|
|
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - shazde kuchulo - 15 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:به قول دکتر حقیقت این وضعیت نا امن هست اگه بشه همشون به انتها برسن که امن میشه!!!!(14 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: بچه ها یه چیز دیگه تست ۷۰ سیستم عامل لفظ اینکه در بن بست هستیم غلط نیست آیا؟!!!نا امن در صورتی هست که حداقل یک راه وجود داشته باشه که سیستم کارشو تموم کنه ولی تو این سوال در هر صورت به بن بست می رسیدیم.. چون جدول request رو نداریم اگه خوش باشیم میتونن اصلن فعلا منبعی درخواست نکنن و اون منابعی رو هم که در دست دارن پس بدن پس امکان داره مشکل حل شه در صورتی که در بن بست امیدی به حل مشکل نداریم!!! |
بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - Riemann - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)aidaa نوشته شده توسط: خیلی جالبه بالاترین درصد تخصصی نرم افزار ۷۲ درصده، نفرای ۱ تا ۵ ماکزیمم ۶۰ زدن تخصصی نرم رو، دوس دارم ببینم کسی که ۷۲ زده چند شده رتبه شالبته بحث کلاس گذاشتن نباشه ولی من ۶۶ زدم و دوم شدم :دی تاثیرش خیلی زیاده، من مشترک ۲۷ زدم ریاضی ۳۰ زبان ۵۵ رتبم شد ۱۷، خیلی تاثیرش زیاد هست. سوالاش خیلی گلاب بود ولی کنکور از این خبرا نیس که تو ۳۰ دقیقه بشه همه سوالاتش رو جواب داد! |
|
RE: بحث و بررسی آزمون ۵۰ دوم پارسه (مهندسی کامپیوتر) - pooyaa - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۲۰ ق.ظ
بچه ها سوال۴۴: مگه نباید [tex]x_1{}=0[/tex] باشه؟ چرا پاسخنامه نوشته: [tex]x_1{}=1[/tex] ؟؟ |