|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: درصد هارو بذارید لطفا دوستان درصد هاتونو بزارید لطفا: زبان ۳۳ ریاضی ۴(آخه چراااااا؟ با کلید اولیه ۲۱ میشد) ![]() مشترک ۲۵(۳ درصد این اضافه شد) تخصصی معماری ۳۰(۱۰ درصدم این کم شد!!!!) بقیه صفر رتبه نرم ۲۸۰۰ هوش ۲۱۴۸ معماری ۱۹۱ |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
خاک بر سرم با این درس خوندنم خااااااااااااااک |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Samy - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط: برا من درصدام خیلی بیشتر از اونی شد که فک می کردم یعنی پای توکلی درمیونه؟!! توکلی پسرخالته!؟
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: بچه ها من تو شوکم...چرا مشترکم نصف شد؟ بابا... توروو پیغمبر درصد بذار ببینیم با رتبه.... من دستام داره میلرزه نمیتونم برم ببینم |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
۱۳۰ هوش |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - taknamecom - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
خاک بر سرم با این درس خوندنم این همه وقت گذاشتم آخرشم این شد خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاک بر سرم |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - saeed313 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان... اولا تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن... اینم نتایجه بنده: نرم افزار:۱۰۱ هوش:۲۱۵ شبکه و امنیت:۱۰۴ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Samy - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)taknamecom نوشته شده توسط: خاک بر سرم با این درس خوندنم غصه نخور درصدهای منم مثل تویه خاک بر سر من با این درس خوندنم
|
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / ۳۷/۵۰ ریاضیات ۲۴/۳۶ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها- سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر ۲۵/۰۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۴۶/۶۷ دروس تخصصی نرم افزار رتبه ۴۹ نرم افزار طبق معمول بنده گیر مشترکم! دو سه تا تست مشترک رو بهتر میزدم الان ... شکر |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - soheila2012 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ب.ظ
درصد اصلا معلوم نی از کجا اومده. داغونه داغون بود. رتبه ی که دوستان با این درصدهایی که گفته بودم پیش بینی کرده بودن شد یک نقطه کنارش |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
با ۲۰۰۰ هوش کجا میشه قبول شد؟ای تی که...
|
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ
ینی انننقد تغییر دادن تو کلید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلید نهایی نیومده؟ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ehsan_haqdoost - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۴ ب.ظ)arshadhoush نوشته شده توسط: ۷۱ هوش شدممممممممممممممممممم تبریک میگم !!!! |
|
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
[quote='matt2007' pid='268826' dateline='1399819744'] ۲۰/۰۰ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / ۳۷/۵۰ ریاضیات ۲۴/۳۶ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشین ها- سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر ۲۵/۰۰ دروس تخصصی هوش مصنوعی ۴۶/۶۷ دروس تخصصی نرم افزار رتبه ۴۹ نرم افزار طبق معمول بنده گیر مشترکم! دو سه تا تست مشترک رو بهتر میزدم الان ... شکر [/quot با درصد ریاضیت گل کاشتی داداش.دمت گرم |
|
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
کامپیوتر زبان ۰ ریاضی و هوش ۲۹/۱۷ مشترک ۴۱/۰۳ رتبه .... آی تی زبان صفر مشترک ۲۴/۴۴ تخصصی ۳۳/۳۳ معماری ۷۵/۷۸ رتبه ۲۶۵ |