|
|
بررسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - H3NGAM3H - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Ariyant نوشته شده توسط: سوال ۸۵: منم دقیقا با تحلیلی مشابه شما گزینه دو رو انتخاب کردم اتفاقا جز سوالایی بود که بهش مطمئن بودم چون توی منبع نوشته بود به هیچ وجه اضافه شدن نتیجه جدید به پایگاه دانش نباید باعث نقض نتیجه های قبلی بشه |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mindhunter - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SAمنم همینو زدم |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - shvh - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Ariyant نوشته شده توسط: دوستان من در مورد سوال ۸۵ این گزینه رو زدم. کسی اگه گزینه دیگه ای زده بگه. نمی دونم درسته یا نه. منم زدم A قابل استنتاج هست !!! البته a or b رو هم میشه نتیحه گرفت !!! |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - H3NGAM3H - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: منم زدم A قابل استنتاج هست !!! البته a or b رو هم میشه نتیحه گرفت !!! چرا من این گزینه رو یادم نمیاد؟:دی اصلا بود ؟؟ همش احساس میکنم گزینه آخر هیچکدام بوده : )) |
Re: RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دوستان فقط یک نکته: یعنی کدوم گزینه درسته به نظر شما؟ Sent from my SM-N900 using Tapatalk |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad-A - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: یعنی کدوم گزینه درسته به نظر شما؟من فک میکنم A^B از KB2 درست باشه قانون یکنواختی هم میگه با اضافه شدن جملات جدید به KB جملات قبلی که قابل نتیجهگیری بوده، همچنان درست هستند. حالا شما این قانون رو بگذارید در کنار قانون حذف عطف که اگر A^B درست باشن، هم A و هم B درست هست و ما میتونیم اینها رو هر کدوم به صورت یک Inferred بگیریم البته ممکنه این درست نباشه. |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)mahdiso نوشته شده توسط: تنها سوالی که توی تخصصی مطمئنم درست زدم همون پایگاه دانش بود! گزینه ۲ : a از KB2 قالب نتیجه گیری است --> غلطه چون ممکنه b باعث نقض a بشه! داداش به نظرت تو یک پایگاه دانش میشه هم درست و هم نقض یک چیز وجود داشته باشه؟؟؟؟؟؟ دقیقا میشه بگی اون پایگاه دانش چه جوری کار میکنه ؟؟ هر وقت دلش خواست صحیح میگیره و هروقت دلش نخواست غلط؟ فکر کنم به پایگاه دانش تنها چیزی می تونه اضافه بشه که پایگاه دانش رو نقض نکنه. اینجوری که شما میگی دودمان پایگاه دانش به باد میره.نظر دوستان دیگه چیه؟ (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط:در ضمن پایگاه دانش به یک جمله بصورت کامل نگاه میکنه . یعنی a or b رو کامل می بینه و وقتی تو kb1 چشمش به b می خوره اصن نمیدونه در مورد چی داره صحبت میشه چون اصن واسش وجود نداره پس نمیتونیم بگیم a or b در kb1 درست هست. دوستان درستههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟(26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)mahdiso نوشته شده توسط: تنها سوالی که توی تخصصی مطمئنم درست زدم همون پایگاه دانش بود! |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: در ضمن پایگاه داده به یک جمله بصورت کامل نگاه میکنه . یعنی a or b رو کامل می بینه و وقتی تو kb1 چشمش به b می خوره اصن نمیدونه در مورد چی داره صحبت میشه چون اصن واسش وجود نداره پس نمیتونیم بگیم a or b در kb1 درست هست. دوستان درستههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر منم حرف شما درسته! a or b رو نمیشه از KB1 استنتاج کرد! |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - jamshidi - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:داش پیام نوری هستیم دیگه، دیدگاهامون یکیه!!! حالا درست و غلطش بماند(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: در ضمن پایگاه داده به یک جمله بصورت کامل نگاه میکنه . یعنی a or b رو کامل می بینه و وقتی تو kb1 چشمش به b می خوره اصن نمیدونه در مورد چی داره صحبت میشه چون اصن واسش وجود نداره پس نمیتونیم بگیم a or b در kb1 درست هست. دوستان درستههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]()
|
