تالار گفتمان مانشت
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط:  دوستان من رتبه م ۲۲۴ شده در گرایش ۲و۳ آی تی، دو سوال دارم:

اولا با این رتبه میشه روزانه دانشگاه شهرستان قبول شد که آموزش محور نباشه
دوما من که درصدی که من گرفتم الان با این کارنامه نصف شده، دقیقا نصف!!! به نظر شما جای اعتراض هست؟

شما با کلید سنجش حساب کردی نصف شده؟؟؟؟

این یعنی اعتراضات رو بهش رسیدگی کردن؟؟؟؟

بله با کلید سنجش حساب کردم.
اینکه اعمال شده یا خیر نمیدونم.

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - ۲star - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  خستگی تو قیافه و بدنم موج میزنه بدجور عصبی ام

[تصویر:  268862_CapturecUvbr.png]
ناراحت شدم واقعا Huh

۳۳۰ نرم یعنی جایی قبول نمی شه؟ ناراحت نباش بابا منم افتضاح گند زدم ....

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - zahra_ce87 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  بچه ها من تو شوکم...چرا مشترکم نصف شد؟ Sad((( چرا انقد بد شانسم Sad(

مشترک منم نصف شدSad اگر نصف نبود الان خیلی حالم و رتبم بهتر بود

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط:  ۱۴ تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات . خدا رو شکر

خب.... پس چرا زبان شما تغییر نکرده؟؟؟؟

همون ۳۵ که به من گفتی

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

دوستان خواهشا کارنامه بذارید نر افزار

Sent from my LT22i using Tapatalk

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - eng_majid - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

من ۱۶۰ شدم

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - gogooli - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ

من رتبه ریاضی ام ۱/۳چیزی که حساب کردم شده...چجوری باید اعتراض کرد؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - mndn - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ

بچه ها خواهشا جواب بدید ؟

با ۳۹۲ گرایش شبکه کجا میشه قبول شد ؟؟

شبانه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Samy - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  
(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط:  دوستان من رتبه م ۲۲۴ شده در گرایش ۲و۳ آی تی، دو سوال دارم:

اولا با این رتبه میشه روزانه دانشگاه شهرستان قبول شد که آموزش محور نباشه
دوما من که درصدی که من گرفتم الان با این کارنامه نصف شده، دقیقا نصف!!! به نظر شما جای اعتراض هست؟

شما با کلید سنجش حساب کردی نصف شده؟؟؟؟

این یعنی اعتراضات رو بهش رسیدگی کردن؟؟؟؟

من هم با کلید سنجش حساب کردم از زمین تا آسمان فرق میکرد. ریاضی و هوش و معماری از ۱۰ تا ۱۵ درصد ازم کم شده

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - hosshah - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  ناراحت شدم واقعا Huh
فدای تو عزیزم آقایی
یه راه حل بده آروم شیم. شما راضی ای از نتیجت ایشالا؟

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط:  من هم حدود شما شدم.Sad..به نظرتون کجا قبولیم؟شما برای سال دیگه می خونید.

نمیدونم ولی با این رتبه حدودا ظارسال یزد قبول شدن روزانه

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Mohammad-A - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ

این هم کارنامه‌ی من.
خدا رو شکر. راضی هستم گرچه میتونستم بهتر بشم اما راضی هستم به رضای خدا

[attachment=15808]

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - sadafak7 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ

۱۲ تجارت
۲۳ شبکه و امنیت

درصدامم از قبل حساب نکرده بودم که بخوام حالا مقایسه کنم!

درصدام:
زبان خصصی: ۳۶
دروس مشترک: ۳۵
مدیریت: ۷۵
دروس تخصصی مشترک: ۵۷
معماری: ۳۹

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - Asemaneabi - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ

به من میگه داوطلب یافت نشد... الان باید چکار کنم؟؟؟؟؟

در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - mahdieh1 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ

سلام بچه ها تو گرایش ۲ مهندسی کامپیوتر کی میدونه تا چند قبول میشن ؟

RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ

(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  فدای تو عزیزم آقایی
یه راه حل بده آروم شیم. شما راضی ای از نتیجت ایشالا؟
قربانت , چاکریم
ناراضی که هستم خیلی
ولی برام خیلی مهم نیست
راه حلش فقط صبره (البته اگر سیگاری هستی سیگار اگر نیستی مسافرت کمک می کنه) امیدوارم از این بعد همیشه شاد باشی