![]() |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mehdi67ma - 15 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)آرزو۶۴ نوشته شده توسط: اره ۱۵ شد ولی خبری نیست.دانشگاه ازاد اولش نیست که از این حرفا میزنه!!! یکی از دوستان مانشتی به مرکز آزمون زنگ زده گفتن تو این هفته اعلام میشه . دقیقاً نگفتن چه روزی!!!!!!!!!!!!! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
پس نیمه دوم شد نه نیمه اول.عادت داریم به حرف های آزاد. |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - فرحناز - ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
نتایج آخر هفته اعلام میشه |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - soli - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
بچه ها من الان زنگ زدم مرکز آزمون گفت فردا عصر نتایج میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - mohrez7002@gmail.com - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
ایشالا همه قبولید و خبر قبولی با کارنامه رو همه فردا میزارین تو سایت آمین |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - taha.maten - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز تا ساعت ۱۵ بعدازظهر اعلام میشود نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز یکشنبه، مورخ ۱۶/۷/۹۱ اعلام میشود. دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به خبرگزاری مرکز آزمون گفت: نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از طریق پایگاه اطلاع رسانی اعلام نتایج مرکزآزمون به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اعلام خواهد شد. رئیس مرکز آزمون تأکید کرد: پذیرفتهشدگان میتوانند جهت ثبت نام در روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه به واحدهای دانشگاهی مورد نظر جهت ثبت نام مراجعه کنند. برای ثبت نام پذیرفته شدگان داشتن اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل یا خارج کشور، اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، ۶ قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ، ارائه مدرک مشخص کننده خدمت وظیفه عمومی (مخصوص برادران) و تصاویر آنها الزامیست. رئیس مرکز آزمون در پایان اعلام کرد: سایت اطلاع رسانی مرکزآزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جهت اطلاع رسانی از آخرین اخبار آزمونی دانشگاه آزاد اسلامی همواره بصورت آنلاین در خدمت همه داوطلبان قرار دارد. |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - a3mooneabi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز تا ساعت ۱۵ بعدازظهر اعلام میشود خداخیرت بده.............فکرکردم قبول نشدم............حداقل تا چهل دقیقه دیگه میتونم همچنان امیدوارباشم ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - taha.maten - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)a3mooneabi نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز تا ساعت ۱۵ بعدازظهر اعلام میشود انشااله قبول شی شاد بشی منم دعا کن |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - arman4343 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
کانامه من |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - farshid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
از کجا آوردی؟؟؟ |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - casmany - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)arman4343 نوشته شده توسط: کانامه من پس چرا page باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - ژنیک - ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
بالاخره اعلام شد با آرزوی موفقیت برای همه |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - rahil_free - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
من علوم تحقیقات کرمان گرایش هوش مصنوعی قبول شدم ولی نمیخوام برم |
تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - golrokh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
من هوش بوشهر قبول شدم رتبه ۳۰ ![]() |
RE: تکمیل ظرفیت آزاد ۹۱ - آرزو۶۴ - ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)golrokh نوشته شده توسط: من هوش بوشهر قبول شدم رتبه ۳۰ مبارکه میخوایی بری؟؟ (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)rahil_free نوشته شده توسط: من علوم تحقیقات کرمان گرایش هوش مصنوعی قبول شدم مبارکه ![]() |