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - farzad.arshad - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط:یه چیزی بگم به حال من گریه کنید(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: در ضمن پایگاه داده به یک جمله بصورت کامل نگاه میکنه . یعنی a or b رو کامل می بینه و وقتی تو kb1 چشمش به b می خوره اصن نمیدونه در مورد چی داره صحبت میشه چون اصن واسش وجود نداره پس نمیتونیم بگیم a or b در kb1 درست هست. دوستان درستههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ این سوال ۸۵ تنها سوالی بود که از قبل خونده بودم. عینا در یکی از کنکورهای قبل بوده. ۲ بار تو کتاب پارسه اینو دیدم که گفته بود گزینه درست avb جالبه سر کنکور نمی تونستم خودم رو قانع کنم که این گزینه درسته و آخرش زدم ۳
|
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - mahdiso - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: a از KB2 قالب نتیجه گیری حرفتون یک جورایی درسته، ولی با این استدلال شما هم گزینه ۲ درسته ، هم گزینه ۳! |
|
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - ali007 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
تحلیل خودم از سوال ۸۶: گزینه ۱ درسته .. سوال مشخص نکرده منظور از max , max محلی یا max عمومی در هر صورت اگه تعداد max های محلی و فلاتها کم باشه تپه نوردی یک max محلی خوب را پیدا میکنه..... و اگه تپه نوردی درگیر سه وضعیت max محلی و فلات و تیغه نشه اونوقت کامله یعنی max عمومی پیدا میکنه .. و چون تو سوال از قید همواره یا همیشه استفاده نکرده پس جمله درستیه . گزینه ۳ درسته .. چون گفته حرارت خیلی زیاد باشه (T=بی نهایت) و در طول الگوریتم کم نشه (یعنی همواره بی نهایت باشه ) .تبدیل به الگوریتم تصادفی (از نوع قدم زدنش)میشه ..که الگوریتم کاملیه.... پس درسته. گزینه ۴ درسته ..در الگوریتم simulated annealing یک حرکت خوب در هر صورت پذیرفته می شود اما پذیرش حرکت بد به تابع e^de/T بستگی داره پس پذیرش حرکت بد به de و T (یعنی هر دوشون )بستگی داره پس با توجه سوال با نادیده گرفتن T شرط نقض شده و الگوریتم میتونه از min محلی فرار کنه.. گزینه ۲ غلطه .. درسته که حرارت خیلی کم بشه (T=0) الگوریتم simulated annealing تبدیل به تپه نوردی میشه اما به شرطی که همواره ( در همه زمان ها ) این طور باشه چیزی که تو سوال نگفته (از قید همواره استفاده نکرده)..این نکته ای که تو کتاب راهیان بهش اشاره شده و همچنین تو تمرینات کتاب راسل هست....تو حل تمرین ۱۱ ویرایش ۲ راسل صفحه ۱۹ و ۲۰ تاکید شده : c. Simulated annealing with T=0 at all times: ignoring the fact that the termination step would be triggered immediately, the search would be identical to first-choice hill climbing because everydownward successor would be rejected with probability 1. (Exercise may be modified in future printings.) (سبک جواب این سوال مشابهه سوال simulated annealing سال ۹۰ ) ممکنه تحلیلم غلط باشه ..خوشحال میشم نظر دوستان بدونم.. |
|
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - AMMehr - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ق.ظ
جواب تپه نوردی و شبیه ساز حرارتی من گزینه یک رو زدم اگه اشتباه نکنم علت هم داره چون مسئله محلی بودن و سراسری بودن نیست داره میگه نزدیکترین ماکسیمم اگه نقطه شروع رو وسط شیب باشه و نقطه ماکس حالا محلی یا سراسری مثلا ۵۰ متر بعد باشه ولی در کنارش یک ماکس دیگه داشته باشیم به فاصله ۱۰ متر الگوریتم نزدیکترین رو پیدا نمیکنه! شکل رو بکشید متوجه منظورم میشید. یعنی نقطه شروع روی یک قسمت از سطح شیبدار باشه الگوریتم مجبور هی شیب بیشتر رو انتخاب کنه در حالی که اگه بره پایین بعدش بلافاصله میتونه مثلا تویه ۵ متر مسافت به ماکس دیگه ای برسه که نزدیکتره Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - AMMehr - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ق.ظ
اما جواب دوستانی که میگن تعداد هرس اصلا ۳ تا نمیشه محدوده رو ۱ تا ۶ در نظر بگیرید ترتیب دلخواه من اینه گره z رو عدد ۶ میدم حالا هرس کنید لطفا Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad-A - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
آقا باور کنید ۳ تا نمیشه. محدوده به شما نداده صورت سؤال. صورت سؤال اومده میگه که ما یه سری متغیر داریم، مقادیرش رو که نمیدونیم، با فرض هر مقداری برای هر کدوم از این متغیرها، چه تعدادی هرس میشه. شما حالتی رو هم در نظر بگیرید که همه ۶ مقدار یکسان هستند. اینجا که دیگه بازه نیست. صورت سوال نوشته هر مجموعه. یعنی الزاماً x=1 و z=6 نیست. ممکنه x=4214 و y=43289 باشه! |