تالار گفتمان مانشت
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - hap777 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ

فکر کنم فهمیدم کجا سوتی دادم ... an bn bn an مستقل از متن نیست

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:  فکر کنم فهمیدم کجا سوتی دادم ... an bn bn an مستقل از متن نیست

هست... مستقل از متنه عموجان!Smile

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:  فکر کنم فهمیدم کجا سوتی دادم ... an bn bn an مستقل از متن نیست

هست... مستقل از متنه عموجان!Smile
نیست دیگه،a رو میزنه تو پشته ، به b که میرسه از پشته، pop میکنه، به b n دوم که میرسه، چه جوری میخواد چک کنه، پشته خالی

بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - ramzi - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ

اگر به اندازه a های اول b را بردارد ووقتی به اینجا رسید یعنی وسط جمله هست حالا برای b ها push کند a ها را بردارد.
نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  نیست دیگه،a رو میزنه تو پشته ، به b که میرسه از پشته، pop میکنه، به b n دوم که میرسه، چه جوری میخواد چک کنه، پشته خالی
به ازای a اولی a پوش میکنه. به b اولی هم که برسه b پوش میکنه میریزه روی a ها!Big Grin
از اول b دومی به ازای هر b یک b از روی پشته پاپ میکنه.
اگر b های ورودی تمام شد و bیی روی پشته نبود ، یعنی اون قسمت وسط (قسمت bnbn) درسته!
بعدش برای a ها هم همین کارو میکنه، یعنی به ازای هر a قسمت آخر که در ورودی میاد ،یک a از روی پشته برمیداره.
همون داستان wwr هست دیگه...Big Grin

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ)ramzi نوشته شده توسط:  اگر به اندازه a های اول b را بردارد ووقتی به اینجا رسید یعنی وسط جمله هست حالا برای b ها push کند a ها را بردارد.
نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موضوع اینه که این مثل wwr نیست که بشه غیرقطعی وسط پشته رو تشخیص داد...البته من این تست رو نزدم گویا...

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  موضوع اینه که این مثل wwr نیست که بشه غیرقطعی وسط پشته رو تشخیص داد...البته من این تست رو نزدم گویا...

کجاش اینو گفته که این غیر قطعی نیست؟!Huh

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  نیست دیگه،a رو میزنه تو پشته ، به b که میرسه از پشته، pop میکنه، به b n دوم که میرسه، چه جوری میخواد چک کنه، پشته خالی
به ازای a اولی a پوش میکنه. به b اولی هم که برسه b پوش میکنه میریزه روی a ها!Big Grin

اگر b های ورودی تمام شد و bیی روی پشته نبود ، یعنی اون قسمت وسط (قسمت bnbn) درسته!
بعدش برای a ها هم همین کارو میکنه، یعنی به ازای هر a قسمت آخر که در ورودی میاد ،یک a از روی پشته برمیداره.

والا من نظری روی این تست ندارم چون نزدمش، ولی این بار wwr فرق میکنه، این شبیه an bn cn هست،به bn که میرسه پشته خالی شده

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  والا من نظری روی این تست ندارم چون نزدمش، ولی این بار wwr فرق میکنه، این شبیه an bn cn هست،به bn که میرسه پشته خالی شده

شما اشتباهت اونجاست که بعد از aهای اول رشته به b که میرسی میخوای پاپ کنی! باید bها رو هم پوش کرد،از اول bهای دوم شروع به پاپ کرد...

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  موضوع اینه که این مثل wwr نیست که بشه غیرقطعی وسط پشته رو تشخیص داد...البته من این تست رو نزدم گویا...

نه میگم wwr رو غیر قطعی با یه پشته چک میکنیم، ولی این نمیشه

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  والا من نظری روی این تست ندارم چون نزدمش، ولی این بار wwr فرق میکنه، این شبیه an bn cn هست،به bn که میرسه پشته خالی شده

شما اشتباهت اونجاست که بعد از aهای اول رشته به b که میرسی میخوای پاپ کنی! باید bها رو هم پوش کرد،از اول bهای دوم شروع به پاپ کرد...

از کجا میفهمی به bn دوم رسیدی

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  موضوع اینه که این مثل wwr نیست که بشه غیرقطعی وسط پشته رو تشخیص داد...البته من این تست رو نزدم گویا...

(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  والا من نظری روی این تست ندارم چون نزدمش، ولی این بار wwr فرق میکنه، این شبیه an bn cn هست،به bn که میرسه پشته خالی شده

دیگه چون میگیم غیر قطعیه یعنی خودش میفهمه.Wink

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  

دیگه چون میگیم غیر قطعیه یعنی خودش میفهمه.Wink

Big Grin

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  Big Grin

خنده نداره Big Grin . همینه دیگه!
باور نداری! پس شما وقتی wwr رو حساب میکنه از کجا وسط رو میفهمی؟! Huh
وقتی غیر قطعیه خودش میدونه که از کجا باید قسمت دوم رو شروع کنه...

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Jooybari - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  نیست دیگه،a رو میزنه تو پشته ، به b که میرسه از پشته، pop میکنه، به b n دوم که میرسه، چه جوری میخواد چک کنه، پشته خالی

اونوقت چطور مقدار a اولی با b اولی برابر میشه؟

RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Amoojan - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ

(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  اونوقت چطور مقدار a اولی با b اولی برابر میشه؟

اینم سوال جالبیه که مارو به فکر فرومیبره!Big Grin