تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  منکه عکسمم آماده کردم..Smile

یه دل میگم قبولم اونم تهران!!

یه دل میگم عمرن قبول شم. Smile

اون نیمچه دلمم میگه شاید تحقیقات قزوینو بیارم. Confused
درکت میکنم Big Grin
من کلا کرکره ی دل و روده رو کشیدم پایین میگم هرچی بادآ بادا مبارک بادا Big Grin
من هنوز عکسا رو پشت نویسی نکردم
دوستان هم که خودشون شرکت نکردن ما رو چپ و راست با اس ام اس هاشون مورد عنایت قرار میدن Big Grin
آخه یکی نیست بهش بگه به تو چه Big Grin
مامان هم که هی میاد میپرسه اعلام نشد؟؟؟؟؟؟ بابا هم که چند روزه دست چکش گم شده Big Grin
یاد اون تیکه از آهنگه افتادم که میگه:
"همه چی آرومه غصه ها خوابیدن .... " Big Grin

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ)overactive نوشته شده توسط:  انتخابهای من :

ساری
پردیس مازندران
بابل
پردیس آمل

---------------
فکر کنم آمل قبول بشم..

اصلا قبول بشم!!! هر کدوم بود خدایا شکرت...!!!
منم انتخاب اولم ساری

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - farhadariaei - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  بیایید هر کی حدس بزنه کجا قبول میشه،بعد که نتایج بیاد جالب میشه
من قبول نمیشمSad
شایدم نجف آباد قبول شم

آقا فرهاااااااددد... ایشالا که قبولی. اونم نجف آباد..Smile تازه شیرینی هم به ما میدین Smile
خدا از دهنتون بشنوهHeart
شما دعا کنین قبول بشم شیرینی هم بروی چشم

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mohsen.rn - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:  اون دوستمون که گفته بود با ۵۶۰۰ قبول شده به نظرم پردیس بوده
آخه من پارسال همینجوری شرکت کردم و یه چند تا دانشگاه زدم آخرین تراز قبولی قزوین ۶۹۰۰ خورده ای بود حلا به زنه تکمیل ظرفیت ۲۰۰-۳۰۰ تا کم شه ولی فکر نکنم اون ترازا بشه قزوین آورد
حالا من می گردم کارنامه پارسالمو می زارم

نه ، خود قزوین قبول شدم ، شماره داوطلبیم رو پیدا نمیکنم کارنامم رو بزارم ، ولی همین قزوینی هم که میگین ۶۹۰۰ ، ترازش ۶۴۰۰ بود برای آخرین فرد قبولی، از کارنامه های توی خود مانشت میتونین ببینین این موضوع رو...

البته خیلی موضوع مهمی نیست ، این موضوع Wink

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Bahar_HS - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ

/quote]
سرمایه های هر دلی حرف هایی است که برای نگفتن دارد...
[/quote]

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ

خب بچه ها علوم تحقیقات تهران نبود ؟
هم کلاسی های من کیا هستن ؟

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:  خب بچه ها علوم تحقیقات تهران نبود ؟

من اگه هوش بیارم میام

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - reza037 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ

من خیلی استرس دارم.
اولویت اولم هم زدم علوم و تحقیقات تهران
بعدشم قزوین
خدا کنه که قبول بشم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - kingmax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛همزمان با آغاز سال تحصیلی یکی از مشکلاتی که به طور معمول دانشجویان دانشگاه آزاد را درگیر خود می‌کند افزایش شهریه متغیر است که هر سال این شهریه‌ها به صورت پلکانی افزایش پیدا می‌کند.

دانشگاه آزاد امسال اقدام جدید در افزایش شهریه به کار گرفته و آن هم افزایش شهریه ثابت علاوه بر شهریه متغیر دانشجویان ورودی سال های قبل است. که در واقع تخلف عینی محسوب می‌شود؛ چرا که در آیین نامه این دانشگاه مسئولین فقط اجازه افزایش شهریه متغیر را دارند.

به گفته دانشجویان این ترم دانشگاه آزاد میزان شهریه ثابت را ۲۰ درصد گران کرده در صورتی که شهریه ثابت هر سال برای ورودی های جدید افزایش دارد نه قدیم مثلا کسی که ورودی ۹۰ است شهریه ثابت آن تا آخر تحصیل یکسان است ولی آنها میزان هم شهریه ثابت و هم متغیر را افزایش دادن و این غیر قانونی است و هیچ کس پاسخگو نیست و پاسخ دانشگاه این است که دستورالعمل از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد است.

در واقع با این دستور العمل افزایش شهریه ها به ۴۰ درصد رسیده و هیچ نهادی ناظر بر دریافت این شهریه‌های کلان از دانشجویان نیست.

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - khashayar2 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۵ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:  خب بچه ها علوم تحقیقات تهران نبود ؟

من اگه هوش بیارم میام

ما نیز همچنین Big Grin
هوش تحقیقات انتخاب اولمه

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ

آره درسته ۶۹۰۰ بود
به نظرت تو تکمیل ظرفیت چقد می آد پایین؟
کسی نمی دونه تهران علوم تحقیقات ترازش بیشتره یا کمتر؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ahmad654321 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ

با این افزایش شهریه ها واقعا داره به سرم می زنه ۱ ترم ثبت نام کنم بعدش بشینم دولتی بخونم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - npour - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ

افزونه Reload every رو روی فایر فاکس نصب کنین،نیازی به همون F5 هم نیست

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ

ما هم علوم تحقیقات تهران
بعدشم قزوین
البته شبکه

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ

اصلا تکمیل اول دیگه وجود نداره.مخصوصا امسال
پارسال هم سر و تهش ۶ تا مکان وجود نداشت
چون واحد ها همان شهریور بیشتر میگیرن
اما تکمیل بهمن نه. همه میگیرن