![]() |
نتایج نهایی علوم کامپیوتری های مانشت در کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج نهایی علوم کامپیوتریهای مانشت در کنکور ۹۰ - aminfaz43 - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ق.ظ
سلام به همه دانشگاه علامه دو تا درس اعلام کرده: ۱- طراحی نرم افزار پیشرفته ۲- نظریه علوم کامپیوتر گرایش علوم در این دانشگاه، سیستم های کامپیوتری هست. در ضمن هر کدوم از درس ها، ۴ واحدی هستن! گرایش لیسانس من الگوریتم بوده. آیا کسی می تونه در مورد گرایش سیستم های کامپیوتری اطلاعاتی بده؟ موفق باشید. (۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ)nima3608 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)aminfaz43 نوشته شده توسط: سلام به همه سلام بله. ۵ تا روزانه و ۹ تا شبانه گرفته. تو دفترچه نیست و سازمان سنجش بعد از اینکه دفترچه رو توی سایت گذاشت، یک اطلاعیه داد و رشته هایی که اضافه شده بودن رو اعلام کرد. علوم کامپیوتر علامه هم اینطوری معرفی شد. |
نتایج نهایی علوم کامپیوتریهای مانشت در کنکور ۹۰ - salahi154 - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ)maneshtmz نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ)salahi154 نوشته شده توسط: بله.همین امسال با ۲۰۱ روزانه زاهدان ۱-امیرکبیر-روزانه-سیستم های هوشمند ۲-امیرکبیر-روزانه-سیستم های کامپیوتری ۳-امیرکبیر-روزانه-نظریه محاسبات ۴شریف-روزانه-محاسات علمی ۵-تهران-روزانه- ۶-تربیت مدرس-روزانه-نظریه محاسات ۷-شهیدبهشتی-روزانه- ۸-علامه طباطبایی-روزانه- ۹-علوم اقتصادی-روزانه-مهندسی دانش و علوم تصمیم گیری ۱۰-تربیت معلم تهران محل تحصل کرج-روزانه- مهندسی دانش و علوم تصمیم گیری ۱۱-یزد-روزانه-محاسات علمی ۱۲-کرمان-روزانه-سیستم های هوشمند ۱۳-زاهدان-روزانه-محاسبات علمی* ۱۴-تبریز-روزانه- ۱۵-مرکزتحصیلات تکمیلی زنجان-روزانه-محاسبات علمی ۱۶-دامغان-روزانه-محاسبات علمی ۱۷-امیرکبیر-شبانه-سیستم های هوشمند ۱۸-امیرکبیر-شبانه-سیستم های کامپیوتری ۱۹-امیرکبیر-شبانه-محاسبات علمی ۲۰-شریف-شبانه-محاسبات علمی ۲۱-تهران-شبانه- ۲۲علم اقتصادی-شبانه- مهندسی دانش و علوم تصمیم گیری ۲۳-علامه طباطبایی-شبانه- ۲۴-زاهدان-شبانه-محاسبات علمی ۲۵-یزد-شبانه-محاسبات علمی ۲۶-تبریز-شبانه ۲۷-دامغان-شبانه-محاسبات علمی من انتخاب ۱۳ زاهدان-روزانه-محاسبات علمی قبول شدم رتبهام ۲۰۱ و معدلم ۱۵/۲۹ بود |
نتایج نهایی علوم کامپیوتریهای مانشت در کنکور ۹۰ - ف.ش - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
دوستان برای انتخاب رشته می تونند از این تاپیک استفاده کنند. |