تالار گفتمان مانشت
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ق.ظ

اوه اوه هر ساعت ده صفحه میرین جلو؟؟! خدا قوت!
اینجا خودش منبع استرسه برید یه جور دیگه سرگرم شید تا امشب که شاید یه خبری بشه

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ

بیاید صحبت کینم راجع به اینکه ساعت چند نتایج میاد. من میگم ساعت ۸ شب میاد یعنی ۹ ساعت دیگه. نظر شما چیه؟

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - shamim_70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۵ ق.ظ

منم حالم خووووووووووووووووووووووب نیس.........
دیشبم تازه درست نخوابیدمSadSadSad

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nargesITgirl - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ

ایشالا دل همتون شاد بشه امشب Smile
من که میگم رتبم ۳۵۰۰ میشه Big Grin حسم اینو میگه بهم Big Grin

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - artmiss - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ

فقط خواستم بگم نگران نباشید خدا با ماست.

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - shamim_70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۵ ب.ظ

این خنده رو ببینین استرستون میره....خیلی باحالهههه..حال منو ک جا اووورد
Big GrinHeart

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hassan_alikarami - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ب.ظ

احتمالا همون فردا بزنن

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ

اگه مثه دکترا نکنن که همون روزی که گفتن زدن اونم عصرش :/ جا داره بگم: توکلی،توکلی،ننگ به نیرنگ تو خون جوانان ما میچکد از چنگ تو

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - shamim_70 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ

چرا اینجا لینکی ک من میزارمو باز نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - maryam.raz - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  بیاید صحبت کینم راجع به اینکه ساعت چند نتایج میاد. من میگم ساعت ۸ شب میاد یعنی ۹ ساعت دیگه. نظر شما چیه؟
باز این توکلی اومد
بچه ها این بلک یه چیز میدونه که میگه ساعت ۸!!
منم میگم این توکلی خیلی هنر کنه امشب بزنه ولی احتمال زیاد همون فرداست

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - khordad.girl - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ب.ظ

مامان بزرگم الان زنگ زده میگه میدونستی فردا نتیجه هاتون میزنن؟؟؟ من :| مامانبزرگ :-D
گفتم نه احتمالا یه روز بعدش میزنن،گف نه اخبار.گف فردا....فامیلامون از خودنون پیگیرترن

RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - so@ - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ب.ظ

دوستـــــــــــــــان نگران نباشید
این کلیپو ببینید Big GrinBig Grin بخندیدSmileستاد مبارزه با ایجاد استـــــــــــــرسBig GrinBig Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ

ظهر اعلام نتایجتون بخیر و خوشی Big Grin خواب دیدم ٤٨٧ شدم Big Grin

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - blackhalo1989 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ

بی صبرانه منتظر نتایج درخشانتان هستیم Big GrinBig GrinBig Grin

از طرف خانواده، اقوام، دوستان، کاربران مانشت (به خصوص کاربر همیشه در صحنه blackhalo1989)

گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - str93 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ

مهلت انتخاب رشته از ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه

دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه،۲۳ اردیبهشت‌ماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده می‌شود.داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند ضرورت دارد از ساعت ۱۸ روز چهارشنبه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه منتشره سازمان سنجش نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰۰ کدرشته محل از میان کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کدرشته‌ امتحانی مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه ابتدا در فرم پیش‌نویس انتخاب رشته و پس از بررسی‌های لازم از روز دوشنبه،۲۸ اردیبهشت ماه لغایت پنجشنبه ۳۱ اردیبشهت‌ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور درمورد فرآیند تکمیل انتخاب رشته توضیح داد:پس از تایید نهایی کدرشته‌های انتخابی توسط داوطلب،رسید ۱۵ رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار داده می شود،در غیر این صورت انتخاب رشته تکمیل نشده است.