![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - یگانه - ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
بچه ها زنگ تفریح من شده مانشت هر وقت ناامید میشم یه دوری توی مانشت میزنم کلی انرژی میگیرم .اینجا کسی هست که برای علوم کامپیوتر بخونه؟ تقریبا اکثردرسا ریاضیه بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه ! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - matin724 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ)یگانه نوشته شده توسط: بچه ها زنگ تفریح من شده مانشت هر وقت ناامید میشم یه دوری توی مانشت میزنم کلی انرژی میگیرم .اینجا کسی هست که برای علوم کامپیوتر بخونه؟ تقریبا اکثردرسا ریاضیه بعضی وقتا خیلی خسته کننده میشه ! سلام . من میخام به عنوان رشته دوم شرکت کنم . ولی تو همین مهندسی کامپیوتر هم موندم . شما از علوم کامپیوترچیا خوندین؟ راستی کسی نظریه زبان ماهان را خونده ؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
چرا حس درس خوندن نداررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم میگم اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟ شنیدم چندتا از بچه ها دنبال مریضه میگردن؟ ![]() آقا/خانم مریض به من هم یه منفی میدی ببینم تو کی هستی؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - jameshenas - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان میبینم که همه کارگاه شدین و دنبال مجرم میگیردین ![]() امروز نظریه خوندم و از خوندنش لذت وافی رو بردم... ![]() بچه ها اولین آزمون پارسه ۲۵% اولش چه تاریخیه؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - SaMiRa.e - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بچه ها اولین آزمون پارسه ۲۵% اولش چه تاریخیه؟ جمعه ۲۸ مهرماه . |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ana_12345 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
دوستان ای تی کتاب تست مدیریت جی می خونین ؟ راضین ؟ من می خوام یه کتاب بگیرم . اینم تنها درسی که از IT قبلا خوندم . ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان ای تی کتاب تست مدیریت جی می خونین ؟ راضین ؟ من می خوام یه کتاب بگیرم . اینم تنها درسی که از IT قبلا خوندم .تو رتبه های برتر ر من دیدم پوران توصیه کردند خودم این کتاب گرفتم ولی حجمش زیاده پارسه هم میگند خوبه |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: دوستان ای تی کتاب تست مدیریت جی می خونین ؟ راضین ؟ من می خوام یه کتاب بگیرم . اینم تنها درسی که از IT قبلا خوندم . پارسه از همه کامل تره. اما حالا شروع کنی به خوندن واسه کنکور ۹۳ تمومش میکنی. من که خریدمش. دو جلد ۵۰۰ صفخه ای. انقدر وضعیت ناجور شد که بدون اینکه حتی بازش کنم تصمیم گرفتم معماری بخونم ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ania_13 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
سلام بچه ها خدا قوت شما واسه لغات زبان چی میخونین؟ به جز ۵۰۴ که قدیمی شده و زیاد به درد نمیخوره؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - gordafarid - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
واقعا تصمیم جالبی گرفتی واسه خوندن معماری ![]() من امروز مدیریت پارسه خوندم اون با چه مکافاتی نمی دونم چرا امروز انگار میزدن تو سرم وقتی به درس خوندن فکر می کردم ولی در هر صورت با هر سختی که بود چند صفحه خوندم ![]() والا من پارسه رو می خونم می فهممش پس حتما خوبه ![]() برای معماری خوندم نمی دونم چرا حسش نیومد ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ)gordafarid نوشته شده توسط: واقعا تصمیم جالبی گرفتی واسه خوندن معماری من اول تصمیم داشتم جفتشو بخونم. اما حالا میفهمم اگه نصف یکیشم بخونم هنر کردم |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mary.moj - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
پارسه اضافات زیاد داره . من کتاب دکتر رضاییان و کتاب الوانی رو پیشنهاد میکنم هم حجمشون کم هم کاملن... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m_gh - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
بچه ها امروز یه کارنامه جالب دیدم با رتبه ۱۲۸ امیرکبیر قبول شده بود .درصداش رو ببینید جالبه: زبان:۰ ریاضی:۳/۵۱ مشترک:۶۶/۶۷ تخصصی نرم:۳۸/۳۳ ای کاش میشد این مشترکا رو اینقدر زد ،اگه می شد دیگه بقیش حل بود |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - ana_ana - 24 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ)m_gh نوشته شده توسط:(24 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: خوشحالم که دلتون خنک شد آقای مریض!!! سر چه چیزای مسخره بحث میکنید حالا منفی دادن که دادن اسیبی که به شما نرسیده این چیزا اصلا به اندازه درس مهم نیست که بیخیال بچه ها |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - یگانه - ۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ)matin724 نوشته شده توسط: سلام . من میخام به عنوان رشته دوم شرکت کنم . ولی تو همین مهندسی کامپیوتر هم موندم . شما از علوم کامپیوترچیا خوندین؟ اگه برای نرم افزار میخونیددیگه نیازی نیست برای علوم کامپیوتر بخونیدهمه درسای علوم را نرم افزارداره! |