|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mahak.k - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
چقدر همتون خوب می خونین، ایشالاه همتون ی جا یخوب قبول بشین فردا آزمون نمیدم فقط ساختمان تموم شد ![]() یکی لطف کنه بگه من چه جوری بخونم!!! |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - H3NGAM3H - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
متوسط مطالعه ی من روزانه ۴ تا ۵ساعته درسایی که موندم هم مدیریته . هوش و شبکه وسیستم عامله .(البته واسه دوره ی ۲۵درصد دوم فقط ) باقی درسا رو دوره کردم اینا هم توی برنامه ی امروزمه |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - tayebe68 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ب.ظ
من نرم رو از روی پوران می خونم در کنارش می خوام یک کتاب یا جزوه دیگه بخونم(به غیر از پرسمن) آیا کسی جزوه یا خلاصه نویسی از پرسمن داره؟ یا کتابی در نظرتون هست که مکمل پوران باشه؟ کسایی که پرسمن رو حذف کردین، کدوم کتابها رو برای نرم می خونین؟ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mis masi - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
واقعا چه شانسی خوبی داره اون درسی که از ۱۱تا کتاب موجود انتخاب میشه تا توی روز قبل از آزمون خونده شه...چقدر احساس مهم بودن میکنه تو دلش...به نظرتون تابع اکتشافیش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - nina69 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
سلام خسته نباشید چه خبرتون اینقدر بحث ازمون اینجاست؟؟؟؟ ادم استرس میگیره بچه ها به نظرتون واسه جامع ها کجا شرکت کنم؟ |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m@hboobe - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ)mahak.k نوشته شده توسط: کی لطف کنه بگه من چه جوری بخونم!!!سلام مطالبی که قبلا خوندید با تست مرور کنید خوندن درسنامه ها انچنان واجب نیست به قول یکی از دوستان نکته ها در تست ها هستن. در درسنامه ممکنه نکته ای باشه اگر در بار اول خوندن زیر اونا خط کشیده باشید کافیه اونا رو یه دور بخونید و روی تست ها تمرکز کنید روزتون حداقل ۲ بخش کنید بخشی از زمان برای نکات درس و بیشتر اونو برای تست ها بگذارید نسبت به اینکه سریع میتونید با درسها ارتباط بر قرار کنید در روز بیشتر ۲ درس بخونید! |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mehrdad372 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: سلام نصیر پارسه مهستان مال خود سازمان سنجش هم هست به نظر من فرقی نداره کدموشو میری |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - m@hboobe - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
امروز بالاخره چشم شیطون دور دیدم پایگاه شروع کردم!!اما خداییش زمان دانشگاه جالب میفهمیدمش جزوه خوبی داشتما بگو چرا همون اول با اینکه گفتم هوش بخونم پشیمون شدم و نرم افزار انتخاب کردم ![]() دیدم اسکن شده اش دارم نکته ها جالبی با مثال توضیح داده شده حیفم اومد نزارم! تا قبل جبر رابطه ای هست... |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Eng_Sara - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام به همگی فردا منم آزموون دارم.... دروسی که نرسیدم کلاً مرور کنم سیستم عامل و پایگاه داده و مدیریت هستش!!! البته هوش رو تموم کنم از اونا هم می خونم.... وای چه استرسی....... بچه ها یه سوال هوش مصنوعی داشتم تو بخش دروس پرسیدم اگه وقت کردید یه نگاهی بهش بندازید ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دیگه اینکه چرا این سیستم عامل و شبکه و مدیریت همچینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() موفق باشید... |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - skygirl_00 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ
سلام به همگی ۲۰ روزه فقط تونستم یه ،۴،۵ فصل نظریه بخونم!!!!!!!!!!!!!!! یکیو دوس داشتم، یک سالو نیم بیشتر باهم بودیم،خوب صمیمی،مهربون.... مراقب هم، تا اینکه ۴،۵ ماهه از هم دورشدیم و هر بار با هم بحث میکردیم پشت تلفن کم کم بحث پیش میومد.........راحت یک ماه ازش خبری نشد.... وقتی زنگیدم جواب نداد با یک خط دیگه زنگیدم یکی ثانیه برداشت، گفت همه چی تموم شده، حرف نزنیم بهتره باز دعوا میشه... راحت قطع کرد.... دارم سکته میکنم..... دارم میمیرم...... قلبم داره از درد میگیره به خدا... یعنی دوری راه یعنی تمام شدن یک رابطه؟؟؟ خاک بر سرم شد... روحیم دیگه مرد.. چرا آخه؟ به خاطره که فکر میکنم..اصلا امروز برام معنی نداشت..... اصلا اون همه محبت و حرفا کشک بودش؟؟؟؟؟؟ کشک؟ مثل مشکل آقای mehran شدم ،درس پر..... ارشدم پرید... یه ماهه شده کارم گریه...فکر... وااااااااااااااااااای |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - hadimaleki - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ
من همیشه تایپک هاتون رو میخونم بابا چرا همگی ساز منفی میزنید نخوندمو اینا چیه میگید میدونید مشکلتون چیه مشکلتون سریع خوانی هستش سرعتتون کمه منم سرعتم کم بوده ولی خدا رو شکر حل شد یه نظر سنجی بزارید ببینید چقدر با حرف من موافقید
|
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ۸Operation - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ
دوستان عزیز اینقدر ناامید نباشید...بابا این شرایط واسه همه هست........فقط کافیه یکم صبر و تحملتون رو بالا ببرید!!
|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - sheyda - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
درسهایم! ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم! هیچ کی علوم کامپیوتر نییس؟؟ تازه الان فیلم The Expendables 2 رو دیدم، کلی روحیه گرفتم برای مبارزه با این همه درسهای زیاد و نابودکننده!ولی من شکستشون میدم! |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Payam92 - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ)sheyda نوشته شده توسط: تازه الان فیلم The Expendables 2 رو دیدم، کلی روحیه گرفتم برای مبارزه با این همه درسهای زیاد و نابودکننده!ولی من شکستشون میدم!منهم این فیلمو دارم شنیدم که فرانکی اخرش میمیره دیگه نگاه ش نکردم. یه جمله هم در مورد این فیلم بذارین تا بچه روحیه بگیرن. |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - shabgard - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
از صمیم قلب از خداوند میخوام تمام دوستانی که الان دارن زحمت میکشن جوابشون رو بگیرن و بعد از کنکور و نتایج از خوندنشون پشیمون نشده باشند هرچند پارسال اینجوری شد بنده خودم به شخصه پیارسال خوندم و بنا به دلایلی( مریضی شدید و...) نتونستم رتبه خوبی بیارم و رتبم ۸۶۰ شد پارسال هم با اطلاعات سال قبل رفتم سر جلسه و یک کلمه هم نخونده بودم جاب اینکه ایندفعه ۶۱۵ شد رتبم ولی راستش رو بخوای همین پارسال حسرت این رو خوردم که چرا لا اقل ۲ ماه آخر رو نشستم بخونم که مسلما رتبه خوبی میاوردم امسال هم تا همین ۱ ماه پیش سر کار میرفتم ولی ۱ ماه میشه به امید خدا شروع کردم و تقریبا یک سوم مطالب رو خوندم دلیل این سرعتم این هستش که از رو خلاصه ها و کتابهایی که نکته نویسی کردم میخونم ایشالا هرکی لیاقتش رو داره نتیجه بگیره یا حق |