|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:اگر اون سوال مدیریت حدف بشه درصد منم میشه ۷۲(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من اگه درصد مشترکم عوض شه زیر ۱۰۰ میشم اگه نداره باید حذف شه سوال تابلو غلط بود! شما ۷۲ بدونش! ولی سوال ۱ رو من شک داشتم جواب ندادم برا همین نظری ندارم راجبش! پس ایشالله درصد مشترک منم ۴۰ بشه روزانه بیارم!
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
بنده هم ۹۱ خواهم شد
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - explorer - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
یا حضرت درصد... چه درصدایی اینجا رد و بدل میشه. ما که رفتیم بگرخیم...
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ق.ظ
اون مشترکه جدی بود؟؟؟ (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: یا حضرت درصد... اگه اون سوال اولیه مدریت هم قرار باشه تغییر کنه باید رو ۷۸ حساب کنم؟ ![]() (۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:اگر اون سوال مدیریت حدف بشه درصد منم میشه ۷۲(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من اگه درصد مشترکم عوض شه زیر ۱۰۰ میشم با این اوصاف شما همین الانشم مشکل نداری پس
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
سحر خانم مشترک ۴۰ ؟؟ ![]() ، نمیفروشی کمیشو ؟؟ ![]() من کلا با درصدای پارسه خیلی بهتر میشدم ، مخصوصا زبانم که از ۶۰ شد ۳۵
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - unicornux - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ
من بیشتر استرس این و دارم با چه رویی رتبم و بیام به سیل عظیمی از جمعیت که ۳۶ ثانیه بعد از اعلام نتایج بهم زنگ میزنن بگم... |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - izadan11 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من رمزمو میدم هر کی مایل هست بره وقتی رتبه ها اومد، چک کنه بهم بگهبرا من بفرستش:دی (۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من بیشتر استرس این و دارم با چه رویی رتبم و بیام به سیل عظیمی از جمعیت که ۳۶ ثانیه بعد از اعلام نتایج بهم زنگ میزنن بگم... موبایل رو خاموش کن بگیر بخواب
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - eh3an2010 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ق.ظ
وقتی کلا عصبانی میشم دوس دارم سر یکی خالی کنم ،کنکور کارشناسیمم نیجش اومد و بد شده بود ،همون روز پای تلفن بودم یکی یکی فامیل زنگ میزدن منم خودمو خالی میکردم خلاصه چیزی تو دلتون نزارین.... |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - bahman_com123 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ق.ظ
با سلام به همه مانشتیها منفی ندین. انشاالله که همگی در نتایج اولیه کنکور ۱۳۹۳ موفق و مجاز بشوند. |
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mojhde - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ق.ظ
میشود هنوز سرشار بود از آرزوها، امیدها و خواسته ها حتی همین حالا در حول و حوش # ناامیدی# معجزه خبر نمیکند، با احتیاط ناامید شوید... همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید... باز روشن میشود زود، تنها فراموش نکن این حقیقتی ست : بارانی باید تا که رنگین کمان براید و لیموهایی ترش تا که شربتی گوارا فراهم شود و گاه روزهایی در زحمت، تا که از ما انسانهایی تواناتر بسازد :-) خورشید دوباره خواهد درخشید،خیلی زود و تو خواهی دید... همه این جمله ها یعنی اینکه دوستان عزیز تا آخرین لحظه امیدتونو از دست ندین :-) امیدوارم که همه دوستان به نتایج دلخواهشون برسن برا منم دعا کنن :-) |
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - gholizadeh1992 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
خب اینم ۱۷ اردیبهشت ، شدم ساعت کوکی
|
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - mojhde - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
منه بیچاره مگه چیکار کردم که بهم منفی دادین ؟ ![]() جز اینکه چند تا جمله امیدوارکننده برا دوستان نوشتم کار دیگه ای نکردم که... واقعا ناراحت شدم
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - hosshah - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ)gholizadeh1992 نوشته شده توسط: خب اینم ۱۷ اردیبهشت ، شدم ساعت کوکی شما فک کنم میگفتی استرس ندارم الان که دقت میکنم میبینم واقعا آره راست میگی
|
RE: زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - amirhamzeh.azari - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ)mojhde نوشته شده توسط: منه بیچاره مگه چیکار کردم که بهم منفی دادین ؟ راس میگه دیگه بنده خدا!! ولی اون مثبته من بودما
|
|
زمان اعلام نتایج اولیه ارشد ۹۳ سراسری - sahar_rostami2 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
نگرخ فقط مدیریته بقیه رو رومون نمیشه بگیم به همین خوشیم! این خوشیارو از ما نگیرین!
|