراحی الگوریتم یکی دوتا سیستم و ... . همه تلاشمونو کردیم توکلتون به خدا باشه ایشالا اون چیزی که صلاحه برا هممون پیش بیاد. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)moha نوشته شده توسط: من زبان و مشترک و مدیریتم خوب شده مشترک و مدیریت چند زدی؟مشترک سخت بود |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saeid1389 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
گریه ها و شیون هامونو؟؟!!! باید بزاریم برای پاسخنامه سنجش .... پاسخنامه مدرسان رو بیخیال شید، اشتباه زیاد داره همونطور که تو یکی ار تاپیک ها گفتم: مدرسان شریف اعتبار علمی چندانی تو رشته ما نداره - برخلاف تبلیغات زیادش - برای نمونه: ۱- پاسخنامه اولیه ای که سال گذشته ارائه کرد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ۲- کتب مدرسان شریف: سال گذشته پکیج آموزش مدرسان رو تهیه کرده بودم، متاسفانه بالای ۹۰% دروس، کتب ضعیفی داشت برای نمونه، کتاب مجموعه سوالات رشته مهندسی کامپیوتر (دروس مشترک و تخصصی) ده سال اخیر، از نظر علمی واقعا اشکال داره، پاسخ سوالات کنکور رو نه اشتباه تایپی ، بلکه اساتیدشون ، بعضی دروس رو ، اشتباه حل کرده بودند(با مقایسه با سایر کتب مطرح، مثل : پارسه ، مقسمی و ... ) اونم نه چند تا - که طبیعیه - ، واقعا براشون متاسفم و از تهیه بسته آموزشی مدرسان پشیمون. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saho - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ
من باکلید مدرسان زبان ۶ مشترک ۲۵ مشترک تخصصی۴۸ معماری ۲۷ تخمین زده برام ۷۱۸ حیف اونهمه زحمت ![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Eng_Sara - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
بچه ها کسی که درصد تخصصی و مشترکش نسبت به پارسال کم شده باشه و مدیریت و زبان رو بهتر از سال قبل زده باشه مسلماً رتبه اش افتضاح تر از پارسال میشه دیگه؟!!!!!!!!!!! واقعاً برای خودم متاسفم... |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - x86 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
من با مدرسان : زبان صفر ( ۱ درست ، ۳ غلط) مشترک ۹ (۵ درست ، ۷ غلط) تخصصی ۲۴ (۶ درست، ۵ غلط) معماری ۳۳ (۶ درست، ۶ غلط) میانگین ۱۵ : خیلی مخلصیم . امنیت امیرکبیر قبولم، ۱۰۰% ![]() ![]() ![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - n_h - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
اه آخه چرا این جوری بود من اصلا از بس بد دادم نت.نستم چک کنم دارم دیونه میشم . فک کنم همه درصد هام منفی باشه از رتبه ۹۰۰ پارسالم هم بد تر بشه اون همه خوندم آخه. چرا این جوریه سوالا؟ مخصوصا تخصصی ها چررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saaraa - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها، واسه اینکه این چند ماه رو بتونیم استفاده کنیم، چند تا پیشنها دارم واسه آموزش و کار کردن دور هم. رای من ۳ و ۴ هست اگه هم رای بچه ها ۲و۱ باشه میتونم تو ارائه مطلب به عنوان دستیارکمک کنم ![]() میکروتیک رو هم بتونیم راه بندازیم خیلی خوب میشه الان خیلی جاها از میکروتیک استفاده میکنن بچه ها به نظرم این مباحث بیشتر از ارشد فعلا به کارومون میاد ![]() |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - shhlla87 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ)alagh نوشته شده توسط: میترسم سال بعد هم همین وضع باشه... آلا گیان ساله تر سخت نیه فرش راحته بوچه له خوم ناپرسی من امسال دومین سال بو ایتر. فریش خاصه بخاطر اوه که درسو نیه و فقط بو کنکور اخونی له شونیش یا ۷ مان بیکاری هرکاره وا حظ بکی انجامی ایی :دی |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - amin_essi - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: من که رسما دور کلید و ... رو خط میکشم میرم دنبال کارا و برنامه هایی که داشتم...