![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - soasani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
ببخشید با ۱۵۹ گرایش ۲و۳ ای تی جایی میارم؟؟؟کجاها؟توروخدا بگین...اصفهان یا شیراز؟؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - roebuck - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
سلام یه اتفاق عجیب: در صد هام همونایی اومد که با کلید سنجش حساب کرده بودم جز دروس تخصصی مشترک که حدود ۲۲ تا ۳۸ گرفته بودم که اومد ۱/۸۵ !!!!!!! باورم نمیشه. رتبه ام افتضاح شد با این درصد ![]() با کلید نهایی هم که حساب کردم مطمئنم که درست حساب کردم. باید چیکار کنم؟ اعصابم ریخته بهم !!!!! |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ayubes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
اینم بد بختیم جارسال ۱۱۰۰ بودم اینم از امسال |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - tarane.68 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
ضمن تبریک به همه مانشتیا من ۴۲۴ نرم افزار و ۳۶۱ الگوریتم شدم به نظرتون امسال امیدی هست؟ به نظر خودم که پییش بسوی سال آینده ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
فاطمه جون و زیبا جون تبریک میگم. خیلی عالی شدینننننننننننننننننننننن امیر جان به شما هم تبریک میگم گل کاشتیییییییییییی |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - sir_ams - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)roebuck نوشته شده توسط: یه اتفاق عجیب:بنده هم همین مشکل رو دارم البته از نوع منفیش!( -۱/۸۴) |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - leila_h2009 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
۱۲۲ نرم، به نظرتون روزانه تهران یا امیر کبیر میارم؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Nima Masghadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
سلااااااااام من به لطف خدا ۱۴ نرم افزار شدم ![]() ![]() کارنامه در پیوست |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - soasani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
تورو خدا یکی میدونه جواب بده....امیدی هست؟؟ ببخشید با ۱۵۹ گرایش ۲و۳ ای تی جایی میارم؟؟؟کجاها؟توروخدا بگین...اصفهان یا شیراز؟؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - hosnieh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
بچه ها با ۱۶۹ هوش به تهران چقد امید هست؟ روزانه |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - virtual girl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
گند زدم .... اصن یه وضی شوکه ام الان ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: سلااااااااام تبریک میگم....... موفق باشین |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - engeneer_19 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
بگید تا چه رتبه ای بنظرتون امسال روزانه شبانه حتی شهرستان ممکنه؟؟؟؟؟ کسی میدونه تا چه رتبه ای بابل میشه رفت؟؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - uniquegirl - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)se.va نوشته شده توسط: بچه ها من ۲۳۱ تجارت شدم به نظرتون امیدی هست جایی شبانه قبول بشم ؟ خیلی ناراحت هستم خودم فکر میکنم هیچ جا قبول نمیشم سلام تبریک میگم ایشالا یه جای خوب رومیارید. اما اگرم نشد، آخرش میایید اینجا! قم ![]() بچه های پارسال تا ۲۷۷ روزانه بودن- تا ۳۰۸ هم شبانه فقط هم گرایش تجارت داره امسال احتمالا قراره ۵۰ تا بگیره! ۲۵ دختر-۲۵ پسر موفق باشید |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
خدایا شکرت رتبه ۱۱ شبکه و امنیت و رتبه ۶۹ آی تی و تجارت شدم شکر... |