|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط:دقیقا اعلام کردن ۱۷ می یاد یا نیمه دوم شهریور؟(01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ق.ظ)arman405 نوشته شده توسط:(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ق.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: سلام |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - taha.maten - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
من یکی ازدوستام توسازمان مرکزی اون گفت بین ۱۶ تا ۱۸ جوابااعلام میشه... |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - puneh - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
[/quote] سلام دوست عزیز ۱۷ روز تا اعلام نتایج آزاد؟ سراسری نمیدونی کی میاد؟ ممنونم [/quote] سراسری اعلام کرده ۱۲ تا ۱۳ شهریور |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - puneh - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
[/quote] بچه ها دنبال تراز نباشید چون هرسال متفاوته وبستگی به سختی امتحان داره....کلا تراز واحدای علوم تحقیقات بالاتره...ولی شانس بهتری تو تکمیل دارن. [/quote] فکر میکنم قبول بشید.با توجه به کاهش وقت و اینکه درصدتانون خیلی پایینتر از پارسال نیست. احتمال زیاد قبول هستین. پارسال نفر آخر اینجوری زده بود: زبان ۶۴ ریاضی ۱۱ مشترک ۴۱ تخصصی ۴۷ ----------------- [/quote] مطمئنید اینا درصدای نفر آخره!!!!!!اخه یه فایل بچه ها دو سه صفحه قبل گذاشتن درصدای رتبه ۱۸ اینجوریه: زبان ۶۲ ریاضی ۲۶ مشترک ۳۷ نخصصی ۳۰ پارسال آخرین رتبه قبولی ۲۳ بوده. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - pnuman - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سلام بچه ها عیدتون مبارک ---------------------------------------------------- تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۰ ---------------------------------------------------- تقویم اعلام نتایج آزمونهای دانشگاه آزاد منتشر شد خبرگزاری آنا: رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری در اواخر شهریور ماه ۹۱ خبر داد. ناصر اقبالی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص اعلام نتایج آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری گفت: نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی امسال نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد. وی ادامه داد: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز نیمه اول شهریور و نتایج نهایی دکتری اواخر شهریور مشخص خواهد شد. انتهایپیام/ ------------------------------------------------- منبع : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman405 - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
آره درسته نفر ۲۴ ام بوده یا ۲۳ ام . تو کارنامه های آزاد سال ۹۰ تو سایت هست. انشالله همه قبول شیم. ---------------------- تقویم اعلام نتایج آزمونهای دانشگاه آزاد منتشر شد خبرگزاری فارس: رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری در اواخر شهریور ماه ۹۱ خبر داد. خبرگزاری فارس: تقویم اعلام نتایج آزمونهای دانشگاه آزاد منتشر شد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درباره اعلام نتایج آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری گفت: نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی امسال نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد. وی ادامه داد: نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز نیمه اول شهریور و نتایج نهایی دکتری اواخر شهریور مشخص خواهد شد. انتهایپیام/ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 01 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
وای بچه ها خیلی استرس دارم. کاش تاریخش دقیقا اعلام می کردن |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - puneh - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)arman405 نوشته شده توسط:میشه این فایلی رو که این درصدا رو از توش در اوردین اینجا بذارین مرسی.(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)puneh نوشته شده توسط: |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman405 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ)puneh نوشته شده توسط:(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)arman405 نوشته شده توسط:میشه این فایلی رو که این درصدا رو از توش در اوردین اینجا بذارین مرسی.(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)puneh نوشته شده توسط: خواهش میکنم.بفرمائید.: |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - niya - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ
بچه ها کسی نتونست سواله ۷۱ را جواب بده؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdiba3 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
پارسال ۱۰ شهریور نتایج رو زدند احتمال زیاد تو این هفته نتایج اعلام میشه. من که به زودی می رم سربازی. اگه همه چیز از رو برنامه جلو بره ۱ ترم رزرو می کنم و ترم بهمن ثبت نام می کنم( البته اگه قبول شم) !!!! کسی میدونه تکمیل ظرفیت ممکنه بیفتیم ترم بهمن؟ یا همه ترم مهر هستند؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - fifii - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
چقدر استرس اومدن جوابا بده خسته کنندست هر ثانیه میام ببینم نکنه جوابا اومده باشه |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rahil_free - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
سلام لطفا به اعتماد به نفسم نخندید درصدها مال من نیست ولی با این درصدها و سهمیه بسیجی فعال امید قبول شدن در مهندسی نرم افزار شهر فردوس(خراسان جنوبی)هست؟ زبان:۱۳ ریاضی:۱۵ مشترک:۱۹ تخصص:۱۰ مرسی |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - fifii - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
انشالله آخه واقعا نمی شه نظر قطعی داد چون امسال زمان تغییر کرده ، درصد ها عوض می شه ، اصلا باید دید تقاضای این واخد انتخابی کمتر شده با بیشتر... |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - Manix - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
این فایل نتایجی که قرار دادید واقعا درسته؟ چون دو نفر در این لیست وجود دارند(صفحه دوم) که هر دو سهمیه عادی دارند و هردو انتخابشون معماری اراک بود و یکی که نمره اش ۵۰۶۱ بوده در نجف آباد قبول شده ولی دیگری که نمرش ۵۴۴۶ بوده مردود شده. دلیلش چیه؟ |