|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - variant20002000 - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:سال اول ریاضی ۰(24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ ب.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: بچه ها من به عنوان کسی که ۳ سال ÷شت کنکور مونده میگم هرجایی که قبول شدید برید. زبان ۳۰ مشترک ۲۸ تخصصی ۲۰ سال دوم زبان -۳ ریاضی ۲۸ مشترک ۵ تخصصی ۳۰ فقط خدا امسال رو بخیر کنه...!
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - nature2011 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)nature2011 نوشته شده توسط: امسال کنکور فاجعه بود اون سوال سیستم عامل آخه چطوری به جوب رسید من نزدیک به ۱۰ دقیقه داشتم سرش کلنجار میرفتم آخرشم نزدمش!!! اون سوال حافظه نانو معماری همینطور!!!!حرف دلمو زدی دقیقا حالا جلبیش اینجاست که من اونجا همش به خودم لعنت میفرستادم هی میگفتم اگه زودتر شروع کرده بودی اگه فلان اگه بهمان.....اصلا به عقلم نرسید شاید اون منفی بینهایته غلطه!!! از سوال منطقی زدم اون سیستم عاملو حل کردم چون حفظیاشو بلد نبودم یعنی یادم نمیاومد اصلا بعضی وقتا فکر میکنم یکی از ملاکاشون اینه که بچه ها رو تو فشار بذارن ببینن کی میتونه خودشو مدیریت کنه!!!!!!!!!!!! |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saho - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)sufia_lido نوشته شده توسط: من گند زدم منم گفت ۷۱۸
|
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saeid1389 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ق.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: گریه ها و شیون هامونو؟؟!!! باید بزاریم برای پاسخنامه سنجش ....دوست گرامی خود پارسه کلی مشکل داره و اشکال تایپی و... داره از همه بدتر سال بعدش میری ویرایش جدید میگیری میبینی هنوز اشکالاتش موجوده!!!!! گفتم شاید نیاز به توضیح بیشتر نباشه، اما برای اینکه بچه ها اشتباه منو تکرار نکنند، اشتباهاتی که در پاسخنامه بعضی دروس آزمون ارشد مهندسی کامپیوتر سال ۱۳۸۹ از کتاب "سوالات کنکور های سراسری .. مجموعه مهندسی کامپیوتر چاپ ۸۹" مدرسان رو میارم_در حل اشتباه داره نه صرفا اشتباه تایپی _ : درس ساختمان داده ها: ۵۲- رابطه بازگشتی زیر را در ... پاسخ مدرسان گزینه ۴ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۳ ۵۳- در الگوریتم مرتب سازی آرایه ی A با .... پاسخ مدرسان گزینه ۲ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۱ ۵۵- می دانیم که در یک درخت دودویی ... پاسخ مدرسان گزینه ۴ ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۳ ۵۶- با توج به تابع روبرو ... پاسخ مدرسان "هیچکدام صحیح نیست" ----------------->> کتاب پارسه و مقسمی گزینه ۱ درس کامپایلر: ۲۱- گرامر G برای ... پاسخ مدرسان گزینه ۱ ----------------->> گزینه صحیح ۴ ۲۳- یک کامپایلر برای ... پاسخ مدرسان گزینه ۲ ----------------->> مقسمی و ... گزینه ۱ و تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل تو این سال از درس ساختمان داده ها ۷ طرح شده بود ، که مدرسان شریف ۴ سوالش رو غلط حل کرده بود، اگه در کل بخوام حساب کنم هر آزمون این کتاب به طور متوسط حدود ۳ الی ۴ غلط داره |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
بچه ها این تخمین رتبه مدرسان واقعا ۳ بار میشه وارد کرد؟؟؟ من یه بار بجای اینکه درصدارو بزنم تعداد جوابای درستمو زدم! الان میخوام بزنم میشه بار دوم...ممکنه بیشتر از ۳ بار نیاز بشه؟ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Mänu - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: من باکلید مدرسان درصدای من از شما کمتره اما درصداتونو که واسه چند نفر گفتم همه میگن طرف با این کنکور ترکونده،من فکر میکنم با این درصدا رتبه خوب میاری،امسال کنکور خیلی فرق کرد،ضریب درسا عوض شد،سوالا عوض شد،اینا هم مثل ما بر چه اساسی تخمین میزنن،بر اساس سال قبل؟؟؟؟؟؟؟؟الان تو همین مانشت بچه ها مگه چند درصد زدن؟منکه فکر میکنم جمعیت مانشت خیلی بیشتر از مدرسان باشه،من اینجا ندیدم کسی درصداش بالا باشه،ایشالله که رتبه خوب میارید منکه میگم با این درصدا روزانه میارید،ایشالله که پیش بینیم درست باشه |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - jameshenas - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ
من که اصلا نه دنبال کلبد ها هستم نه دنبال درصد و این حرف ها... بیکارم مگه خودم رو ناراحت کنم..... الانم دارم برنامه ریزی میکنم برای کنکور انفورماتیک...شما ها هنوز تو مود کنکور گیر کردین بیاین بیرون دیگه :دی سنجش هم بیخیال بشه شما ها بیخیال نمیشین.. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Hamed92 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: من که اصلا نه دنبال کلبد ها هستم نه دنبال درصد و این حرف ها... کنکور انفورماتیک چیه ? |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - jameshenas - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: الانم دارم برنامه ریزی میکنم برای کنکور انفورماتیک (۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Hamed92 نوشته شده توسط: کنکور انفورماتیک چیه ?انفورماتیک پزشکی... این تایپیک رو بخون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: من که اصلا نه دنبال کلبد ها هستم نه دنبال درصد و این حرف ها...منم هم ... به اندازه کافی ناراحت و افسرده هستم ... کنکور انگشت کوچیکشم نیس ![]() بچه ها ی سوال . .. کدوم انتشارات واسه گردآوری مجموعه سوالات آزاد آیتی ۱۰سال اخیر بهتر کار کرده و جواباش بهتره؟لطفا" بگین |
|
کنکور علوم کامپیوتر ۹۲ - nhd - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
کسی کلید علوم رو نداره؟ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - good-wishes - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: بیکارم مگه خودم رو ناراحت کنم.....ای آقا! من این همه خودمو رو خفه کردم اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای این دوستان که وقتشون رو هدر ندن! بعد پست من ۴ صفحه ادامه دادن!!!!!! و هنوز دارن ادامه می دن |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - saho - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:جدی؟؟خدا ازدهنتون بشنوه.(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط: من باکلید مدرسان ایشا.. هرکی تلاش کرده نتیجشوببینه |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - samaneh_aftab - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ
ای خدااااااااااااااااا درصدای من که افتضاحه. با این پاسخنامه مدرسان، مشترکم شده ۲۰ و تخصصیم ۲۹/۱۶ تخمین رتبه ام هم ۹۹۸/ یعنی هیچی قبول نمیشم. منی که تو کنکور آزمایشیام، پایینترین رتبه ام ۱۱۲ بود داغون شدم اساسی با این رتبه یعنی غیر انتفاعی شیخ بهایی هم نمیارم؟ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - risman - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: ای خدااااااااااااااااابا همین رتبه غیرانتفاعی قبول میشین البته تو گرایش ۱و ۴ من کسی سراغ دارم که با رتبه ۱۶۰۰ ۲سال پیش غیرانتفاعی قبول شده بود برا گرایش ۴ |