|
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - dear-saideh - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ق.ظ)mahnaz782 نوشته شده توسط: من اصلا صفحه اصلی سایت سنجش رو نمیتونم باز کنم اینکه همش not found میده با موزیلا هم میرم همینطوریه؟؟؟؟؟؟دیروز هر نیم ساعت یه بار تا ۱:۳۰ شب هم رفتم همین طوری بود چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟ |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - SaMiRa.e - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ)dear-saideh نوشته شده توسط: اینکه همش not found میده با موزیلا هم میرم همینطوریه؟؟؟؟؟؟ نه مشکلی نداره ، منم با فایر فاکس میرم درسته . به قولی مرتب F5 بزنید
|
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - آرمین - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ
من تو این یک ساعت حتی بدون یک بار رفرش با کروم چند تا کارت پرینت گرفتم. خدا رو شکر سروراشون رو روشن کردن!!! سپاس از سنجش عزیز
|
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ
پس با من لج داره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟ (۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: من تو این یک ساعت حتی بدون یک بار رفرش با کروم چند تا کارت پرینت گرفتم. به سنجش عزیزت بگو دست ماهم بگیره
|
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - dear-saideh - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: من تو این یک ساعت حتی بدون یک بار رفرش با کروم چند تا کارت پرینت گرفتم. حداقل دیروز سایت باز می شد امروز همونم نمیشه مگه آدرس سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نیست؟! شاید من اشتباه می نویسم یه لینک بزارین از سنجش عزیز!!!!!!!!
|
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - hadirr - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:من الان بیش از ۲۰ بار refresh کردم بازم سایت باز نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ق.ظ)mahnaz782 نوشته شده توسط: من اصلا صفحه اصلی سایت سنجش رو نمیتونم باز کنم |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - آرمین - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ)mahnaz782 نوشته شده توسط: پس با من لج داره نه، این قدرها هم که من میگم عزیز نیست! اگه بود که تو آزمون هاش یکم زیر پر و بالمو می گرفت؛ نه روز توزیع کارت آزمون. ![]() شما به تلاشتون ادامه بدید، ایشالله درست میشه. |
|
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ
من با هر مرورگری فکرشو بکنید زدم ![]() اصلا با ما را نمیاد خب الان کلی تست میزدیم به جا refresh ![]() سایت سنجش که تو گوگل بزنی میاد اشتبا نیس ینی من شیفته این سیستم الکترونیکم |
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - Eternal - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ
بالاخره من کارتمو گرفتم...... صبح ساعت ۸ روز جمعه ۲۰/۱۱/۹۱ مهندسی کامپیوتر |
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ق.ظ
چجوری گرفتیییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سنجش با من مشکل داره
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - آرمین - ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ)dear-saideh نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: من تو این یک ساعت حتی بدون یک بار رفرش با کروم چند تا کارت پرینت گرفتم. این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دریافت کارته. همین الان کارتم رو با هر ۴ مرورگر دوباره گرفتم تا ببینم چه جوریه. مشکلی نبود. دیگه نمی دونم والا... نگران نباشید، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. نهایتا فردا کارتتون رو می تونید بگیرید (در بدترین حالت). |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ)dear-saideh نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ق.ظ)آرمین نوشته شده توسط: من تو این یک ساعت حتی بدون یک بار رفرش با کروم چند تا کارت پرینت گرفتم. گفتی بدترین حالت یاد مبحث مرتب سازی افتادم :دی سرعت نت من پایین نیست از دیروز حداقل بهتره اما نمیدونم چرا نمیاد |
|
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - good-wishes - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان. از استان گیلان کسی هست کارتش رو گرفته باشه ؟ من و خواهرم از چند شهر گیلان امتحان کردیم هیچ کدوم نتونستیم بگیریم ! برا هیچ کدوممون باز نمی شه !!! اگر کسی گرفته لطفا به من بگید فقط رشت برگزار می شه یا شهرستانها هم پوشش داره؟ " ** می گم کاش بروزر های اینترنت هم مثل تلفن همراه تنظیمات Auto redial یا مثل یکی از اپراتورهای همراه اعلان بازگشت به شبکه داشت که می فهمیدیم کی سنجش میاد رو خط تا ما کارتمونو بگیریم . نه ؟ ** " |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - hadirr - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط: سلام دوستان.فقط مرکز استان(رشت) |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - dear-saideh - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط: سلام دوستان. فکر کنم مشکل گیلان هم برطرف شده باشه یه بار دیگه امتحان کنین! خلاصه بعد از ساعت ها تلاش!!!!!!!!!!!!همین حالا من هم کارتمو گرفتم! |