|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: این چی می گه احمد۶۵۴۳۲۱ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
انتخابهای من : ساری پردیس مازندران بابل پردیس آمل --------------- فکر کنم آمل قبول بشم.. اصلا قبول بشم!!! هر کدوم بود خدایا شکرت...!!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:از این موردا زیاده اون هم کسانی مثه صمیمی ترین دوستان که آدم واقعا متاثر میشه/فقط باید از اینجور آدما که انرژی منفی ساطع می کنن آدم دوری کنه .نقل قول: حالا شما اینجوری ما یه بنده خدایی هر وقت مارو می بینه مدام سرکوفت می زنه فوق لیسانس به در نمی خوره و هزارتا عیب و ایراد که آدم نخونه بهتره .شاید چون خودش لیسانس هست و ادامه نداده می ترسه که شما ازش جلو بزنی . (۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)Boo نوشته شده توسط:کارت درسته برادر . هدف مزاح و عوض کردن جو بود(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Boo - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ
ببین من کلا استرس نداشتم ولی دو سه بار برا تغییر جو جیگرم رو اوردی تو حلقم
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)Boo نوشته شده توسط: ساطع میکنن احمد جان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اشتباه تایپی بود . یه لحظه رفتم تو فاز شاطرو اینا
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kingmax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
دوستان قبول شدید پشت کنکوری های جدید را یادتون نره برای ما هم دعا کنید سال دیگه جایی دوست داریم قبول شیم خودتون کشیدین دیگه نیاز به توصیف نداره التماس دعا |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ب.ظ)Boo نوشته شده توسط: ببین من کلا استرس نداشتم ولی دو سه بار برا تغییر جوولی خداییش الان دیگه عادی شده واسه همه . راحتتر با مسئله کنار میان . |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:خدا نکنه . ایشالا قبولی(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: بیایید هر کی حدس بزنه کجا قبول میشه،بعد که نتایج بیاد جالب میشهمن قبول نمیشم شاید خیلیا قبول نشدنو و خدارو چه دیدین سال دیگه روزانه بهترین رتبه ها تو دولتی رو آوردن . قسمت هرچی باشه همون میشه |
|
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - negar.v - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
بچه ها دیروز چه ساعتی اطلاعیه دکتری رو زدن؟ چرا اطلاعیه نمیزنن؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
قبولی فرهاد داداش،فکرشو نکن آقا میگن آقایون که هنوز سربازی نرفتن(معاف نیستن) ۱۲ تا عکس و بقیه دوستان ۶ تا عکس واسه ثبت نام پشت نویسی شده بیارن کسی حبر نداره ثبت نام دقیقا چند روزه؟ نکنه ثبت نام کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری باهمه؟
|
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ
برو بچ من برگشتم خبری نیست؟ |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
خراب این صفحه شونم من . برید قسمت اعلام نتایج آزمونها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
اون دوستمون که گفته بود با ۵۶۰۰ قبول شده به نظرم پردیس بوده آخه من پارسال همینجوری شرکت کردم و یه چند تا دانشگاه زدم آخرین تراز قبولی قزوین ۶۹۰۰ خورده ای بود حلا به زنه تکمیل ظرفیت ۲۰۰-۳۰۰ تا کم شه ولی فکر نکنم اون ترازا بشه قزوین آورد حالا من می گردم کارنامه پارسالمو می زارم |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kingmax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
علوی فاضل معاون مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران گفت: نتایج کارشناسی ارشد بعدازظهر امروز اعلام میشود اما ساعت دقیق آن مشخص نیست. وی افزود: در این آزمون از ۵۰۰ هزار دانشجوی ثبت نامی ۲۰۰ هزار نفر قبول شدهاند و داوطلبان میتوانند براساس دفترچه انتخاب رشته اگر در رشته و مکان مورد نظر قبول نشدهاند، براساس اولویتهایی که دانشگاه آزاد برای آنها در نظر گرفته از فردا انتخاب رشته مرحله دوم خود را دوباره انجام دهند و در هفته آینده نتایج مرحله دوم انتخاب رشته آنها اعلام میشود. علوی فاضل تصریح کرد: انتخاب مرحله دوم رشتهها برای دانشجویان دکتری نیز محقق شده، چنانچه این دانشجویان میتوانند از امروز برای دومین بار و براساس اولویتهای در نظر گرفته شده دانشگاه آزاد که در پایین کارنامه آنها درج شده است برای دومین بار انتخاب رشته خود را انجام دهند و در هفته آینده نتایج مرحله دوم انتخاب رشته آنها نیز اعلام میشود. |
|
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - silvana* - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
وای مانشت!! من اصلا استرس واسه ازاد نداشتم ولی وقتی میام اینجا حرفای دوستانو میخونم بهم میریزم ![]() خواهشا ریلکس باشین جو استرس زا شده
|