با ندا خانوم موافقم!اگه خدا خواست قبول شدیم که میرم ارشد اگه هم نه اون موقع اردیبهشت تصمیم میگیرم که چیکار کنم....مهتی منم دور همه چیو خط کشیدم ![]() |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - ۱۲۳aaa - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:درود(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: کسی که درس خونده بدون شک نتیجه ی تلاشش رو می گیره، این به من ثابت شده. پس نگران نباشید. سوالا واسه همه سخت بودهنمیدونم چرا نمیتونم به این جمله اعتقاد بیارم .به نظرم برعکسه هر کی بیشتر تلاش کنه کمتر نتیجه میگیره منم امسال شب کنکور مریض شدم رفتم زیر سرم دو تا امپول نوش جان کردم ولی فایده نداشت پس مثل منم بد شانس وجود داره ![]() ولی خوب پیش میاد دیگه ما تلاشمونو کردیم تا ببینیم خدا چی میخواد |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - elham joon - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: دوستان عزیز الکی رو این پاسخنامه ها حساب نکنید من پارسال با پاسخنامه ماهان و چند تا موسسه دیگه حساب کردم هر کدوم یچی بود مثلا مشترک بعضی جاها منفی بعضی جاها عالی آخرم تو کارنامم شد ۳۵درصد عامل همه جا میشد عالی تو کارنامم منفی شد صبر کنید تا کارنامه ها بیاد اینجوری فقط روحیتون خراب میشه توکل کنید بخدا اگه به شانس بود نفر اولم شانسی میشد که میدونید غیر ممکنه من که هنوز میدونم و امیدوارم که همه مانشتی ها دو رقمی و سه رقمی هستند حالا تا نتیجه صبر کنید و از زندگیتون لذت ببرید دوسداشتید برید آکادمی یا کلاس رقص یا جزایر قناری تنوعه دیگه دوستای مانشتی سلام من موندم شما چرا خون خودتون کثیف میکنید.از این به بعد خواستین سرخودتون به دیوار بکوبین لطفا برگه خوش خط ویزیت دکتر+هزینه رفت و برگشت به مطب دکتر+هزینه قرص و شربت و امپول +پول بنزین و خیلیییییی چیزهای دیگه جلوی چشاتون تجسم کنید اونوقت مثل بنده از حرص خوردن .سرکوبوندن به دیوار و .... پشیمون میشین ![]() توکل به خدا |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - خانه سبز - ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: گریه ها و شیون هامونو؟؟!!! باید بزاریم برای پاسخنامه سنجش ....دوست گرامی خود پارسه کلی مشکل داره و اشکال تایپی و... داره از همه بدتر سال بعدش میری ویرایش جدید میگیری میبینی هنوز اشکالاتش موجوده!!!!! حتی خود سازمان سنجش هم برای مثال اون راهنمای حل کنکوراش که از سال ۸۵ تا الان بصورت کتاب داده بیرون اون هم پر از اشتباهه... |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - sajjad.a.m - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ق.ظ
با سلام خدمت دوستان! من نمیدونم به چه دلیل اکانت قبلیم (گویا!) مسدود شده... با خودم تصمیم گرفته بودم دیگه مانشت و اینجور جاها نیام و تا اعلام نتایج به خودم استرس ندم و برم یه فکری واسه آیندم بکنم!! اما خوب دیگه اغفال شدم ![]() دوستان من ۸ تا آزمون مدرسان شرکت کردم، مدرسان به سوالای خودش هم اشتباه جواب میده چه برسه به کنکور!!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خلاصه اینکه به قول بیرجندیا "خور جوش مده ی" اکثر ماها تلاشمون رو کردیم و پیش وجدانمون راحتیم، پس اگر در کنکور موفق نشدیم مطمعنا موفقیت جای دیگری منتظر ماست، بیهوده به این در نکوبین. هر کدوم از ما در دنیا رسالتی داریم، رسالت را دریابیم... سرافراز باشید |
RE: یه چای داغ مخصوص کنکوری های آی تی - mis masi - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ق.ظ
زمان کم بود با اون سوالات سخت .کلید مدرسان هم خیلی با جوابای من متفاوت بود.نمیدونم تکلیف زحمات من چی میشه. اززندگیم کارم خانوادم گذشتم تا به آرزوم برسم... من واقعا تمام زحمتمو کشیدم .نمیدونم... حالا باید تا شهریور بشینیم سخت منتظر |